Хороскоп за 19 февруари, сряда

Луната е в Козирог. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 26-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на костите и кожата. Ваденето на зъби може да протече с много усложнения, отложете го. Денят е добър за профилактика на кожни заболявания, за преглед на зъбите и процедури по заздравяване на костите. Можете да почистите зъбния си камък или да излекувате кариес.

Красота и външен вид: Днес можете да се погрижите за косите си. Разрешени са къдренето, боядисването. Подстригването на връхчетата на косите ще забави растежа. Парните бани на кожата оказват благоприятен ефект. Нежелана е коламаската на тялото.

Хранене и диета: Пийте много вода. Хапвайте салати и варива от кореноплодни зеленчуци. Отпишете от менюто си месните и животинските продукти. Постното днес се отразява добре на организма.

Цветове, носещи късмет: Оранжево и кафяво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 13.59 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Козирог и е в квадратура с Венера. Владейте емоциите си и поработете върху взаимоотношенията с хората около себе си. Всички днес са лесно раними и обидчиви, затова е добре да сме особено внимателни с думите и действията си.

 

ОВЕН

Късмет в службата

 

Ще се наложи да структурирате добре своите приоритети, преди да промените посоката си на действие от тук нататък. Денят е зареден с енергия, но внимавайте да не изсипете количество напрежение или агресия върху човек, който не го заслужава. Владейте се. Съсредоточете се в службата. Там късметът ви е подчертан.


ТЕЛЕЦ

Овладейте емоцията

 

Конфликтни сте и влизате в разправии с хората около себе си просто ей така. Като за разнообразие. Денят е силен и ви дарява с огромно количество енергия, но ако я насочите към подклаждане на спорове, определено няма да си изкарате хубаво. Овладейте емоцията и бъдете внимателни, ако сте зад волана.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете пестеливи

 

Попадате в ситуации, които явно застрашават вашата финансова стабилност. Избягвайте да правите големи покупки. Точно сега не е подходящото време за купуване на поредната техника или за резервиране на самолетни билети за следващото ви пътуване. По-добре си спестете средствата, ще ги изхарчите по-нататък.


РАК

Съберете информация

 

При всички се чувства напрежение в домашната сфера, което не бива да продължава дълго. Овладейте нервите и подобрете взаимоотношенията си в семейството. Днес ви чакат сериозни предизвикателства в дългосрочен аспект. Насочете се към събиране на информация за ново работно място или нова дейност.


ЛЪВ

Отстъпете

 

В сряда всичко и всички ви дразнят. Искате вие да установите реда, по който да действат хората наоколо. Налагате се и натъртвате мнението си, докато не бъде прието, макар и насила. Мнозина от вас ще влязат в пререкания с хора с по-силни характери. Бъдете готови да се защитавате, но и да отстъпите.


ДЕВА

Презареждане

 

Търсите начин да промените нещо около себе си. Да разместите някои от пластовете, да погледнете в друга посока. Сивото ежедневие и рутината вече ви изнервят повече от всякога. Не е ли време да организирате едно пътуване извън града със семейството. Посетете някоя природна забележителност.


ВЕЗНИ

Напрежение

 

Поражда се сериозно напрежение в семейната сфера и там вие сте особено избухливи без видими причини. Именно това напрежение обаче ще ви помогне да предприемете известни промени в живота си. Или поне да се видите отстрани и да решите дали ви харесва да живеете във вечно недоволство.


СКОРПИОН

Отбягват ви

 

Днес сте общителни, търсите контакт с хората около себе си. Но също колкото лесно осъществявате контакт, така и бързо създавате ситуации на конфликт. Днес не изслушвате отсрещната страна, а влизате в разговор с нея, за да опонирате и да има с кого да спорите. Е, вече стана ясно защо хората ви отбягват.


СТРЕЛЕЦ

Дайте, след това искайте

 

Стремите се да спечелите колкото се може повече пари днес, без да влагате особено големи усилия. Търсите контакт със заможни хора, но не им предлагате услугите си, а търсите от тях да ви помогнат по пътя към богатството. Внимавайте, защото превръщате печалбарството в основна цел и това може да ви причини загуби.


КОЗИРОГ

Без конфликти

 

Днес действайте бързо, но без да сте натрапчиви. Не се стремете да биете на очи, а напротив. Работете си тихо и постигайте целите си с постоянство и без много шум. Избягвайте конфликтите, защото днес сте склонни да обвинявате другите, без да виждате своите собствени грешки.


ВОДОЛЕЙ

Не спорете

 

Освободете се от излишната нервност, която ви прави уязвими и ви кара да влизате в различни и нежелани конфликти. Не ви е нужно да проявявате разбиране или съчувствие към хората около себе си. Просто приемете тяхната гледна точка и не я прилагайте за себе си. Не спорете с никого.


РИБИ

Напрегнати сте

 

Днес сте особено напрегнати и често сте на нож с всички, с които се срещате и общувате. Овладейте напрежението, за да не се изпокарате с обществото наоколо. Денят предвещава една важна житейска промяна, която се случва тези дни с вас. Сменяте своите философски нагласи, гледате на света с нови очи.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие винаги си избирате непостижими цели. Сами си създавате всяко едно главоболие, като слушате всичко, каквото ви се говори, колкото и противоречиво да е то. Но това е вашият начин на живот и така се чувствате щастливи. Като цяло – много думи, много и разнородни действия, но малко постижения. Рядко стигате до края на целите си, защото по пътя към тяхното осъществяване винаги се отклонявате и поемате на друга посока. Ако съумеете да концентрирате усилията си в една цел, ще бъдете непоклатими.

Навлизате в година, която ще ви помогне да се научите на такт, дипломация и малко повече прецизност в действията си. Това е година за анализ и оценка на изминали събития, ще се видите в чуждите очи и ще осъзнаете как всъщност изглеждате отстрани. От друга страна, през идните дванайсет месеца ще бъде добре, ако се захванете да учите нещо и се преквалифицирате. Ще ви е от полза, а и ще тръгнете по дълъг път на гонене на професионалните цели.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата, лимфните възли и като цяло – с имунитета.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *