578 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 10 февруари, понеделник

Луната е в Дева. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 17-и в 18-и в 19,22 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на жлъчката, стомаха, панкреаса, далака, тънките черва. Добре ще протекат лечението на камъни в жлъчката, на проблеми с панкреаса, с ендокринната система, нарушен метаболизъм.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, за изсушаване, накъдряне и безвредно и дълготрайно боядисване. Можете да направите лек масаж на области, в които изпитвате болка. Раздвижванията и рехабилитацията също са за предпочитане. Почистете гардероба си от стари дрехи.

Хранене и диета: Внимавайте какви храни използвате днес. Възможни са натравяния от продукти с изтичащ срок на годност, както и от продукти, които не ни понасят на стомаха. Добре е да се хапват салати от кореноплодни зеленчуци, както и супи от същите. Не пържете храната заради стомаха.

Цветове, носещи късмет: Зелено, светлозелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 19,22 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Дева и е в опозиция с Меркурий. Възможно е да тълкувате нечии думи прибързано и неправилно. Много мислете върху информацията, която получавате. Вършете стриктно и съвестно работата си и всичко ще бъде наред.

 

ОВЕН

Успех в начинанията

Стартирате тази седмица активно и с ритъм в действията. Редите един по един ангажиментите си в графика и ще се стремите да ги изпълнявате според него. Успехът ви днес е в добрите взаимоотношения с колегите, които ще ви подкрепят и насърчават. Денят е прекрасен. Насладете му се изцяло.


ТЕЛЕЦ

Допълнителен приход

 

Добре се развиват нещата и за вас. От мисленето, думите и действията ви зависи какъв ще бъде понеделникът, а и останалите дни от тази седмица. Бъдете активни, чака ви работа. Подкрепата от Меркурий, която имате, се изразява главно в професионалната сфера и ви дава шанс да се разгърнете, печелейки допълнително.


БЛИЗНАЦИ

Не се надскачайте

 

Организирайте делата си стриктно. Очаква ви натоварена работна седмица, в която би следвало да си давате по малко почивка, но едва ли ще го правите. Стремите се да поемете колкото се може повече работа и повече ангажименти. Внимавайте. Сложете си граница, за да не се наложи в един момент да работите денонощно.


РАК

Пресявайте истината

 

Предстои ви да се срещнете с хора, които познавате от дълго време. Те ще ви залеят с различен по вид и обем информация. Нея трябва да пресеете много внимателно и стриктно, за да не се окажете заблудени в един момент. Не всичко, което чувате сега, е коректно. Пресявайте истината, за да избегнете проблеми.


ЛЪВ

Нови предложения

 

Стартирате новата работна седмица активно и това ще ви донесе много шансове и възможности за начало в направления, в които желаете да започнете нещо ново. Активните могат да променят нещо около себе си, което ги е мъчело от дълго време. Включително и работното място. Може да потърсите нови предложения.


ДЕВА

Силно влияние

 

В понеделник Луната гостува във вашия знак. Дарява ви импулс, доза емоционалност, но и невероятна харизма. Днес хората ви възприемат добре. Можете да влияете върху тяхното мнение. Това е нож с две остриета, защото поемате и отговорност, ако сте променили начина им на мислене. Внимавайте накъде накланяте везните.


ВЕЗНИ

Личностно развитие

 

Опитайте се да действате, без да споделяте намеренията и плановете си. Не участвайте в големи срещи и не обсъждайте чуждите намерения с колегите. Денят изисква да се усамотите и да поставите като приоритет своето личностно развитие. Това е важен момент за вас, защото днес ще се роди ползотворна идея.


СКОРПИОН

Работете активно

 

В активна фаза сте. Днес не бива да оставате без активна дейност. Липсата на ангажименти може да ви доведе до пълна апатия. Наредете деня си стриктно и поемете повече задачи, за да сте щастливи и доволни вечерта от свършеното. Енергия не ви липсва, не ви липсва и желание за работа и развитие.


СТРЕЛЕЦ

Не отлагайте

 

Лесно ще постигате целите си днес, стига да служите с правилните думи и да говорите с правилните хора. Не използвайте много слова, а назовавайте нещата с точните им имена. Днес трябва да бъдете разбрани. Многото приказки ще ви носят неяснота в отношенията. Бъдете активни на работното място. Не отлагайте нищо.


КОЗИРОГ

Анализирайте

 

Движението на Луната в Дева ви зарежда със сили и енергия. Понеделник се оказва хармоничен и благоприятен ден за вас. Не вярвайте на обещания и информация със съмнителен произход. Днес може да чуете много неща, но малка част от тях да са верни. Просто продължете напред и анализирайте всяка една чута дума.


ВОДОЛЕЙ

Обект на укори

 

Не бива да бъдете изненадани, ако около обяд станете обект на някои неприятни срещи или укори от страна на колегите, че вземате решения без тяхно знание. Днес вие сте център на внимание и всички мисли – както добри, така и лоши, ще са насочени към вас. Не се впечатлявайте от това. Работете по своите планове.


РИБИ

Обръщат ви гръб

 

Разчитате на подкрепа от хора, които днес ще ви обърнат гръб. В сутрешните часове изчаквате прекалено много и събитията се развиват не във ваша полза. Вероятно не всяка ваша дума ще се тълкува правилно. Изказвате се с недомлъвки и прекалено описателно, което всъщност внася неяснота в думите ви.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте енергични и все за някъде бързащи хора. Вашите импулсивност и темперамент не ви позволяват да се задържате дълго време на едно място. Гоните високите постове, защото те блазнят най-много и егото, и окото ви. За съжаление, трудно ще ги достигнете без постоянство и плавност в действията си. Тази разпиляност, която пронизва и погубва вашия живот, е основната причина за неуспехите ви. С близките си сте прекалено избухливи и безкомпромисни. Навлизате в година на ново и успешно начало, което можете да положите само след като сте сигурни и сте си направили предварителни планове. С каквото се захванете тази година, ще го вършите през идните девет.

Навлизате в година на анализ и поглед назад в изминалите години. Потърсете прошка за грешките, които сте допуснали. Простете на онези, които са ви наранили. Това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *