1061 четения

Вашият хороскоп за днес 17 февруари, понеделник

Луната е в Стрелец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 24-ти. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на черния дроб. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми със седалищната област, изследването на кръвта.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Добре се отразява антицелулитният масаж на седалището и бедрата, стига да не се използват силови методи.

Хранене и диета: Днес полезни са белтъчините – леките меса като пилешко, пуешко, заешко, риба, млечните продукти и яйцата. За вегетарианците менюто може да се състои от боб, леща, грах, нахут. Не пренебрегвайте плодовете, които можете да си хапвате като междинни закуски.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 12.22 часа.

Звездни аспекти за деня: Движението на Марс в Козирог от вчера изисква да се отнасяме сериозно към всяка започната задача и да я свършваме подобаващо в срок. От днес стартира ретроградното движение на Меркурий, което не подкрепя подписването на договори в деловата област, както и закупуването на нова техника. Днес Луната и Нептун са в квадратура. Отсейте реалността от илюзиите и не вярвайте на лъжливи обещания. Днес имайте вяра само на себе си и на никого другиго.

 

ОВЕН

Не бързайте

 

Днес времето тече бързо и вие сякаш все пропускате нещо. Все за нещо не ви остават свободни минути. Темпото до такава степен се е забързало, че забравяте за собствените си потребности от почивка. Подредете делата си още сутринта. Не бързайте. Имайте вяра само на себе си и не се ловете на въдицата.


ТЕЛЕЦ

Дайте си почивка

 

Доколкото можете, организирайте деня си така, че да свършите най-важните дела. Не започвайте нищо ново, за да не си причините траен застой в някой от следващите дни. Понеделник е зареден с позитивна енергия и хубави емоции на работното място. Давайте си и по малко почивка, за да разпуснете напрежението.


БЛИЗНАЦИ

Не се преуморявайте

 

Стартирате новата работна седмица в добро настроение. От днес сте вдъхновени да се заемете с дела, които ви носят радост и удовлетворение. Ретроградният Меркурий изисква от вас да си давате по малко почивка през дните, за да не прегрява вашата психика и да не се уморява прекалено тялото ви. Слушайте съветите на Меркурий.


РАК

Хранителен режим

Приемете собствените си минуси, за да продължите да живеете в хармония с всички около вас. Денят е благоприятен за разговори, но не давайте последната си дума и не подписвайте договори. Започнете нов хранителен режим или диета, която да вкара ред в храненето ви за идващия пролетен сезон.


ЛЪВ

С много идеи

 

Доброто настроение е ваш верен спътник в днешния ден. Вие се радвате на подкрепата на приятели и на хора, от които зависи вашия просперитет. Днес идеите ви бликат една след друга, но внимавайте. Не всички са приложими в период на ретрограден Меркурий. Затова и не започвайте всички накуп.


ДЕВА

Успешна сделка

 

В понеделник сте заредени с ентусиазъм и сили. Днешният ден е изключително благоприятен за вас, защото ви позволява да завършите започнатите през месеца ангажименти. Активни сте, а и късмет не ви липсва. Ще приключите сделка, от която ви чака сигурна финансова стабилност.


ВЕЗНИ

Бъдете внимателни

 

В понеделник сте заредени със сили и енергия и желанието ви е да постигнете мир и хармония с всички. За съжаление, около обяд ще се натъкнете на хора, чийто намерения са да ви използват за постигане на лична цел. Внимавайте кому правите услуги, за да не се окажете накрая употребени, без да сте го искали.


СКОРПИОН

Не сте във форма

 

Не сте във върхова форма днес. Нищо не ви пречи да си вземете няколко почивни дни и да си останете вкъщи. Ако нямате възможност за отпуск, просто не се заемайте с нови ангажименти. Завършете нещо старо или почистете работното си място. Още утре ще бъдете зарадвани с разместване на пластовете.

 


СТРЕЛЕЦ

Забързан ден

 

Не ви липсва работа в службата, която трябва да отметнете за кратко време. Имате нужда да останете насаме със себе си, но за съжаление, такава възможност няма да ви се отдаде. Денят е забързан, натоварен с всякакви задачи. Малко от тях ще свършите подобаващо, защото в момента не се чувствате работоспособни.


КОЗИРОГ

Забавете темпото

 

Напрягате се излишно с ангажименти, които трябва да свършите в срок, който вие сами сте си измислили. Потиска ви това, че времето тече, а вие не можете да се справите с предварителните си разчети. Отпуснете се. Не си създавайте излишни главоболия. Денят е прекрасен и е добре да му се насладите, забавете темпото.


ВОДОЛЕЙ

Не подписвайте договори

 

В отлично настроение сте и зареждате хората около себе си с позитивен заряд. Добрият тон, в който преминават всичките ви разговори, е основната причина да постигате съгласие и да се радвате на късмет в сферата на общуването. Единствената забрана е за подписване на важни договори в деловата област. Не му е сега времето.


РИБИ

Неспокоен ден

 

Не сте сред най-активните в понеделник, но никой не трябва да ви се сърди. Вие сте приключили своите важни ангажименти до края на миналата седмица и сега можете да се отдадете на заслужена почивка. Не предприемайте нищо ново. По възможност се приберете по-рано вкъщи и пригответе вкусна вечеря за цялото семейство.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Дори и да сте Водолеи и мислите ви да са с творческо наклонение, си оставате кариеристи, които гонят професионалните цели докрай. Правите го, за да постигнете материална стабилност в живота си. Това е с приоритет до навлизане в зряла възраст. Орисани сте обаче да трупате своето състояние бавно и с течение на времето, сменяйки няколко служебни поста и работни места. Едва след като сте сигурни в това, което имате зад себе си, мислите за семейство и деца. Ето защо твърде характерно за вас е бракът да е в годините след 30-ата.

Навлизате в дългоочаквана година на промени, раздвижвания и чудесни възможности, които ще се разкрият пред вас. Ще ви се отвори път към чужбина и това ще ви донесе доста добри шансове за развитие. Бъдете активни и променете живота си ви по-добра посока. Дори и да останете в България, включете силите си на максимум, опънете платната и осъществете дългоочаквани промени. Ще постигнете много, стига да се активизирате напълно.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове. Ако сте пушачи, лесно можете да преборите порока през тази година.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *