Седмичен хороскоп

Деликатен период за личните и служебните взаимоотношения; анализирайте събитията и ги обърнете в своя полза

Здраве: Днес не си внушавайте болести и вършете неща, които ви доставят удоволствие. Бягайте от депресията, за да сте в добро здраве. През уикенда акцентът е пълнолунието. Спим по-трудно, леко и чувстваме вътрешно напрежение. Нормално е, ще отмине. През седмицата от понеделник нататък пробвайте да пиете повече чайове от различни билки и следете как организмът ви реагира на тях.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – събота, понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Неблагоприятни дни: петък. Коламаска: Благоприятни дни: от понеделник до четвъртък. Масажи: Можете да правите масажи през всички дни от седмицата. Обеци и татуировка: Няма ограничения през тази седмица. Сауна и парна баня: Забравете за сауната в събота и неделя.

Хранене и диета: В петък и събота Луната е нарастваща, а в неделя настъпва пълнолуние – най-добрият ден за стартиране на по-дългосрочен хранителен режим или диета, която ще даде бързи и трайни резултати. Хранете се умерено и включете към менюто си пресни продукти. Лунната диета продължава през цялата неделя с консумиране на билкови чайове, мед и лимони.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната гостува в Рак, Лъв, Дева и Везни. Провокира ни да поработим върху хармонията във взаимоотношенията и да преодолеем своя собствен егоцентризъм в името на другите. В събота Венера навлиза в Овен. Носи силна възбуда и импулс в сферата на взаимоотношенията – било то лични или професионални. Възможно е да почувстваме желание за пълна автономност. Да допускаме само своето мнение за право и безгрешно. В неделя е пълнолунието в Лъв, което идва за да ни покаже, че не сме сами на този свят и че живеем в общество. Нужно е да се съобразяваме с другите и да зачитаме тяхното лично пространство. Не го ли правим, конфликтите ще са чести през тази седмица.


ОВЕН

Обмисляйте постъпките

Очаква ви една доста положителна седмица, през която ще имате възможност да изгладите неуредиците в домашните взаимоотношения. Спокойствието вкъщи е основен фактор за просперитета ви и на работното място. Харчете разумно и вложете всички извънредни доходи в семейния бюджет или просто заделете пари за черни дни. Въпреки опорните думи в хороскопа ви да са финансова и семейна стабилност, не сте застраховани от предприемане на прибързани действия, които да провалят цялата ви седмица. Обмисляйте добре всяка своя крачка.


ТЕЛЕЦ

Не изпадайте в заблуди

И вие се радвате на един относително благоприятен период. Надарени сте със силна интуиция и ще бъде добре, ако й се доверявате повече през идните дни. Планирайте действията си. Не е изключено да имате предчувствия за всичко, което ви се случва. В никакъв случай не бива да проигравате късмета си на хазарт, защото ще загубите много средства. Бъдете внимателни, защото и предложенията, които ви предстоят в следващите десет дни, могат да са лъжливи. Накрая вие ще се окажете с напразни мечти и големи борчове за погасяване.


БЛИЗНАЦИ

Премерете риска

Предстои ви напрегнат период. Повишава се вашата самоувереност. Убедени сте, че нищо не може да попречи на успеха ви и сте решени на всяка цена да поемете риск. При някои рискът може да се прояви в напускане на работа, за да започнете нова, при други – в поемане на финансов ангажимент, а трети могат да рискуват добрите си партньорски и приятелски взаимоотношения, като стартират частен бизнес с прекалено близки хора. За всичко ще ви посъветвам да сте една идея по-мнителни и внимателни. Тръгвайки с голяма кошница с очаквания, можете да останете горчиво разочаровани от резултатите.


РАК

Благоприятен период

В момента вие активно участвате в обществения живот около себе си и сте сериозно зависими от средата, в която се намирате. Колкото и да искате да се успокоите, това невинаги ще е възможно. Пълнолунието ви прави особено напрегнати, нервни, но и чувствителни. Тъкмо чувствителността ще ви помогне да оцелеете в суровите условия на предстоящата седмица. В сферата на любовта и личния ви живот нещата се развиват добре. Въпреки напрежението вие се чувствате обградени с любов и стабилни. А тази стабилност ви прави щастливи и доволни от всичко, което ви се случва.


ЛЪВ

Не приемайте предложения

Ще изживеете седмицата благоприятно, ако не привличате хорското внимание върху себе си и ако се занимавате със своите си дела, без да подавате ухо към клюки и чужди работи. Не се отваряйте към предложения за работа и още по-малко подписвайте каквито и да било договори. Моментът изисква да сте пасивни и да отложите административните си дейности за по-нататък. Към края на следващата седмица позволете на разума да бъде водещ. Напрежението ви ескалира и може да ви доведе до действия, за които ще съжалявате след време.


ДЕВА

Бъдете по-тактични

Вие сте доста раздвоени на този етап и точно това ще бъде причината за следващите ви грешки. През следващите седем дни ще действате усърдно и ще преодолявате препятствията, дори и да ви липсва нужната концентрация. Всичко ще върви добре до момента, в който не започнете да се карате с кого ли не, да оспорвате всяко чуждо мнение и да налагате своето. В този случай сте прекалили и подминали допустимите граници. Последиците ще са ясни – загуба на доверие, партньори и време. Давайте по-толерантно, дружелюбно и тактично.


ВЕЗНИ

Новости и възход

Следващите седем дни ще бъдат от изключително значение за вас и вашето развитие, защото очертават момент на възход и от решенията ви зависи дали ще се издигате нагоре, или ще се оставите на течението. Вътрешното ви напрежение ще нарасне, предизвикано от новостите. Очертава се промяна, която е предизвикана от външни фактори. Някой ще се намеси в служебния ви живот и по този начин ще ви подтикне да вземете решения. Не се поддавайте на слухове, а анализирайте събитията и така ще ги обърнете в своя полза. Хубавите преживявания са запазени за личния ви живот и ще обхванат както семейството, така и любовта.


СКОРПИОН

Потърсете си хоби

Въпреки благоприятното стечение на обстоятелствата за вас предстои период, изпълнен с напрежение и пречки. Тяхното преодоляване изисква някои по-сериозни усилия, но и помощ от хората в най-близко обкръжение. Ще дойде момент, в който няма да успявате да се справяте сами и ще ви е нужна подкрепа. Често се явяват мисли и притеснения без видима причина, които тормозят съзнанието ви. Преодолейте ги. Имате нужда от разведряване, от разчупване на гледната точка. Потърсете начин да го направите – намерете си хоби, отдайте се на изкуство.


СТРЕЛЕЦ

По-труден период

Твърде претоварени и физически, и психически бяхте в последните няколко дни. Същото може да се каже и за идната седмица. Вашата устойчивост е доста уязвима и не можете да вземете адекватно решение за каквото и да било. В службата възникват трудности, а те ще доведат до изтощение и допускане на грешки по невнимание. Не ви липсва шанс да успявате, но и често ще ви се налага да се съобразявате с обстоятелства и да бъдете подвластни на странични фактори. Поемете въздух, трудният период няма да продължи дълго.


КОЗИРОГ

Напрежението стихва

За вас се очертава период, богат на възможности, но и на лъжливи надежди. От вас се иска да преценявате добре ситуациите, в които попадате умишлено или без да искате. Владеете методите на анализа, така че няма да ви е трудно. Периодът е благодатен за деловата реализация, като акцент пада върху обществените среди и общия бизнес. Именно там се крият заложбите за финансови приходи. Можете да си поемете глътка въздух, проблемите от предходните две седмици вече са разрешени и напрежението ще е с доста по-ниски показатели.


ВОДОЛЕЙ

Подкрепа и успех

Изключително положителна седмица, която буди подозрения, че всичко около вас върви по вода. Внимавайте, защото тези подозрения се раждат в съзнанието на вашите най-близки конкуренти. Очаквайте конфронтации и сблъсъци редом с успехите си. На работното място имате късмета да сте подкрепяни от влиятелни хора. Точно те ще ви подадат ръка за един проект, който искате да стартирате до седмица. Чака ви издигане и доказване, но редом с това – и доста труд. Бъдете готови да го положите, за да посрещнете добрите резултати след това.


РИБИ

Неочаквани засади

Изненадващи промени, които ще ви накарат да се замислите за честността на хората около себе си са характерни за следващите седем до десет дни. Бъдете готови на неочаквана засада през уикенда или в началото на работната седмица. За щастие, стоите здраво на краката си и към този момент сте непоклатими. Редом с измамите ви предстоят и много благоприятни моменти в личен план, а и в бизнеса. С навлизането на Венера в Овен започва едномесечен период на възможности за повишение на доходите ви. Възползвайте се.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

7 февруари. Вие имате късмета да не срещате големи трудности в живота си и често да постигате целите си с малко усилия. Мисията ви в този живот обаче е много сериозна – от голямо значение е да се образовате до най-висока степен и да преподавате своите знания на другите хора. Още от малки обичате да четете и страстта ви към новото е силно изразена. Не обичате да вървите по отъпканите пътеки на живота, а сами искате да прокарате пътища. В любовта ще сте най-щастливи, ако срещнете своята духовна половинка. Затова не бързайте да сключвате брак, докато интуитивно не почувствате, че е дошло време за това.

Налага се през следващата година да претърпите трудности, които са породени от вашата несериозност и неорганизираност. Навлизате в година на бариери и пречки, година, в която ще се научите сами да се справяте със своите проблеми. Това в никакъв случай не е период, който трябва да ви притеснява, а напротив – да ви мотивира и вдъхновява.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

8 февруари. Носите тежестта на свои стари прегрешения от минали прераждания и задачата ви в този живот е да ги изкупите, като се срещате с някои трудности. Материалните ви стремежи са силно изразени, но пари и богатство ще натрупате едва тогава, когато осъзнаете, че не те са целта в живота, а средството за по-качествено съществуване. Ще създадете семейство, но в по-късен етап, защото то е на заден план. За него ще помислите едва след като се обезпечите материално. Живейте с половинката си на семейни начела до 30-ата си годишнина, а за сватба мислете след това. В противен случай магията между вас може да се развали безвъзвратно.

Навлизате в прекрасна година на промени и новости. Предстои ви най-активната година, сравнена с изминалите девет. Ще ви се случат доста неща, за които не сте предполагали. Помогнете с действията си на съдбата да се подреди така, както вие си я представяте. Внимавайте, грешките, които правите през тази година, ще изкупвате през следващите девет.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

9 февруари. Доста ученолюбиви и интелигентни хора сте вие, родените на 9 февруари. Понякога обаче избухвате, без да има защо. Обичате да сте информирани и за най-малката дреболия. Да сте в течение на ставащото – четете новини, гледате телевизия, ровите се из интернет. Целенасочени сте, но често се забутвате в търсене на детайли и това ви бави.

Навлизате в прекрасна година на щастие, разбирателство, любов, позитивна енергия, пътувания и великолепни преживявания. Това ще е една от най-хубавите години в живота ви. Изживейте я с удоволствие. За някои тази година ще донесе любов и брак. Стабилизирайте взаимоотношенията си.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с горните дихателни пътища, носоглътката и щитовидната жлеза.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *