162 четения

Студент предложи парична награда за убийство на хлебарка

Признавайки страха и неспособността си сам да се справи с „необичайно едра хлебарка“, промъкнала се в кухнята му, студент е предложил скромна парична награда за убийството й, пише в. „Дейли стар“.
Двадесет и четири годишният Бхаргав Чавда от Бризбейн, Австралия, забелязал „страховитото“ насекомо, когато по вечерно време влязъл в кухнята да си вземе нещо за хапване. Младият мъж на мига „изхвърчал“ от помещението. Гладът обаче скоро го принудил да се върне, покрит с одеало и с маска за лице. Чувайки как насекомото шава из кухнята, Чавда отново избягал.
След като не успял да се справи със ситуацията, студентът решил да публикува обява с надеждата някой да откликне и да му помогне.
„Тази хлебарка трябва да умре възможно най-скоро. Плащам 20 долара в брой за задачата. Локацията й е някъде във всекидневната или кухнята. Носете спрей или друго, аз разполагам само с ремъци, парцал и метла. Моля, откликнете възможно най-скоро. Гладен съм“, гласи обявата на боязливия Бхаргав Чавда.
Шеговитите коментари по повод апела му ядосват студента. „Твърде съм стресиран. Не искам да се занимавам с това. Не знам какво им става на хората, че реагират с насмешка на проблема ми. Това не е шега, гладен съм, а не смея да отида до хладилника. Готов съм да платя, за да се нахраня“, казва Чавда.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *