Хороскоп

Вашият хороскоп за 12 февруари, сряда

Луната е във Везни. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 19-и в 20-и в 21,54 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Недобре протичат козметичните операции на кожата, премахването на брадавици и циреи. Нежелани са операциите в областта на пикочния мехур, отделителната система, панкреаса. Денят е добър за профилактика и лечение на диабет, инсулинова резистентност, проблеми с пикочните канали, уринирането, високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: Погрижете се за външния си вид. Денят е добър за подстригване на косите и направата на изцяло нова прическа. За направата на топлата коламаска, като косъмът ще пораства по-бавно след процедурата. Купете си нова красива дреха, която ще носите с удоволствие през пролетния сезон.

Хранене и диета: Не приемайте прекомерно вода и течности. Диуретичните медикаменти също не се препоръчват. Днес хапвайте повече храни, богати на мазнини. Не пропускайте ядките, които са източник на полезни мазнини. Изберете леката храна – салати, зеленчуци, плодове. Постното ще ви накара да се чувствате енергични. Шоколадът в малки количества е позволен.

Цветове, носещи късмет: Зелено, сребристо и розово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – не засаждайте и не пресаждайте цветя и растения днес.

Звездни аспекти за деня: Насладете се на днешния енергичен и продуктивен ден. Свършете колкото се може повече задачи, за да сте доволни от себе си. Луната гостува във Везни и е в опозиция с Венера. Внимавайте да не нараните някого с думите си. Бъдете по-деликатни, за да не съсипете хармонични взаимоотношения. Почитайте мнението на хората срещу себе си.


ОВЕН

Правите грешка

Подценявате партньорите и колегите си, защото днес се чувствате силни, можещи и непобедими. Интересен е фактът, че желаете да влезете в съревнование точно с хората, с които трябва да си сътрудничите и помагате. Намерението ви да докажете, че вие сте най-можещите и най-знаещите, е най-голямата ви грешка днес.


ТЕЛЕЦ

Не обиждайте

Днес поведението ви може да предизвика необратими последствия. Обиждате без мяра, търсите причина да се заядете с хората около себе си, като ровите в техните дълбоки рани. Ще предизвикате негативното отношение на всички наоколо и после ще се чудите защо сте в такава позиция.


БЛИЗНАЦИ

Подбирайте думите

Желаете да блеснете, да се покажете като най-знаещите и можещи хора в колектива. Говорите много, действате хаотично. Не знаете чии интереси погазвате с всяка своя крачка. Днес може и да няма негативни последствия от безразборните ви приказки, но в следващите дни те неминуемо ще ви застигнат. Внимавайте.


РАК

По течението

Не се нагърбвайте със задачи само и само да покажете колко много можете и как сте в състояние да се справите с всичко на пътя си. Работата ще ви спори, ако не биете на очи и се оставите на течението, без да участвате в спорове, без да давате мнението си. Днес се пуснете по вятъра и той ще ви отведе в правилната посока.


ЛЪВ

Искате да споделите

Денят не блести с особено големи шансове за развитие и просперитет, така че си спестете големите амбиции и се заемете със задачите, които ви носят малки, но сигурни успехи. Имате нужда да споделите с приятели нещо, което ви тормози от дълго време. Намерете правилните хора, за да се почувствате комфортно.


ДЕВА

Преценете си силите

Искате много повече, отколкото днес имате възможност да постигнете. Не е изключено да се захванете с нещо амбициозно, което ще погълне по-голямата част от свободното ви време. Резултатите ще са предвидими – пълен крах и разочарование. Затова е добре да мерите силите си, ако се заемате с ангажимент.


ВЕЗНИ

Създавате конфликти

Държите да бъдете център на внимание, но проблемът е в това, че сте доста нервни и реакциите ви са непредвидими. Мнозина от хората наоколо са готови да ви нападнат, а нападките никак няма да ви се харесат. Реакциите ви са агресивни и оттам избухва импулс и ответен удар. Ясно е, че няма да минете без скандали.


СКОРПИОН

Семейни проблеми

Семейни проблеми са основната причина днес да се изнервите до такава степен, че да не владеете поведението си изцяло. Опитайте да не обръщате внимание на малките дреболии вкъщи, а гледайте по-мащабно. Не давайте пари назаем, защото няма шанс да ви се върнат в бъдеще или ако има такъв, то ще е с много трудности.


СТРЕЛЕЦ

Помислете за промяна

Чувствате се потиснати от поведението на своите партньори в бизнеса, а в личен план половинката не е в най-добри отношения с вас. Това е и основната причина днешният ден да е тежък от емоционална гледна точка. Направете си анализ и вижте какво можете да промените в живота си, за да продължите напред.


КОЗИРОГ

Оплаквате се

Не е изключено днес да ви възложат нови задачи, които не са ви по вкуса. На работното място примката се затяга и от вас се иска да вършите повече ангажименти, отколкото в момента имате възможност да поемете. Не съзрявате, че това е поредната причина да блеснете и да се изявите. Напротив, вие мрънкате непрестанно.


ВОДОЛЕЙ

Без притеснения

Освободете се от излишното напрежение. Днес малки емоционални неразположения са в основата на лошото ви настроение. А не бива да чувствате дискомфорт. В момента изживявате един доста позитивен и благоприятен период, който раздвижва социалния ви живот. Възползвайте се от новите хора около себе си.


РИБИ

Шансове за изява

Намирате се в благоприятен период от гледна точка на професионални възможности и шансове за изява в служебния живот. Днес съдбата ви изправя тъкмо пред една такава дилема и вие излизате на кръстопът дали да поемете един риск в службата, или да пропуснете възможността. Първото е по-благодатно.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Въпреки че сте отворени към света, с чисти души и помисли, вие сте Водолеи, които искат да разберат всичко за другите хора, но не споделят нищо за себе си. Обичате да разговаряте, но винаги с една нотка резервираност. Такива сте си вие и вашите близки са ви възприели така. Иначе сте лъчезарни, отзивчиви и жертвоготовни. Последното е сериозен минус и следва да го изкорените от характера си. Старателни сте, но често ставате трамплин за постигане на чужди цели. Все вършите цялата работа, а лаврите обира друг. За да получите това, което ви се полага в живота, трябва да сте настоятелни и безкомпромисни. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

Навлизате в емоционална и завършваща година, през която не бива да поставяте никакви нови начала. Опитайте се да завършите някои недовършени в миналото дела. Възможни са по-чести избухвания, породени от засилената ви емоционалност.

Здраве: Често оплакване от главоболие, повишено кръвно налягане и нервност са доста възможни за следващата една година.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *