Актьорският състав от сериала „Приятели“ се събира отново за специален епизод по HBO

Компанията „Уорнър брос“ съобщи за повторното събиране на актьорския състав от култовия сериал „Приятели“ за заснемането на нов специален епизод за стрийминг платформата HBO Max, предадоха световните агенции.
Той ще бъде излъчен през месец май 2020 година.
Режисьор и продуцент на епизода ще бъде Бен Уинстън. Той е влязъл в контакт и ще си сътрудничи с продуцентите на оригиналния сериал. По данни на сп. „Варайъти“ всеки от шестимата актьори ще получи хонорар от 2,5 милиона долара за участието си в епизода.
Информации за това, че HBO може да заснеме продължение на „Приятели“, се появиха още през есента на 2019 година, когато поредицата отбеляза своя 25-годишен юбилей. Но тогава изданието „Холивуд рипортър“ писа, „че страните са все още са далеч от постигането на договореност“.
Повторното събиране на Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Матю Пери, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър е във връзка със закупуването от „Уорнър“ на правата на 236-те епизода на „Приятели“ /1994-2004/ за 425 милиона долара. Те ще бъдат излъчени при откриването на новата платформа HBO Max през май, като началото й ще бъде дадено с извънредния нов епизод. Той ще бъде заснет в оригиналните студиа на „Приятели“ в Бърбанк, близо до Холивуд.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *