584 четения

Какво вещаят звездите за 18 февруари, вторник

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 12.36 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 25-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: До прехода на Луната в Козирог остават нежелани операциите в областта на черния дроб, а след това – на колената, коленните стави, зъбите. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми със седалищната област, раздвижването на коленните стави след травми, лечението на зъби.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, за боядисване, сухо къдрене. Кожните манипулации, както и коламаската, в следобеда не се отразяват добре.

Хранене и диета: Денят е благоприятен за стартиране на диета, която ще даде бързи и желани резултати в дългосрочен аспект. Хапвайте плодове и задължително се хранете през интервал от три до четири часа, за да стимулирате метаболизма. Основните ястия е хубаво да са от свежи зеленчуци и белтъчини – леки меса, сирене, яйца с гарнитура салата от пресни зеленчуци.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 13.07 часа.

Звездни аспекти за деня: Доста жизнен и активен ден ни очаква днес. Луната преминава в Козирог и е в хармонични аспекти със Слънцето, Марс и Уран. Свършете вече започнатите ангажименти, които ще ви спорят без проблем. Не започвайте нови делови начала, за да си спестите бъдещите главоболия. В сферата на любовта денят е зареден с позитивна енергия.


ОВЕН

Отличен тонус

И днес е възможно да получите оферти, които звучат примамливо, но не бива да приемате заради ретроградния Меркурий. Оставете си вратичка за преговаряне в средата на март, за да си гарантирате успеха. Денят е ведър и доста щастлив и успешен за вас. Чувствате се прекрасно и сте в отличен тонус.


ТЕЛЕЦ

Не мрънкайте

Във вторник могат да ви се случат прекрасни неща, стига вие да го позволите и да не мрънкате за всяко обстоятелство, с което не сте съгласни. Живейте живота си спокойно и позволете на съдбата да се намеси и да подреди някои ваши житейски сфери. Не предприемайте нови начинания. Отложете ги за следващия месец.


БЛИЗНАЦИ

Много задачи

Ядосвате се, защото сте се заели с толкова много задачи и ангажименти, че не сте в състояние да се справите с всички тях подобаващо и в срок. Прекаляването с инициативите ви води до невъзможност да изпълните предварителните си планове. Ще трябва да си понесете последствията, но ще бъде за добро.


РАК

Добра вест

Опитайте се да говорите по същество, без да използвате прекалено много думи и без да бъдете много описателни. Днес хората срещу вас имат нужда да ви разбират и да схващат онова, което вие искате да им кажете. Очаквайте една добра вест в личния си живот в следобеда. Тя ще ви зареди с добро настроение.


ЛЪВ

Бързи промени

Желанието ви да се освободите от различни зависимости в личния и професионалния си живот ще ви накара да направите някои бързи и не толкова навременни промени. Точно сега не е подходящият момент да сменяте работата си, освен ако вече не сте подписали трудов договор с новата фирма, в която ще работите.


ДЕВА

Без конфликти

Опитайте да не влизате в конфликти днес. Дразнят ви хората, които са мудни и не вършат работата си така, както вие искате. Добре е да обърнете повече внимание на себе си и на своите маниери. Понякога сте прекалено дръзки към другите и поведението ви е неприемливо, нищо че не искате да си го признаете.


ВЕЗНИ

Завършете започнатото

Вторник не е сред най-активните и обещаващи дни от седмицата. Около вас сякаш времето спира. Няма предизвикателства или възможности. Не се притеснявайте. Това е временно. Ретроградното движение на Меркурий изисква да не проявявате инициативност, а да завършите някои започнати проекти.


СКОРПИОН

Леко разочарование

Във вторник сте прекалено емоционални и не защото някой ви ядосва, а защото искате да се заемете с много нови неща, ала времето някак не е подходящо. Усещате разочарование. Разминават се предварителните ви планове с реалните възможности за действие. Отпуснете се. Насладете се на хубавия ден и не го разваляйте.


СТРЕЛЕЦ

Ще ви подкрепят

Трудностите, които възникват в сутрешните часове, нямат за цел да ви откажат от намеренията. Напротив, те се случват, за да ви мотивират и да ви направят още по-концентрирани, за да се справите с тях. Денят е прекрасен и поддържа доброто ви настроение. Имате нужда от подкрепа. Ще я получите.


КОЗИРОГ

Много ангажименти

Във вторник динамиката се засилва и ангажиментите ви нарастват. Въпреки хаоса на многото задачи, вие ще се справите отлично и накрая ще бъдете доволни от себе си. Не забравяйте и да си почивате за по няколко минутки през деня. Това е важно, за да разпускате напрежението и да не го акумулирате пред близките си.


ВОДОЛЕЙ

Бягайте от конфликтите

Днес сте прибързани – нещо, което може да ви струва големи грижи след време, ако поставите необмислено ново начало в което и да било направление от живота си. В момента сте непривично нервни. Това вещае междуличностни конфликти. Палите ги без причина, а от тях страда само личният ви живот.


РИБИ

Вие решавате

На работното място бъдете особено внимателни. Можете да попаднете на оферта с добра финансова стойност за смяна на работата. Всичко това обаче е свързано с даване на огромно количество сили и енергия от ваша страна. Трудът ви няма да е никак лек на новото място, но е обвързан с добри финанси. Вие решавате.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Тежък кармичен урок трябва да научите вие, които сте родени на тази дата. Егоизмът и себичността са водещи през целия ви живот. Дори когато давате, скритата ви цел е по някакъв начин да си гарантирате изгодата, като направите отсрещната страна да ви е длъжна. Мисленето ви се изкривява до максимата, че светът е създаден, за да ви обслужва. Сблъсъкът на това ваше мислене с мисленето на хилядите други хора в настоящия материален свят ще доведе до най-големите ви разочарования. Егоистичното ви отношение ще ви накара навсякъде да срещате егоизъм. Използваческият ви маниер ще ви обрече и от вас вечно да се търси ползата. В един момент ще ви липсват чувствата, сантименталностите и емоционалността, която ви е така нужна, за да съществувате. Ето това ще бъде най-тежкото наказание за вас, ако не се промените и ако не преиначите схващането си за социални отношения.

Навлизате в година на стабилизация и любов. Това няма да е най-активната година от живота ви, но тя ще ви донесе много дивиденти, ако действате последователно, ритмично и ако си поставите реални за изпълнение цели в следващите години. Като цяло предстои ви любов и идеален момент за сключване на брак.

Здраве: Възможни са проблеми с горните дихателни пътища, носоглътката, сливиците и гърлото. Предпазвайте се от грипни състояния.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!