Община Свищов разработва проект за млади икономисти

ПЕТИМА МЛАДЕЖИ ДО 29 ГОДИНИ СЪС ЗАВЪРШЕНО ВИСШЕ ИКОНОМИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ ЩЕ МОГАТ ДА ЗАПОЧНАТ РАБОТА благодарение на разработен от Община Свищов проект. Той е в рамките на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ по схема „Младежка заетост“ и дава шанс на младите хора да влязат в общинската администрация.

В рамките на шест месеца те ще придобият практически опит в съответствие с теоретичната им подготовка през годините на тяхното обучение. Младите специалисти ще бъдат запознати с основните специфики на работата от наставник, който ще отговаря и следи за тяхното професионално развитие по време на изпълнение на програмата.

Младите хора, които имат право да кандидатстват за работа в общинската администрация по този проект, трябва да са регистрирани в Дирекция „Бюро по труда“ в Свищов, да са до 29 години към периода на кандидатстване, да не работят и да не учат в момента. След приключване на процедурата за подбор одобрените кандидати ще бъдат поканени да сключат трудов договор с Община Свищов като работодател.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *