836 четения

Вашият хороскоп за 20 февруари, четвъртък

Луната преминава от Козирог във Водолей в 21,41 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 27-ми. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на коленете, кожата, костите и коленните стави. Ваденето и лечението на зъби също ще предизвика бъдещи усложнения. Отложете ходенето при зъболекаря за друг ден. Добре протичат профилактиката и лечението на болести на кожата, на ставен ревматизъм, на блокажи в коленната област. Простудите също се лекуват бързо и лесно чрез природни методи.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им се забавя, а формата им ще се запази дълго. Добре се отразяват и масажите, които спомагат премахването на умората и преодоляването на блокажи по тялото – по краката, ръцете и ставите. Коламаската е нежелана. Не режете ноктите си.

Хранене и диета: Днес не бива да се гладува, както и не трябва да се преяжда. Денят изисква да хапваме умерено и да се храним с удоволствие. Храните е хубаво да са леки, богати на калций – сирене, млечни продукти, извара. Избягвайте мазното и тлъсто месо. В този ден не бива да се пости.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 13.59 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната е в Козирог. Затворили сме емоциите дълбоко в душите и обръщаме внимание на уж сериозните неща, без да си даваме сметка, че и да се радваме, е важно и сериозно нещо в живота. Съвпадът й със Сатурн и Плутон е причина да забравим за всичко друго освен за работата и задълженията. Дори пропускаме да се радваме на личните си взаимоотношения и любовта на близките.


ОВЕН

Ще се справите

Предпазвайте се от излишни драми днес. Денят е напрегнат, претрупани сте с работа и ангажименти, които трудно вършите заради излишна нервност. Не знаете с кое по-напред да се захванете. И да си правите планове, те ще бъдат провалени. Успокойте нервите и действайте по приоритети. Ще се справите.


ТЕЛЕЦ

Нарушена хармония

В хармония сте и със себе си, и с околния свят. Разбира се, все нещо ще се опитва да я развали. Независещи от вас обстоятелства са напът да разбият предварителните ви планове. Затова и не си правете строги чертежи за времето си през деня. Обстоятелствата обаче се стичат изключително във ваша полза.


БЛИЗНАЦИ

Пазете се от загуби

Днес сте настроени авантюристично и предприемате различни рискове, което може да ви коства доста загуби. Съветът ми е да залагате на сигурното, особено когато става дума за пари. Предпазвайте се от кражби или загуба на сума пари в сутрешните часове. Не прехвърляйте напрежението си и на хората, с които общувате.


РАК

Избягвайте конфликти

През този ден е по-добре, ако общувате без излишна емоция. За съжаление трудно постижимо е. Още сутринта се будите в напрежение, а заради предстоящи срещи в графика ви сте още по-превъзбудени. Отбягвайте хората, които ви провокират по един или друг начин. Не влизайте в излишни конфликти с близките.


ЛЪВ

Потушете напрежението

Ежедневието ви е интензивно, затова и денят ви ще премине бързо, почти неусетно. Вашият четвъртък изисква пълна мобилизация, за да се справите с ангажиментите, които идват от нищото и чакат да бъдат свършени в кратък срок. Внимавайте в бързината да не се скарате с важни за вас хора. Потушете напрежението.


ДЕВА

Вярна посока

Този ден ви носи приятни промени. Разбира се, вие все още не сте готови за тях и те идват сякаш изневиделица. Пригответе се бързо да се нагодите към обстоятелствата и да заживеете с новостите още от днес. Можете да контролирате случващото се. Не гледайте назад, а само напред. Там е вярната посока.


ВЕЗНИ

Затворени в себе си

Чувствате забавяне в нещата, които се случват около вас. Съвсем нормално е по време на ретроградния Меркурий. Нуждаете се от време за адаптация. Желанието ви е да се оставите на течението и никой да не ви притеснява за каквото и да било. Затворили сте се в себе си и не споделяте напоследък.


СКОРПИОН

Мълчите си

Днес е възможно да криете емоциите дълбоко в себе си, избягвайки да общувате с когото и да било. Търсите място, на което да се скриете, само и само да не влезете в разговори с неприятни хора. Имате нужда да споделите за нещо, което ви тревожи, но не намирате правилния човек, с когото да поговорите.


СТРЕЛЕЦ

Усмивката ви спасява

Очаква ви доста приятен ден, въпреки че повечето хора около вас са с намусени физиономии и създават напрегната обстановка. Покажете им, че напук на напрежението човек може да се усмихва. Очаквате да ви се случи нещо позитивно и то наистина ще бъде факт. Без да искате, ще спечелите пари отнякъде.


КОЗИРОГ

Работете усърдно

Очаква ви доста нервен, но успешен ден. Още сутринта се будите без настроение. Не се чувствате комфортно сред хората, с които общувате, но не го показвайте. Така ще си спестите излишните кавги. Нямате време за конфликти. Работете усърдно и ще бъдете доволни от себе си. Очаква ви една позитивна и приятна вечер.


ВОДОЛЕЙ

Силна енергия

Очаква ви труден ден, който стартира с напрежение още от сутринта. Задачата ви е да го овладеете. Притежавате силна енергия. Можете да я насочите в продуктивна дейност и така да сте доволни от всичко онова, което ще свършите през деня. Опитайте да се зарадвате на малкото, което ви се случва.


РИБИ

Пробвайте с добро

Замечтани, в добро настроение и с ясната цел да хармонизирате взаимоотношенията си с околните, в сряда вие сеете семето на доброто. Не се натъжавайте обаче, ако видите, че невинаги то покълва. Не се отказвайте. Когато сеете добро, ще пожънете същото. Този ден ви носи позитивни нагласи и усещания.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вашата нерешителност не е само плод на това, че сте зодия Риби. Рождената ви дата – 20 февруари – е втората причина да обявявате пас в почти всички житейски ситуации. Свикнали сте с ролята на жертва, защото тя се корени още в детството ви. Вашата позиция е примиренческа, въпреки че нещата могат да се оправят и да стоят по друг начин. Вземете се в ръце, научете се на решителност. Можете да бъдете диктатори на своя живот, да го планирате. Целете се и постигайте амбициите си, научете се да казвате „не”. Ще видите, че това ще ви помогне в оцеляването занапред. След 30-ата ви годишнина трудностите от детството и юношеството ще отшумят и късметът ви ще се отвори.

Навлизате в прекрасна година на финансова стабилност и много делови раздвижвания. Някои ще сменят работата си, но това е за добро. На други ще им вдигнат заплатата, а трети просто ще получат желаната стабилност, към която са се стремели дълго време.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!