martineli

martineli

Община Свищов разработва проект за млади икономисти

ПЕТИМА МЛАДЕЖИ ДО 29 ГОДИНИ СЪС ЗАВЪРШЕНО ВИСШЕ ИКОНОМИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ ЩЕ МОГАТ ДА ЗАПОЧНАТ РАБОТА благодарение на разработен от Община Свищов проект. Той е в рамките на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ по схема „Младежка заетост“ и дава шанс на младите хора да влязат в общинската администрация.

В рамките на шест месеца те ще придобият практически опит в съответствие с теоретичната им подготовка през годините на тяхното обучение. Младите специалисти ще бъдат запознати с основните специфики на работата от наставник, който ще отговаря и следи за тяхното професионално развитие по време на изпълнение на програмата.

Младите хора, които имат право да кандидатстват за работа в общинската администрация по този проект, трябва да са регистрирани в Дирекция „Бюро по труда“ в Свищов, да са до 29 години към периода на кандидатстване, да не работят и да не учат в момента. След приключване на процедурата за подбор одобрените кандидати ще бъдат поканени да сключат трудов договор с Община Свищов като работодател.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *