Дневен хороскоп. Прогноза за 24 февруари, понеделник

Луната е в Риби. Фаза – новолуние. Лунният ден е втори. Управител на деня е Луната.

Здраве: Уязвими са стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете – области, в които също така не се препоръчва и оперативна намеса днес. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с белия дроб, стомаха, черния дроб, жлъчката, кожните интервенции, проблеми с половите органи, отделителните органи, носа. Денят е добър за зачеване. Избягвайте предозирането с медикаменти и упойващи средства.

Красота и външен вид: Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, поставянето на краката в бани с топла вода. Нежелани са разкрасителните процедури на косата – подстригване, изсушаване, миене.

Хранене и диета: Денят е добър за разтоварваща диета. Ако няма да правите такава, през целия ден се хранете често и ограничавайте количеството на порциите. Приемът на повече въглехидрати изисква по-активно движение, за да бъдат изразходени. Лунната диета, стартирала снощи в 17.31 часа, продължава и днес до същия час.

Цветове, носещи късмет: Зелено, тюркоазено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 17.25 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в Риби. Очаквайте сбъдване на мечтите и желанията си, занимавайте се с интелектуална дейност, поне през първата част от работния си ден. Добре е да мерим приказките, за да не обидим някого с думите си. Следобедът и вечерта са благоприятни за активна работа. Не бързайте да се прибирате вкъщи и не отлагайте работа за утре.

 

ОВЕН

Не избухвайте

Очакванията са за напрегнат, но успешен ден. Планетите подлагат на изпитание търпението ви, най-вече около обедните часове. Не избухвайте и дръжте нервите си под контрол. Можете да подредите бюрото си, да изтриете излишни имейли от пощата си. Занимавайте се с интелектуална дейност, с четене и образователни занимания.


ТЕЛЕЦ

Стремителен ден

Чувствате се идеално – жизнерадостни и щастливи. Днес искате да привлечете вниманието си върху себе си. Денят е идеален, ако желаете да говорите с много хора, да търсите контакта с отсрещната страна. Не ви е ден за аналитична или рутинна работа. Напротив, днес сте хаотични, забързани, но стремителни.


БЛИЗНАЦИ

Лепите парченцата

Днес се радвате на жизненост и тонус. Очаква ви доста благоприятен ден, претрупан с ангажименти, но и с шансове да свършите всичко в срок. Ще бъдете доволни от себе си, а и приятелите ще ви помагат, ако имате нужда. В личния живот ретроградният Меркурий ви помага да залепите счупени парченца.


РАК

От крайност в крайност

Настроенията ви днес са ту творчески, ту сантиментални. Люшкате се в крайности и не успявате да концентрирате енергията си в правилната посока. Денят изисква да работите сериозно до обедната почивка, а след това да се отдадете на рутинни задължения. Приберете се рано вкъщи и сгответе нещо вкусно.


ЛЪВ

Като в клетка

Оказва се, че днес трябва да спазвате правила, да се съобразявате с норми и да гледате как се отразявате в очите на другите хора. Това е ден на съобразяването. Ден, в който няма да ви хареса нищо, което правите, защото се чувствате като в клетка. Не се сърдете, има и такива моменти. Невинаги вие диктувате правилата.


ДЕВА

Завършете започнатото

В понеделник завършете стари дела и не се притеснявайте да уговорите някои условия по вече започнат проект на работното място. Часовете до обедната почивка са пълноценни и ви даряват с шанса да приключите сделка или да сключите договор в своя полза. Следобедът е по-добър за рутинни ангажименти.


ВЕЗНИ

Не се натоварвайте

Настроени сте хармонично към всички около себе си. Денят е ведър и спокоен. Не е подходящ за поемане на нови инициативи, затова колкото и да ви предлагат нещо – откажете. Вършете вече започнатите дела. Вечерта се отдайте на разпускаща среща с приятели или просто се приберете вкъщи. Релаксирайте.


СКОРПИОН

Подредете офиса

Настроени сте за работа и завоевания, но денят не е сред най-активните. По-скоро довършвате което не успяхте да свършите в срок през отминалата работна седмица. Обърнете внимание на личните си взаимоотношения, на връзките в семейството и дома. Почистете дома и офиса си, изхвърлете стари вещи.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете по-търпеливи

Днес колкото повече желаете да се доказвате и да бъдете забелязвани, толкова повече се отдалечавате от вниманието на хората. Вината не е във вас, а просто не е настъпил моментът да действате резултатно, да взимате решения или просто да бъдете на върха. Скоро ще настъпи, просто изчакайте търпеливо.


КОЗИРОГ

Решени проблеми

Радвате се на хармония и успех. Не започвайте нищо, а довършете онова, което сте стартирали в отминалите седмици и е изостанало някъде във времето. Разтребете и почистете работното си място, за да се почувствате комфортно. В личен план ви чакат добри новини за разрешени стари проблеми.


ВОДОЛЕЙ

Пазете се от спорове

Пригответе се да работите упорито, за да постигнете резултатите, които се очакват от вас. Днес сте нервни и ви трябва малко, за да бъдете вбесени. Влизате в чести остри спорове с колегите или с партньорите по бизнес, особено ако те имат далечна от вашата гледна точка. Избягвайте да контактувате с чужденци.


РИБИ

Агресивни сте

Служебни проблеми и нарастващото ви лично недоволство са основните причини да сте агресивни, безкомпромисни и нападателни днес. Това ще навреди на вашия социален живот, ще накара хората да се отдръпнат. Ще попаднете в изолация, ако не осъзнаете грешките си. За ваше добро е да се видите отстрани.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родени сте на дата, предопределяща най-сладката кармична отплата. Вибрациите, които носи тя, ви подпомагат в частния бизнес. Късмет и успех ще имате във всички начинания, защото притежавате бистър и аналитичен ум, недопускащ някой да ви измами. Има и изискване към вас, което, ако не спазите, ще ви завлече към дъното. То е да не превръщате парите в цел на своя живот. Нека те бъдат само средство за препитание и по-добро съществуване. Превърнете ли се в техни роби, бързо ще тръгнете надолу.

Навлизате в една от най-хубавите години от живота си, когато успешно можете да промените средата на живот и хората, с които общувате. Това е нож с две остриета, защото както можете да попаднете на добри познанства, така и е вероятно да се натъкнете на недоброжелатели. Избягвайте да се предоверявате. В службата ви чака подем, като малко по малко ще засилвате темпото.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако живеете в хармония с хората около себе си.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *