Какво вещаят звездите за 13 февруари, четвъртък

Луната е във Везни. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 20-и в 21-ви в 23,08 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес са нежелани операциите в областта на бъбреците. Добре ще протекат профилактиката и лечението на камъни в бъбреците, остра бъбречна недостатъчност, задържане на течности в краката. Избягвайте прекомерния прием на течности.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване на косата, но е прекрасен за боядисване, издухване със сешоар и преса. Избягвайте силовите масажи. Организмът задържа вода.

Хранене и диета: Луната е намаляваща и е време за диета. Хранете се пълноценно, с витамини и богати на полезни вещества храни. Избягвайте прекомерния прием на течности. Организмът днес задържа вода и се създава усещане за подутост. Не забравяйте ядките като естествен източник на мазнини, които са нужни за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция.

Цветове, носещи късмет: Синьо, зелено, розово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – не засаждайте и не пресаждайте цветя и растения днес.

Звездни аспекти за деня: Заемете се с неотложните и важни задачи за деня. Луната гостува във Везни и е в квадратура с Плутон. Не позволявайте на напрежението да блокира съзнанието и мислите ви. Вечерта отговорностите продължават. Не е изключено мнозина да работят до късно вечер по спешност.


ОВЕН

Мислете трезво

Заложете на трезвото си мислене и вземайте самостоятелно решенията си. Ако вчера ви съветвах да се съобразявате с чуждото мнение, днес вече действа друг принцип – на вашите самостоятелни мисли и чувства, на отговорността, когато вие сами изберете да тръгнете по определен път. Бъдете прецизни.


ТЕЛЕЦ

Мъчи ви досадник

Натоварени сте го краен предел и е възможно днес емоциите ви да избликнат и да създадат конфликти с обкръжението. Проблемите при вас не са от многото работа, с която трябва да се справите, а от един човек, който постоянно виси над главите ви и анализира всяко ваше действие. Досадно е, но не бива да влизате в конфликт.


БЛИЗНАЦИ

Много задължения

Подвластни сте изцяло на емоциите си и не мислите трезво, въпреки че трябва да го правите. Вземате решенията си първосигнално, без да анализирате обстоятелствата. Превръщате всяко свое хрумване в реалност и така ще се нагърбите с много работа, с много дини под мишница и накрая ще изпуснете всички.


РАК

Искате промяна

Основното ви желание днес е някаква промяна, макар и минимална, на работното място, както и покачване на заплащането ви, за да подобрите поне с една идея стандарта си на живот. За целта обаче трябва да покажете и сериозни умения. Днес се заемете с един проект, който да ви покаже в по-добра светлина.


ЛЪВ

Уморени сте

Хаотичните действия, които предприемате днес, силното напрежение и натоварването в работата в последно време са главните причини да грешите и да проявявате агресия. Приемете обстоятелствата и бъдете малко по-сдържани. Финансовите въпроси гледайте да вършите с по-голяма прецизност, за да не загубите.


ДЕВА

Колебаете се

Колебливостта ви днес е добра черта. Тя ще ви предпази да вземете прибързани решения и да подемете нещо необмислено, което може да ви коства доста нерви за в бъдеще. Обърнете повече внимание на финансите си. Постройте бюджета до края на месеца и прецизно спазвайте този план.


ВЕЗНИ

Суетни и емоционални

И днес желаете да бъдете център на внимание. Движението на Луната във вашия знак ви прави суетни, но и доста емоционални. Искате да бъдете заобиколени от хора, които ви възхваляват, ласкаят егото ви. Така се чувствате прекрасно, но не си давате сметка, че всъщност се обграждате от лицемери.


СКОРПИОН

Нужда от почивка

В четвъртък вземате трудно своите решения. В главите ви е хаос. Имате много идеи, но нямате концепция как да ги обедините в една и я изградите като ново начало в живота си. Рано ви е да мислите за промени. Днес се отпуснете и оставете на течението. Имате нужда от малко повече почивка.


СТРЕЛЕЦ

Много работа

Доброто ви настроение в четвъртък е проводник на позитивни емоции, които ще предадете на хората около себе си. Това, че ви приемат като отзивчиви и добронамерени, е повод да ви натоварят с още работни задачи и ангажименти в службата. Шефовете ви в момента са на мнение, че не отказвате и с усмивка приемате всичко.


КОЗИРОГ

Претоварване

Работният ритъм е все така в натоварено темпо. Днешният ден ще ви затрупа със задачи, които не сте в състояние да свършите до края на служебното си време. Всички са свикнали, че вие успявате да се справите брилянтно с всяка възложена задача и затова без притеснение ви дават поредната, която може да прелее чашата.


ВОДОЛЕЙ

Напрежението стихва

Около вас витае напрежение, което не разбирате. Вие сте видимо спокойни и предпочитате да решавате проблемите си със силата на речта и общуването. Нервите малко по малко отшумяват, за да отстъпят пред доброто настроение, което е залегнало в следобедните и вечерните часове. Не поемайте прекалено много ангажименти.


РИБИ

Неспокоен ден

Четвъртък изисква от вас активация и мотивация, за да се справите с трудностите, които ще се проявят още в първите минути на работния ден. Всъщност вие се събуждате с усещането, че денят ви няма да е от най-спокойните. Не хабете сили в излишни направления, а се захващайте за работа. Денят ще завърши благоприятно.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата за този живот, което означава, че вие самите сте пожелали да се родите на 13 февруари, за да се срещнете с точно определени трудности и така да изчистите натрупалата се в изминали прераждания карма. Вие се стремите към водещи позиции в живота, към върховете на властта, но понякога се предоверявате, не проверявате нещата докрай и това ви нанася удари. Имате възможност да сбъднете мечтите си, ако сте по-постепенни в своите действия. Ще побеждавате всяка една трудност, ако отделяте повече време за стратегията на нейното преодоляване.

Навлизате в година на ново и прекрасно начало, ако то бъде достатъчно обмислено и желано от вас. Време е да започнете начисто, да видите слънцето след разкъсващите се облаци и да усетите вкуса на успеха.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечносъдовата система.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *