1071 четения

Седмичен хороскоп

Освободете място за новите начала, но внимавайте при подписването на договори

Здраве: Обличайте се според времето. Не забравяйте шапката и ръкавиците въпреки положителните градуси навън. В момента кръвообращението нарушено и може да създаде изтръпване на крайниците и неприятни усещания. В неделя настъпва новолуние в Риби. Не приемайте алкохол и не злоупотребявайте с лекарства. Не си внушавайте болести и избягайте от депресията чрез повече разходки на чист въздух. През новата работна седмица главоболието е сигурен знак, че сте преуморени и имате нужда от няколко дни почивка.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, събота, вторник, сряда. Неблагоприятни дни: неделя, понеделник. Коламаска: Благоприятни дни: петък, събота. Масажи: Можете да правите масажи през всички дни от седмицата. Обеци и татуировка: Забранено е поставянето на обеци или татуирането на тялото в петък, събота, неделя и понеделник. Сауна и парна баня: Луната няма отношение към тези процедури през седмицата.

Хранене и диета: До неделя Луната все още е намаляваща и спомага отслабването. В неделя настъпва новолуние и от този момент следва 14-дневен период, в който пълнеем по-лесно, чувстваме се подути, ако прекаляваме със солта, захарта и тестените изделия. За любителите на лунната диета тя настъпва в неделя, 23.02, точно в 17.31 часа и продължава до понеделник в същия час.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната гостува във Водолей, Риби и Овен. Изисква от нас да се погледнем отстрани и да си дадем ясна оценка на действията и постиженията в последно време. Новолунието в Риби настъпва в неделя. То ни прави чувствителни, лесно раними, но и доста интуитивни. Обърнете внимание на мислите си, на разума и сърцето. Сами ще стигнете до някои мисли и прозрения. Днес и утре Уран е в благоприятни аспекти със Слънцето и Марс. Не се страхувайте да разрушите нещо старо в живота си. Нещо, от което вече нямате нужда. Освободете място за новите начала, които ви чакат съвсем скоро. Новата работна седмица, последната за месец февруари, носи полъха на новолунието в Риби, както и на квадратурата между Венера и Юпитер. Внимавайте в картинката и се ограничете до минимум относно сключване на сделки или подписване на договори, които могат да ви донесат доста разочарования и неочаквани проблеми през годината.


ОВЕН

Доста работа

Налага се да поработите малко повече през оставащите дни от февруари. Меркурий отново е в ретроградна фаза и нещо около вас внезапно и непредвидено се обърква. Налага ви се постоянно да пренареждате плановете си и да ги съобразявате към обстановката около себе си. Предварителните ви разчети не сработват. От друга страна, седмицата е дарена с добро настроение и много позитивни преживявания в сферата на любовта и личния живот. Насладете се на малкото свободно време, което ви се полага и което принадлежи на вашите близки. Ще завършите месеца успешно и с добра финансова стабилност.


ТЕЛЕЦ

Преодолейте егото

Мобилизирайте силите си през тази седмица, за да успеете да устоите на съдбовните провокации, които започват още от днес. Преодолейте егото си, за да продължите напред. През уикенда избягвайте конфликтите с най-близките хора. Венера ви прави енергични, но и агресивни. Именно агресията трябва да потискате не само утре, а и през следващите дни. Новолунието в неделя потиска психиката ви допълнително. Разделете се с нещо старо и ненужно. Нещо, което ви тревожи. През цялата идна работна седмица действайте за другите, а не за личните си изгоди. Раздайте се и ще получите същото в замяна.


БЛИЗНАЦИ

Казвайте истината

През този период ще бъдете борбени, смели и енергични. Възможности никак не липсват, но и опасностите дебнат отстрани. Шансовете обаче са в пъти по-големи. Ако овладеете гнева и недоволството от някои обстоятелства, които ви заобикалят, едва ли ще изпаднете в ситуации на конфликти. Това се иска от вас сега да бъдете спокойни. Новолунието в Риби ще ви помогне да концентрирате силите си в деловата дейност и да се изкачите едно стъпало по-високо в кариерата. Не се страхувайте да кажете в очите на хората това, което мислите. Дори това да ви коства разваляне на взаимоотношенията.


РАК

Живейте за себе си

През този период сте силно мобилизирани, общувате с хората около себе си, постоянно поддържате връзка с онези, от които зависи успеха ви. Ето че ще постигнете добри резултати. Внимавайте обаче, защото често изпадате в двете крайности едната е пълен егоцентризъм и никакво съобразяване с чуждото мнение. Другата е ненужно себеотдаване и угаждане в името на другите. Балансирайте емоциите си. Новолунието в Риби е причина да се чувствате и силни, и слаби. Обърнете повече внимание на личния си живот, личните интереси и своя собствен свят. Спрете да живеете за другите. Живейте за себе си.


ЛЪВ

Овладейте емоциите

И през тази седмица ще борите своите собствени страхове. Всъщност те се оказват най-големите ви врагове. Предизвикват ненужни емоции и нарушават равновесието в мислите и чувствата ви. Време е да започнете да мислите позитивно и чрез положителните си мисли да разсеете облаците около себе си. Месец февруари е към своя край. Приключете с някои дела, които отлагахте дълго време. Бъдете внимателни около новолунието в Риби в неделя. То предизвиква бурна река от мисли, емоции и преживявания. Овладейте ги, за да не се трансформират в нервно неразположение и разстройство. Бъдете по-пестеливи.


