Какво вещаят звездите за 25 февруари, вторник

Луната преминава от Риби в Овен в 20,47 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден е 3-ти. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на глезените на краката, вегетативната нервна система и лимфните възли. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с обмяната на веществата и нарушение на функцията на жлезите с вътрешна секреция. Денят е благоприятен за посещение при хомеопат и провеждане на хомеопатично интервю.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване, къдрене или боядисване на косите. Коламаската също не се препоръчва, защото кожата е по-чувствителна и процедурата може да доведе до зачервяване или обриви.

Хранене и диета: Хранете се балансирано, често (през два или три часа), за да намалее вълчият глад. Сутринта закусете мюсли с богат асортимент от ядки. На обяд не пропускайте зехтина в салата си, а вечерта можете да си позволите пълнозърнеста филия с апетитна печена риба.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 19,56 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Риби и сключва хармоничен аспект със Сатурн. През целия ден се стремим да отметнем колкото се може повече работа. Дори и да не ни спори особено много, ще отхвърляме задължение след задължение. Могат да се водят преговори и да се уговарят условия по договори. Но подписването на договори е неблагоприятно към момента заради ретроградното движение на Меркурий.


ОВЕН

Успешен ден

Във вторник можете успешно да приключите с тежък делови въпрос, да погледнете нещата от друга гледна точка и да разрешите проблемите си с няколко разговора. Днес сте изключително интуитивни и добре разграничавате доброжелателите от недоброжелателите. Денят е успешен.


ТЕЛЕЦ

Действайте уверено

Днес настроението ви е променливо и психиката невинаги ще издържа на напрежението. Като основна характеристика за вторник остават множеството разговори, които трябва да проведете, въпреки своето емоционално неразположение. Успокойте се, не действайте с притеснение, а с увереност.


БЛИЗНАЦИ

Примирете се

Във вторник показвате, че сте в добро настроение, но не сте в състояние да вършите важни и отговорни дела, защото вътрешното ви напрежение набира скорост и ще доведе до грешки и загуби. Причината за недоволството ви е във вече станала промяна на работното място, с която не сте съгласни. Но се примирете.


РАК

Овладейте се

Днес сте в конфликтно настроение и отношението ви към хората наоколо е критично. Лесно влизате в разправии, не успявате да се защитите от словесната агресия и страдате заради лошите взаимоотношения след това. По-добре е да овладеете нервността, за да не ви се налага да се извинявате и да търсите прошка.


ЛЪВ

Раздвижване

Вторник идва с раздвижване и с реални шансове да се проявите в блестяща светлина на работното място. Ясно осъзнавате промените, които се случват. Те са неизбежни и само можете да се нагодите към тях. В личен план денят е зареден с топлина и енергия. Завършете вторника с приятна разходка към вкъщи.


ДЕВА

Самоуверени сте

Днес сте прекалено самоуверени и отново оставяте колегите си на втора линия, без да търсите тяхното мнение. В службата ще си навлечете големи проблеми, ако сте автономни. Вечерта се опитайте да хармонизирате взаимоотношенията си вкъщи. Напоследък не бяхте особено дружелюбни към семейството си.


ВЕЗНИ

Не се натоварвайте

Можете да продължите забавянето на темпото. Във вторник се предпазвайте от извънредни действия, промени и иновации. Вършете рутинните си ангажименти и избягвайте да се намесвате в работата на колегите. В личен план ограничете контактите, защото днес срещите ви товарят и изнервят допълнително.


СКОРПИОН

Замълчете

Във вторник сте прибързани и може да си донесете много главоболия, ако действате първично и без да разсъждавате предварително. Отложете деловите разговори, за да не настроите партньорите си срещу себе си. В личен план каквото и да кажете днес, ще се тълкува погрешно и срещу вас самите.


СТРЕЛЕЦ

Стойте настрани

Във вторник сутринта разговаряте доста добре и това ще ви помогне да направлявате деня си доста умело. Избягвайте неприятните контакти и стойте настрани от хора, които са агресивно настроени. Около тях наистина витае напрежение, а то ще разпали ненужно и вашите страсти. Вечерта си легнете рано.


КОЗИРОГ

Изоставяте старото

Днес сте енергични и разполагате с всички шансове да преодолеете напрежението и да продължите крачка напред. Намирате се пред прага на нов период, но е добре да се отърсите от всички ненужни и затормозяващи ви познанства. С изоставяне на старото съвсем скоро в живота ви ще се роди нещо ново.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете пестеливи

Във вторник сутринта опитайте да приключите с всички изостанали задачи на работното място. Не вземайте финансови решения, а и избягвайте да харчите средства за нещо, от което не се нуждаете. В следобедните часове чувствате раздвижване, а вечерта организирайте среща с приятели на по чаша вино.


РИБИ

Действайте смело

Днес разполагате с късмет и шанс да приключите много изостанала работа до обедната почивка. Подкрепяни сте от страна на колегите и партньорите, с които действате съвместно. Във вторник е важно да сте ангажирани в нещо, защото бездействието ще води до скука, а скуката – до депресия. Нямате нужда от такава.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, родените на 25 февруари, сте хора, задълбочени в себе си и в проблемите на всички наоколо. Често се тровите с чуждите болки. Съвет умеете да давате във всяка една ситуация и той винаги се оказва ценен и точен, защото умеете да черпите житейски опит. Каквато и да е вашата възраст, все гледате да се поучите и от своите грешки, и от грешките на чуждите хора. Добри сте, но невинаги срещате доброта. Имайте едно наум на кого се доверявате и дали си заслужава да го правите.

Навлизате в година на трудности и препятствия. Перипетиите ще са ви от полза, защото ви позволяват да осъзнаете грешките, които сте допускали в предходните 4 години от живота си. Изчиствайки ги, ще вървите смело напред. Не поставяйте нови начала и не правете промени в живота си през идната една година.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *