704 четения

Какво вещаят звездите за 11 февруари, вторник

Луната е в Дева. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 18-и в 19-и в 20,39 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на жлъчката, стомаха, панкреаса, далака, тънките черва. Денят е добър за профилактика и лечение на камъни в жлъчката, на проблеми с панкреаса, с ендокринната система, нарушен метаболизъм. Можете да посетите хомеопата си за интервю или консултация.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, за изсушаване, накъдряне и безвредно и дълготрайно боядисване. След подстрижката заради фазата на Луната косата ще расте по-бавно и прическата ще се запази за по-дълго време. Можете да направите лек масаж на области, в които изпитвате болка. Раздвижванията и рехабилитацията също са позволени.

Хранене и диета: Днес хапвайте храни, които лесно се смилат от стомаха и не причиняват подуване и газове. Предпочитайте постната кухня и наблегнете на варивата. Избягвайте да се храните с бърза храна. Вечерта не прекалявайте с приема на течности.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 20,39 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува в Дева и сключва хармоничен аспект със Сатурн и Плутон. Заемете се с важни дейности, които не търпят отлагане. Ще ги отметнете с лекота. Потърсете ново поприще, задействайте търсене на нова работа. Денят ще ви подскаже верните ходове в това направление. Вечерта Луната и Марс са в квадратура. Избягвайте споровете с най-близките хора, защото могат да прераснат в скандал, по време на който ще изречете обиди и след това ще съжалявате.


ОВЕН

Ведър ден

Денят е ведър и благоприятен. Носи ви полъх на свежи идеи. Погрижете се за жизнения си тонус, като спортувате или се разхождате по-дълго време на чист и свеж въздух. Искате да продължите нещо важно, което сте започнали в миналото, но не ви е останало време да довършите. Е, сега е моментът да го сторите.


ТЕЛЕЦ

Нова дейност

Движението на Луната в Дева е причина днес да се чувствате бодри, инициативни и с ясни, точни намерения. Знаете какво да свършите. Можете да направите промени и реформи около себе си. Да стартирате нещо ново – било в личен, интелектуален или професионален аспект. Ще се чувствате отлично.


БЛИЗНАЦИ

Усамотете се

Във вторник не се заемайте с нови задачи. Не демонстрирайте прекалена активност, за да бъдете забелязани. Напротив, забравете за желанието си да се покажете в добра светлина на всяка цена. Насочете вниманието си към своя личностен свят. Към света на идеите си, от които винаги се ражда по нещо ново и хубаво във вашето съзнание.


РАК

Ще ви помогнат

Ако вчера се чувствахте използвани поради ред причини, то днес съдбата веднага ви връща жеста и ви праща хора, които са в готовност да ви помогнат и подадат ръка. Понякога ви се случва да изпаднете в моменти на слабост или просто да не можете сами да се справите с определени проблеми. Е, днес един човек ще ви удари рамо.


ЛЪВ

Спестете пари

Във вторник е от значение да запазите добрите си очаквания и да не губите надежда независимо пред какви трудности се изправяте. Силни и можещи, днес ще успеете и ще бъдете доволни от себе си. Обърнете внимание на приходите и разходите си към този момент. Помислете дали не можете да спестите малко пари за почивка.


ДЕВА

Не губете време

Луната гостува в знака ви. Очаква ви силен ден. Имате да свършите много неща и е важно да бъдете организирани. Не губете времето си в излишни разговори с хора, които ви затормозяват с начина си на мислене. Днес се обградете с такива, чието мислене е напредничаво и са настроени позитивно към вас.


ВЕЗНИ

Организирайте се

Във вторник сте ангажирани, без да го желаете. Работите монотонно и нямате особено вдъхновение да се справяте с належащите ангажименти. Опитайте да организирате задачите. Вдъхновението ви е в личния живот, където могат да се случат чудеса, стига вие самите да го желаете. Хармонизирайте взаимоотношенията.


СКОРПИОН

Вдъхновени сте

Вие също сте доста натоварени днес. Стресът си оказва влияние върху емоциите, но и успехът ви е гарантиран. Планетите са благосклонно разположени спрямо вашия знак и днес чувствате мощен поток на енергия. Вдъхновени сте от нова задача, която започнахте миналата седмица. Ще я продължите със същото вълнение.


СТРЕЛЕЦ

Гледайте напред

Неслучайно вчера ви посъветвах да не оставяте нищо за днес. Да завършите всичко в рамките на деня. Е, днес вече съветът е да не поглеждате назад, а да вперите поглед напред в новите си идеи и желания за действие. Денят е силен, носи ви шансове и възможност за развитие. Нещо ново ще ви вдъхнови.


КОЗИРОГ

Спадове и възходи

Седмицата, в която се намирате, е променлива и изисква да потърсите причината за някои съдбовни спирачки в себе си. Сега преживявате спадове и възходи. Спадовете ви причиняват доста емоционални драми и вълнения. Овладейте емоциите и не позволявайте те да се превърнат в запор за изпълнението на мечтите ви.


ВОДОЛЕЙ

Излишно притеснение

Обвиненията, които чухте по свой адрес вчера, днес будят безпокойство във вас. Не чувствате сигурност за бъдещето си и тази мисъл е основното ви притеснение, което пронизва този ден. А той може да бъде толкова позитивен и благоприятен, ако вие самите игнорирате дразнителите, които ви причиниха този дискомфорт.


РИБИ

Силна интуиция

В делови план вторник ви позволява пренареждане, планиране и ангажиране с дела, които ще ви носят бъдещи професионални изгоди. Силната ви интуиция е причина днес да се залавяте със задачи, които си заслужава да бъдат свършени изцяло. В личен план хармонията е гарантирана и това ви устройва напълно.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вътрешно неравновесие е основната характеристика за всички, родени на 11 февруари. Причината е в рождената им дата, комбинирана с белезите на Водолей. Докато зодията им иска те да са напористи и пробивни, то числото 11 забавя тези стремежи, мъти водата и не им позволява да бъдат толкова решителни. Дори на моменти са прекалено плахи и често не вярват в своите способности. Тук се крие и мисията им в този живот – да повярват в себе си, да се възприемат като част от обществото и да бъдат малко по-напористи, когато трябва. След 25-ата си годишнина достигат до тези прозрения и това е повратната им възраст. Настъпи ли тя, стават истински представители на своя знак, гмуркат се в живота и се реализират успешно. Притежават много скрити заложби и таланти, които ще отключат в момента, в който повярват в себе си.

От днес до рождения си ден догодина навлизате в прекрасно време на финансова стабилност и гарантиран материален просперитет. Повишение на заплатата е трудно за очакване заради икономическата обстановка в страната, но поне няма да загубите работата си или ако бъдете съкратени, то веднага ще си намерите ново поприще, от което ще сте доволни в следващите години.

Здраве: Работете активно, но и си давайте почивка, за да не активирате хронични здравословни проблеми. Обривите по кожата тази година ви подсказват, че не вървите в правилната посока. Обърнете внимание, ако имате такъв съдбовен знак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!