189 четения

Празникът на горнооряховския суджук тази година ще бъде на 5, 6 и 7 юни

На 5, 6 и 7 юни ще се проведе традиционния Празник на горнооряховския суджук тази година. Мястото отново ще бъде парк „Градска градина“. Датите на провеждане на Празника бяха потвърдени на първата работна среща в Общината, която се проведе по инициатива на кмета инж. Добромир Добрев. На срещата присъстваха представители на общинска администрация ангажирани в организацията, както и ръководителите на трите суджукарски фирми „Боби“, „Родопа“ и „Стефанов“, с чиято активна подкрепа се провежда събитието.

До края на март ще бъдем готови с програмата за Празника на горнооряховския суджук. И тази година за нашите съграждани и гостите на Празника сме предвидили много забавления и изненади. Отново на сцената ще излязат популярни изпълнители и състави, които ще зарадват публиката. Хубавата фолклорна музика, съчетана с уникалния вкус на горнооряховския суджук и доброто настроение са своеобразен празник за всички сетива на нашите гости, коментира инж. Добрев.

Празникът на горнооряховския суджук ще бъде предшестван от Майските дни на културата. Традиционно месец май е наситен със събития – изложби, театрални постановки, концерти, срещи с известни личности и др. Тази година празничните дни ще преминат под знака на 150-та годишнина от обявяването на Горна Оряховица за град. В празничната програма отново ще се включат популярни български изпълнители.

И тази година турнето на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour отново ще стартира от Горна Оряховица на 27 май.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *