2760 четения

Местна дерматоложка учи в Москва как да заличава бръчки и съживява кожата

Д-р Магдалена Нейкова постоянно предлага нови методи за красота

 

ТЪРНОВСКАТА ДЕРМАТОЛОЖКА Д-Р МАГДАЛЕНА НЕЙКОВА БЕ ЕДИНСТВЕНА ОТ РЕГИОНА НА МЕЖДУНАРОДЕН СИМПОЗИУМ ПО ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА В МОСКВА. Амбициозната дама, която е собственик на Естетичен център „Дерма Корект“ в областния град, вече прилага иновативни методи за заличаване на бръчки, които е научила по време на форума в Русия. На Деветнайсетия симпозиум е имало и други лекари от различни градове у нас. По време на дните в Москва са провеждани различни обучителни курсове и са предлагани различни нови медикаменти за разкрасяване, които все още са непознати у нас. Освен това д-р Нейкова е успяла да се наслади и на забележителностите в Москва, където е била за пръв път.

Един от най-ефикасните, евтини и безболезнени подходи за освежаване и възстановяване на кожата е мезотерапията, споделя д-р Нейкова. Мезотерапията е уникален метод в естетичната дерматология, при който в мезодермата се инжектират различни активни вещества – витамини, минерали, микроелементи, хиалуронова киселина, колаген или техни коктейли. Чрез инжектирането се избягва защитната бариера на епидермиса. За новия метод за попълване на бръчките се ползват мезоконци, нови пилинги за лечение и почистване на кожата. При Магдалена Нейкова ходят и дами с усложнения при използване на хиалуронови филъри. Новият метод от Москва обещава обаче 100% биоревитализация – съживяване на кожата по биологичен начин. Иновативната формула с функционален комплекс от aминокиселини, които представляват 70% от колагеновата структура, плюс хиалуронова киселина. Процедурата трае съвсем кратко, но за да има ефект, трябва да се прави поне четири пъти през десет дни. Д-р Нейкова споделя още, че това е процедура, която може да се използва още при първите признаци на стареене на кожата. Възможността й да се съчетава с други процедури я прави изключително подходяща за постигане на по-добри и по-дългосрочни резултати.

Магдалена Нейкова откри центъра си на ул. „Борис Богданов” 2 преди година и направи крупна инвестиция в собствени помещения. Освен премахване на бръчки тя маха и досадните папиломи по лицето и тялото. Тук има и зала със спининг велосипеди за кардиотренировки, която е пълна. Д-р Нейкова е и джипи на три села в община Полски Тръмбеш, има над 1500 пациенти, но винаги успява да се справи с всяко свое начинание.

Нели СУКОВА

Сн. личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!