8902 четения

Провериха неделния пазар в Джулюница, където продават домашни вкусни мръвки

Полицаи и инспектори от Агенцията по храните провериха в неделя пазара в Джулюница, където стопани продават домашна сланинка, пържоли, ребърца и други вкусотии, каквито по големите търговски вериги няма. Сигналът бил анонимен, а по него е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на продажбата на храни в нарушение на Закона за храните. При съвместната проверка са установени три нарушения, съставени са три констативни протокола. Възмутени купувачи обаче се гневят на проверката и казват, че това е едно от малкото места в региона, където наистина можеш да си купиш истинско месо и вкусна сланина.

6 коментара за “Провериха неделния пазар в Джулюница, където продават домашни вкусни мръвки

 • 04.02.2020 в 10:26
  Permalink

  а защо пишман-проверяващите не тръснат глоби на менте-производители,които вместо сланина,продават пресована свинска мас?? Или трябва да се затрие всичко натурално,за да ни тъпчат с разни Е-та от цялата Меделеева таблица??? Може и затова някой доносник да е подшушнал на Агенцията по храните,липсва му химията,а и да не забравяме и че тази агенция унищожи маса здрави животни под различни предлози!! Това не агенция за безопасност на храните,а за унищожаване на родното производство,с цел-отваряне на пазарна ниша за хранителните отпадъци на западните ни „събратя“…и това си е престъпление към народа! За натъпканите с палмово масло и други субстанции продукти,да не говорим! За безвкусните пластмасови домати и гадни краставици-също! Ама да тероризират баби и дядовци -пенсионери,много ги бива!

  Отговор
  • 04.02.2020 в 11:57
   Permalink

   Много си прав човече …. Но докато народа търпи и спи, по-добро не ни чака …

   Отговор
 • 04.02.2020 в 10:41
  Permalink

  Докато не убият малкия бизнес гербажии няма да се спрат

  Отговор
 • 04.02.2020 в 20:07
  Permalink

  Така е всичко българско и родно е убито от такива институции и най вече от Бойко Борисов който слага забрани за всичко родно а големите вносни вериги се стимулират и печелят без никакъв проблем,за тях няма забрани ,няма срок на годност,нямат загуби а дребния и средния бизнес го свиват до степен на фалит и се принуждават да не го доразвиват а фалират и умират.

  Отговор
 • 04.02.2020 в 20:23
  Permalink

  Аз разбирам наркотици да са хванали че да ги хвалят толкова че са намерили незаконно на пазара,а то е плачевно че Бойко Борисов убива всичко българско и родно което можеше да намериш на един пазар а той обратно стимулира големите и вносни магазини с миризливото месо от Белгия и със запъртъци яйца от китай и народа да е здрав нали от тоя внос идват всички болести не са от Бабата дето продава на пазара домашни храни без химия. Бойкооооо убивашшш ни дребни и средни търговци сме до просешка тояга от теб.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *