1032 четения

Седмичен хороскоп

Ретроградният Меркурий не ни вреди, а ни дава знак, че е време да забавим темпото

Здраве: В петък и събота се обличайте добре и внимавайте със студения въздух, който може да причини проблеми с носа и носоглътката. Не забравяйте, че най-добрият лек за всякакви болки е доброто настроение, което трябва да бъде ваш верен спътник в понеделник и вторник – дните, когато е добре да се обградите с хора с позитивна нагласа и такива, които ви подкрепят. Във вторник, сряда и четвъртък работете спокойно и изпитвайте радост от служебните си задачи. Колкото по-удовлетворени се чувствате, толкова по-крепко ще бъде вашето здраве. Липсата на самочувствие може да доведе до сериозни емоционални и физически смущения.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Неблагоприятни дни: петък, събота, неделя. Коламаска: Благоприятни дни: от понеделник до четвъртък. Масажи: Можете да правите масажи през всички дни от седмицата. Обеци и татуировка: Няма ограничения през тази седмица. Сауна и парна баня: Луната няма отношение към тези процедури през седмицата.

Хранене и диета: Луната е намаляваща и спомага отслабването, ако решите да проведете диета или да спазвате хранителен режим. Подходящи дни за стартиране на дългосрочен хранителен режим са неделя, понеделник и вторник. Използвайте ги за тази цел. За любителите на лунната диета тя тече през цялата неделя и в съчетание с Луна в Стрелец също може да доведе до отлични и дълготрайни резултати.

Основни звездни аспекти: Луната тази седмица гостува в Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей в своята намаляваща фаза. Очаквайте резултати от вече свършена работа. Да внимават всички, родени в тези знаци. За тях предстои вълнуваща седмица. Не само за тях, а и за всички седмицата е подготвила изненади. В понеделник, 17 февруари Марс навлиза в Козирог, за да вдъхне малко повече сили и амбиция на земните знаци. Меркурий стартира своето ретроградно движение. Колкото и да бързате, колкото и шеметно да е вашето ежедневие, поспрете се за миг и се огледайте. Дайте си малко почивка или вършете нещата по-спокойно от обичайното. Ретроградният Меркурий не ни вреди, а ни дава знак, че е време да забавим темпото. Съобразим ли се с това негово изискване, успехът ще ни следва по петите. И това ще бъде успех от вече свършена в миналото работа. Докато Меркурий е ретрограден, е по-добре да не полагате нови делови начала. Ограничете подписването на договори, споразумения, освен ако не си оставите вратичка за преподписване след месец, когато Меркурий отново ще е в директна фаза. Не купувайте техника, за да си спестите проблемите заради дефекти. Радвайте се на живота и забавете темпото с една идея, за да имате повече време за себе си и за своите близки.


ОВЕН

Нещата се подреждат

През следващата една седмица вие се чувствате силни, можещи и уверени в себе си. От вас се иска да вземете решения и да се борите с упорството на хора, които не са ви особено симпатични. Не се притеснявайте да влезете в остър конфликт с тях. Точно в такъв момент ще стане ясна вашата гледна точка. А в момента тя е правилната. Навлизането на Марс в Козирог активира вашата професионална амбиция, но внимавайте. Меркурий започва своята ретроградна фаза и в следващите двадесет дни е по-добре, ако не започвате нови делови начала. Нещата ще си дойдат на мястото, имайте търпение.


ТЕЛЕЦ

Не позволявайте намеса

За вас предстои натоварена откъм психически дразнения седмица. Все някой ще се опитва да ви навлезе в личното пространство. Все някой ще се стреми да ви наставлява и да ви дава съвет уж за по-добро. Вие позволявате хората да ви се бъркат в живота и това е най-голямата ви грешка. Сега е по-добре, ако бъдете резки и отказвате съветите на мига, в който ги получите. Ретроградният Меркурий от понеделник нататък изисква от вас да забавите темпото и да не си позволявате нови делови начала, колкото примамливо да звучат предложенията. Обърнете внимание на личния си живот.


БЛИЗНАЦИ

Любими неща

Всеки път, когато стартира ретроградна фаза на Меркурий, вие чувствате забавяне. Така е и през тази седмица. Вече се проявява влиянието на предстоящата фаза. Ставате по-мудни от друг път. Забавете темпото и не се притеснявайте да си дадете малко почивка през следващата работна седмица. Не се залавяйте с големи задачи, не започвайте никакви нови делови начинания. Пуснете се по течението и имайте малко време за себе си. Това е и смисълът на ретроградния Меркурий – да ви даде време, минутки, пространство за любимите ви неща. Обърнете им внимание.


РАК

Успешен период

Очаква ви доста интересна седмица. На моменти тя ще бъде мистична, на моменти ще е драматична, но при всички положения ще завърши успешно за вас. Добрата новина за израстването в кариерата е съвсем заслужена и логична след усилията, които мнозина от вас положиха в последно време. Очаквайте конкуренция и опозиция на идеите си от колеги и партньори, които невинаги са на вашето мнение. Важно е да сте наясно, че точно то – вашето мнение, е правилното. Защитавайте го. Ретроградното движение на Меркурий ще ви даде възможност да пътувате повече за развлечение и почивка в следващите двайсет дни. Не се притеснявайте да отдъхнете малко.


ЛЪВ

Разрешавате проблем

Не ви предстои спокойна февруарска седмица, но при всички положения тя ще ви помогне да завършите една вече стартирана задача и да се възползвате от плодовете на своя труд. Затворете врати в живота си и отворете сърцата си към нещо ново. В личен план е добре да запазите спокойствие, защото ще се наложи да разрешите междуличностен конфликт. Проблемът не е назрял сега, но вече ви дразни доста и не можете да си премълчавате. Ретроградното движение на Меркурий е причина да се чувствате объркани и хаотични от понеделник нататък. Не предприемайте нови действия и инициативи в делови характер.


ДЕВА

Забавете темпото

Избягвайте психическото претоварване. Спазите ли този съвет, седмицата предстои да бъде благоприятна, ритмична и успешна въпреки ретроградния Меркурий. Отдадете ли се на своите страсти и емоции, ще провалите отношенията си с околните и сами ще си причините изолация. От друга страна, седмицата ви съветва да направите стриктна сметка на парите си, за да не се окаже, че сте задлъжнели на някого за прекалено дълго време. Вашият управител Меркурий започва своята ретроградна фаза, която през следващите двайсет дни ще ви помогне да разпуснете напрежението и да забавите темпото – нещо, от което се нуждаете.


ВЕЗНИ

Съзидателна енергия

Напрежение лъчи от вашия хороскоп за идната седмица, но вие лесно ще го трансформирате в съзидателна енергия и това ви помага да излезете печеливши от всяка една битка, която ви предстои. Освободете се от недоброжелателни хора. Избягвайте новите запознанства. През работната седмица се опитайте да преодолеете някои свои вътрешни, подсъзнателни страхове. За това ще ви помогне и ретроградният Меркурий, който ще забави темпото в ежедневието ви и ще освободи малко повече минути за анализи и сладки моменти, споделени с любимите хора.


СКОРПИОН

Очаквайте предложения

В подем сте. Това ще се отрази и на следващите дни, защото ви предстои да покажете много от възможностите си. Избягвайте лошите настроения и депресиите, като ги заместите с приятни срещи и планове за бъдещето. През тази седмица предстои да се срещнете с важни хора. Очаквайте предложения. Трябва да знаете, че новостите, които предприемете тази седмица, до голяма степен диктуват развитието в личния ви живот за няколко месеца напред. Ретроградният Меркурий ще ви помогне да слезете от въртележката на ежедневието и да се погледнете отстрани на спокойствие. Вижте къде грешите и как може да поправите някои от основните си грешки.


СТРЕЛЕЦ

Заложете на спокойствието

През следващата една седмица предпочитате стабилността пред възможността да осъществявате промени и да се впускате в различни начинания. Имате усещането, че не е назрял момент за поемане на рискове, но пък за сметка на това времето е идеално за изясняване на финансови взаимоотношения. В сферата на личния живот и любовта запазете статуквото си. Не правете промени, а се опитайте да задържите набраната инерция. Радвайте се на всичко, което имате и което сте постигнали. И залагайте на спокойствието – то ще ви прави щастливи и радостни.


КОЗИРОГ

Силни емоции

Достигнали момент на завоевание, вие трябва да сте особено внимателни през следващите седем дни, за да не загубите всичко това, за което се борихте. Добре ще вървят делата в сферата на частния бизнес, стига да не правите саможертви. Парично се чувствате сигурни и това е в основата на вашето спокойствие за момента. В личен план недоразуменията са чести, като те са причинени от силната ви превъзбуда и емоция. Просто реагирате прекалено импулсивно, без да мислите и да се владеете. Можете да го промените, стига да искате.


ВОДОЛЕЙ

Минути за себе си

Свършете работата си днес, без да претупвате нищо. Можете да пътувате, да се срещате с приятели през уикенда, да правите бизнес, да печелите пари или да харчите малка част от спестяванията си за удоволствия. Ще се стабилизира и личният ви живот. През работната седмица забавете темпото. Ретроградният Меркурий от понеделник ще ви напомни, че редом с вихрушката на живота пред вас има и други неща освен работа, ангажименти и задачи. Е, сега им обърнете внимание. Темпото се забавя, за да имате повече минути за себе си и за своите лични преживявания.


РИБИ

Щастие и жизнерадост

Чувство на щастие, жизнерадост и добро отношение с приятелите и близките – това накратко може да се каже за най-добрите дни от задаващата се седмица. Не само че имате шансове да се радвате на топли взаимоотношения, а и ще успеете да подобрите всички онези, които до този момент бяха проблемни. Внимавайте с парите, които давате назаем. През работната седмица Меркурий започва своето ретроградно движение във вашия знак. Радвайте се на тази възможност, защото планетата ви дарява с повече минути за вас самите. За личния ви живот, за нещата, които обичате. Пътувайте и не се притеснявайте да споделяте повече мигове с близките си.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

14 февруари. Празнувате рожден ден на 14 февруари, Свети Валентин. Ето защо и цветът на вашия живот е червеният. Като виното, символ на не по-маловажния празник Трифон Зарезан. Живеете ден за ден, обичате искрено и говорите непринудено. Нещата наоколо се променят с всяка изминала минута и никога не можете да кажете какво ще бъде утре. Влюбени сте в авантюрата. Мнозина от вас се увличат по тази страст към промени и така забравят границата. Те никога не спират на едно място, за да свият гнездо, да създадат дом и семейство. Ако не желаете да сте сред тях, научете се да бъдете постепенни, постоянни и рутинни в действия си. Обичайте, но и позволявайте да ви обичат.

Пред вас стои година на съдбовно подчинение. Не бива да предприемате действия, а се оставете на течението, без да противодействате на обстоятелствата около себе си. Приемайте всичко като даденост и не губете време да преустройвате света. Засега е по-добре да запазите спокойствие и адекватно пасивно поведение.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и панкреаса.

15 февруари. Красиви, спретнати и винаги добре облечени, вие сте хора, които обичат да създават добро впечатление у останалите. През целия си живот сте педантични към своя външен вид. Не само отвън сте перфектни, защото притежавате и комбинация от качества, които говорят за прекрасен и сговорчив характер. Лесно влизате под кожата на хората, с които общувате. Лесно ставате техни приятели и любимци. Мисията във вашия живот е да създадете семейство и да се грижите за него наред с професионалните си задължения. Вие сте толкова подредени хора, че няма да ви представлява трудност да балансирате между едното и другото.

В следващата една година ви предстоят мигове на щастие, което не сте чувствали от дълго време. Ще обновите средата, в която движите, ще намерите нови приятели. Чака ви много късмет, управлявайте го разумно!

Здраве: Годината предвещава крепко здраве, ако живеете по начина, който желаете и ако сте обградени от средата, в която се чувствате обичани и уважавани.

16 февруари. Подвластни на кармична разплата заради грешки в минали прераждания, в този живот сте задължени да бъдете по-твърди и категорични с близките си; да не правите крайни компромиси, защото по този начин вредите на себе си. Не се жертвайте в името на когото и да било. Живейте свой самостоятелен живот, отдайте се на половинката си и на своето семейство. И още нещо, примирете се с втората позиция. Не сте родени за лидери. Позволете да бъдете ръководени от най-доверения си човек и ще си гарантирате един безпроблемен живот.

Навлизате в година, през която рутинните дела и трудностите ще са преобладаващи. Подгответе се. За да се справите успешно, е желателно да сте упорити, търпеливи и убедени в своите възможности. Всичко ще се нареди, ако се борите докрай.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!