ДЕВА

Бъдете земни

Като ключова дума за този период можем да използваме думата раздвижване, защото вие вече се намирате в един изцяло нов период. За съжаление обаче, точно сега прекалявате с претенциите си, с високото си самочувствие и това кара хората да се отдръпнат от вас или поне да ви обърнат гръб, когато ги помолите за помощ. Формулата на успеха при вас е да сте земни с всички, с които общувате. Няма защо да се мислите за повече от тях. Общувайте свободно. Една нова отговорност в края на месеца ще се окаже предизвикателство, което ще ви даде мотивация за действие през пролетта.


ВЕЗНИ

Движете се повече

Етапът, в който се намирате, не щади вашата психика, а напротив товари ви с излишни емоции, притеснения и вълнения. Налага се да се справите с проблемите си сами, без да очаквате чужда помощ. Очертава се натоварена с много работа седмица. От друга страна, оскъдното количество слънчеви лъчи ви отнема тонуса и вие се будите все по-изтощени сутрин. Не увеличавайте дозата кафе, а просто стартирайте посещение на избран от вас спорт. Движете се повече и балансът в организма ви ще бъде възстановен.


СКОРПИОН

Осъзнайте слабостите си

Тази седмица генерира нервност при повечето от вас, а причината е, че не всичко се случва според плановете ви. Вместо да губите енергия в недоволстване, адаптирайте се към обстоятелствата. Меркурий е ретрограден в Риби – знак, сходен на вашия по стихия. Време е да се погледнете отстрани и да осъзнаете причината за някои свои грешки, които допускате отново и отново. По-добре е да го сторите, защото, ако продължите да си затваряте очите за собствените си недостатъци, скоро хората ще започнат да ви отбягват.


СТРЕЛЕЦ

Поправяйте грешките

Очаква ви седмица, в която от вашата лична нагласа зависи и развитието ви във всяко направление лично, професионално, емоционално. Меркурий продължава да е ретрограден в Риби. Това за вас разкрива благоприятен период за разчистване на сметките с хората от най-близко естество и в деловата, и в личната сфера. Грешките в бизнеса лъсват и показват къде точно трябва да наблегнете, за тръгнат нещата напред. Очаква ви натоварена и емоционална седмица, но ако не бягате от грешките, а ги поправяте своевременно, ви чака подем.


КОЗИРОГ

Не вярвайте в илюзии

През следващите седем дни посявате семената на едно по-добро и хармонично общуване с хората около себе си. Безспорен факт е, че ви потръгна и вие вървите напред. Новолунието в Риби изисква да преодолеете всички нотки на негативизъм. Да превърнете дори недостатъците си в достойни качества. Венера е в квадратура с Юпитер. Аспектът бележи тази седмица като особено важна за месеца. Бягайте от всякакви измами. Обещават ли ви нещо огромно, имайте предвид, че ще се окаже лъжа и илюзия. Заемайте се само с работа, която можете да свършите, а в любовта се доверявайте единствено ако половинката ви заслужава това.


ВОДОЛЕЙ

Пълнота и активност

Предстои седмица на новолуние. Луната отново започва да се „пълни”, а с нея се повдига и желанието ви за активен обществен живот, цели, амбиции и надежди. Намирате се в нов лунарен месец, а през тази седмица вече сеете семената на всичко онова, което ще жънете към средата на март. Не се изненадвайте, ако получите неочаквани новини. През тази седмица всичко ще се случва мигновено, а фактите и събитията в живота ви ще излизат сякаш от „нищото”. Все пак, съобразете се с ретроградния Меркурий и не подписвайте важни договори и споразумения. Отложете ги.


РИБИ

Благоприятен период

Нервността ви към този момент е силно изявена. Тя ще продължи и през следващите седем до десет дни. В очакване сте на нещо ново, което да се случи в живота ви. Това е и причината да се чувствате несигурни, но любопитни какво ви чака зад ъгъла. Не берете грижа, притесненията са ви повече от неоснователни. Намирате се в благоприятен период и със сигурност от тук насетне ще ви се случват все по-добри неща. Разбира се, не бива да чакате само на обещания отстрана на звездите. Тенденциите са добри, но все пак вие сами пишете съдбата си и ако бездействате – няма какво да очаквате да ви се случи.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

21 февруари. Щастливци, късметлии и обичани хора сте вие, които сте се родили днес. Дар от съдбата ви е и късметът, и положителният поглед върху света. Можете да заредите всекиго с позитивно мислене и надежда. Вярно е, не са леки първите ви години от живота, защото невинаги сте разбирани от близките си. Понякога сте изглеждали и странни в очите на приятелите си. Но това се дължи на факта, че сте били просто новатори, проводници на неоткритото, необяснимото и на човешката доброта, която винаги в началото се наказва с неразбиране, а впоследствие – с любов.

Навлизате в емоционална и завършваща година, когато на първо място трябва да поставите своите недовършени дела. Докарайте ги до край. Сложете край и на някои стари връзки, останали във времето. Изчистете душите си от зли помисли, от лоши чувства и бъдете позитивни.

Здраве: Възможни са чести главоболия, проблеми с очите, зъбите и високо кръвно налягане.

22 февруари. Избрали сте си кармична разплата за този живот. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че всичко знаете. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви.

Навлизате в една прекрасна година на ново начало, което трябва да обмислите доста сериозно. Не бива да го поставяте прибързано, защото е възможно да съжалявате след това. Съдбата ви предоставя шанс в следващите дванайсет месеца да реализирате свои замисляни през времето идеи.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето – сърцебиене, аритмии. Не се претоварвайте с тежка физическа работа или чести кардиоупражнения.

23 февруари. Вие, родените на 23 февруари, сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по вода. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която ще е главната причина за вашия временен застой. Примирете се, защото не всички обстоятелства ще са на страната на желанията ви. Оставете се на течението, което ще ви отведе в правилната посока през тази година. Ще видите, че съдбата си знае работата и тя ще изпълни всички ваши желания и без ваша изрична намеса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!