573 четения

Мариан Вълев и Жени Калканджиева зарадваха търновци на предпремиерата на „Ятаган“

МАРИАН ВЪЛЕВ, ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА И ВАНЕСА ГЕОРГИЕВА ЗАРАДВАХА ТЪРНОВЦИ, КОИТО РЕШИХА НА 14 ФЕВРУАРИ ДА ГЛЕДАТ ПРЕДПРЕМИЕРНАТА ПРОЖЕКЦИЯ НА ФИЛМА „ЯТАГАН“. И четиримата актьори дойдоха в кино „Полис“, за да присъстват на представянето на комедията, чийто режисьор е Андрей Андонов.

Велико Търново стана вторият град след Варна, в който авторите на филма показаха готовата лента, в която участват още Васил Василев – Зуека, Ивайло Драгиев, Стефан Денолюбов, Георги Стайков, Невена Бозукова – Неве, Китодар Тодоров, Силвия Станоева и Ники Кънчев.

Екшън-комедията разказва историята на инспектор Рангел Костов, изигран от Мариан Вълев. Той работи в Агенцията за борба с тероризма и е изправен пред заплахата от уволнение поради липса на резултати. Окрилен от алкохола и под натиска на новоназначената началничка Силвия Овчарова (Евгения Калканджиева), инспекторът съчинява доклад, в който обявява кварталния нехранимайко Николай Николов – Никсъна (Ивайло Драгиев) за водач на терористична клетка.

Когато данните за огромните успехи на българския антитероризъм най-после достигат до Интерпол и ЦРУ, своеобразният „булгаргейт“ бързо бива разкрит. Но всички местни играчи са дотолкова затънали в лъжите си, че единственият им изход е заедно да превърнат тези лъжи в истини – както си е редно по нашите земи.

„Ятаган“ е продукция, зад която стоят имената на братята Христо и Янаки Дерменджиеви. През изминалата година те спечелиха наградата на Europa Cinemas за млад предприемач благодарение на усилията, които полагат за развитието на киноиндустрията у нас.

Филмът „Ятаган“ тръгва по кината в цялата страна на 20 февруари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *