Антъни Иванов и любимата му Габриела Димитрова ще празнуват Свети Валентин от двете страни на океана

Влюбените са заедно от четири години и планират скоро да се съберат в САЩ

 

АНТЪНИ ИВАНОВ И ГАБРИЕЛА ДИМИТРОВА СА ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА, ЧЕ КОГАТО ЛЮБОВТА Е ИСТИНСКА И ВЪПРЕКИ РАЗСТОЯНИЕТО, НЕ САМО ОЦЕЛЯВА, НО СТАВА И ПО-СИЛНА. От известно време двойката поддържа огъня чрез онлайн комуникация, тъй като той живее, учи и спортува в САЩ, а приятелката му е последна година ученичка в Американския колеж „Аркус“ във Велико Търново. По думите на Габи, която на 14 февруари има рожден ден и става пълнолетна, за тях Свети Валентин означава много, но е категорична, че всеки момент, прекаран заедно, е празник. За деня на влюбените Антъни е подготвил изненада, за която любимата му не подозира. Тя ще получи огромен букет червени рози, шоколадови бонбони и трогващо послание. Негов „съучастник“ е майката на момичето –  известната търновска гримьорка Ива Петкова.

Антъни и Габи се запознали точно на 14 февруари 2016 година. Искрите пламнали веднага и като всички млади хора започнали да си пишат във Фейсбук. Двойка станали на 1 май, по време на подготвителен лагер по плуване в Кранево.

„Споделяхме всеки един миг заедно. Спортувахме заедно и ходехме на други лагери. Характерно за нас е, че сме много спонтанни и когато решим нещо, веднага го осъществяваме. Едно лято аз се върнах от тренировка и той ми предложи да заминем за Париж. Два часа по-късно пътувахме към летището в София“, сподели рожденичката.

Сред най-щастливите мигове на влюбените бил балът на Антъни през 2018 година. Неговата приятелка му била дама за празника и заедно дефилирали по червения килим във Велико Търново. Ефектната им визия спечелила вниманието на всички присъстващи.

НЯКОЛКО МЕСЕЦА ПО-КЪСНО ТОЙ ОТЛЕТЯЛ ЗА САЩ, КЪДЕТО ГО ПРИЕЛИ ДА УЧИ СПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ В УНИВЕРСИТЕТА ВЪВ ВИРДЖИНИЯ. Това не отчаяло двамата влюбени, а било повод да изготвят по-мащабен план за общото си бъдеще. Идеята им е, след като Габи завърши средно образование, да кандидатства за влизане в същия вуз, в който в момента Антъни учи.

„Всеки ден се чуваме по няколко пъти и сме напълно наясно какво прави другият във всеки момент. За съжаление, той няма да има възможност да бъде с мен на бала ми, защото се подготвя за олимпиадата. Иначе аз съм ходила при него в САЩ. Бяхме известно време заедно на американска земя през лятото. Разходихме се в Ню Йорк, после отидохме пък в Пуерто Рико и пак се върнахме във Вирджиния“, разказа тя.

Сред най-щурите й постъпки е пътуване с престой една нощ в Глазгоу, където той имал състезание наскоро. Това бил единственият шанс да се видят и те, разбира се, не го пропуснали.

Точната дата за следващата им среща все още не е известна и на двамата.

„Аз съм зодия Водолей, а той – Рак. Не съм от най-вярващите в хороскопи и звездни съвпадения, но моята баба е Водолей, а дядо – Рак, и са заедно вече 60 години. Надявам се, че и ние ще бъдем благословени с такова щастие“, допълва рожденичката.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *