Как сами саботирате щастието си според зодията

Овен

Вие саботирате щастието си, като се придържате към нереалистичен набор от стандарти. Няма нищо лошо в това да държите летвата високо и да се стремите да давате най-доброто от себе си. Но по този начин забравяте кои са важните неща. Животът ви може да изглежда страхотно на хартия, но докато не можете да се отдръпнете крачка назад и да оцените това, което имате, щастието ще продължава да ви се изплъзва.

Телец

Вие саботирате щастието си с неспособността да се адптирате към нови, необичайни ситуации. Животът със сигурност не се случва така, както го планирате. Но трябва да разберете, че това е хубаво. Непредказуемостта е това, което го прави невероятен. Не можете да контролирате нищо, освен самите себе си и точно това трябва да направите. Контролирайте действията и реакциите си във всяка ситуация, в която попадате, дори да сте несъгласни с нея.

Близнаци

Вие саботирате щастието си с непрекъснатото търсене на одобрение от околните. Склонността да отдавате прекалено много значение на това кой ви харесва и кой не, внася в живота ви допълнителен стрес и измислена несигурност. Дори да се харесвате такива, каквито сте, все още не знаете какви точно сте. И това е нормално. Само помнете, че щом вие самите се харесвате, няма значение какво мисли някой друг.

Рак

Вие саботирате щастието си, като лесно се поддавате на влияние. Имате голямо сърце и сте емпатични по природа. Но позволявате на хората да правят с вас каквото си искат. Понякога те дори не се усещат, че го правят. Трябва да се научите да държите на себе си и да казвате „не“. Спрете да правите неща за хора, които не ви дават нищо в замяна.

Лъв

Вие саботирате щастието си с прекалената си гордост. Със сигурност сте силни и независими. Но понякога е добре и да не сте силни. Няма проблем да помолите за помощ, когато се нуждаете. Никой не е перфектен, включително и вие. Преглътнете гордостта си и си припомнете, че най-голямата ви сила винаги ще надделее над най-голямата ви слабост.

Дева

Вие саботирате щастието си, като се вторачвате и в най-дребните детайли. Искате да сте най-добрите във всичко, което правите. Стремите се към съвършенство, макар да знаете, че съвършенството не съществува. Животът се състои от проби и грешки. И за да сте щастливи, ви трябва по малко и от двете. Научете се как да израствате от тези грешки.

Везни

Вие саботирате щастието си, като искате всички около вас да ви харесват. В представите ви животът е винаги дъги и пеперуди. Страхотно е, че сте миротворци и избягвате конфликтите. Но понякога хората няма да ви обичат, ще ви предизвикват и ще ви тестват по начини, които не можете да си представите. Научете се как да се справяте в тези ситуации.

Скорпион

Вие саботирате щастието си, като се вкопчвате в миналото. Не умеете да прощавате и ако някой постъпи зле с вас, го изхвърляте напълно от живота си. Трябва да проумеете, че в живота стават и грешки. Всички сме хора и грешим понякога. Някои постъпки наистина са непростими, но трябва да се научите да прощавате винаги, когато е възможно. Животът е твърде кратък, за да го прекарате в гняв и отмъстителност.

Стрелец

Вие саботирате щасието си, като не показвате истинските си емоции. Искате винаги да ви възприемат като щастлив, енергичен, пълен с живот човек. Какъвто вие сте през повечето време. Но всички ние имаме лоши моменти, вие също. Понякога вие самите имате нужда да поплачете на нечие рамо, вместо да е обратното. Научете се да показвате чувствата си на околните. Ще бъдете приятно изненадани от начина, по който откликват.

Козирог

Вие саботирате щастието си, като сте прекалено строги към себе си. Разбира се, че искате да бъдете успешни – и ще бъдете. Но не забравяйте, че и успешните хора правят грешки понякога. Грешките ви помагат да пораснете и да се учите. Затова опитвайте нови неща, поемайте рискове и не се страхувайте от провал. Защото провалът просто ще ви покаже къде искате да бъдете.

Водолей

Вие саботирате щастието, като се пазите прекалено много. Били сте наранени в миналото и предпазвате себе си от повторно разочарование. Страхът от болката, която отхвърлянето ще ви донесе, ви вкаменява. Но трябва да разберете, че щастието ще дойде тогава, когато преодолеете този страх и приемете, че отхвърлянето също е част от живота. Просто го направете, без да се страхувате.

Риби

Вие саботирате щастието си, като се фокусирате върху проблемите на околните и пренебрегвате собствените си. Състрадателни и любезни сте по природа и обичате да помагате на другите да решат проблемите си. Но за да намерите щастието, трябва да обръщате повече внимание на себе си и това, което се случва в живота ви. За да можете да помагате на хората, трябва първо да помогнете на себе си.

Източник: iwoman.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *