131 четения

ТърновоRUNS с награда за агент на промяната

ОРГАНИЗАЦИЯТА ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ И СПОРТ ТЪРНОВОRUNS БЕ ОТЛИЧЕНА В ИНИЦИАТИВАТА ЗА ПООЩРЯВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОПОЛЕЗНИ ДЕЙНОСТИ „Агент на промяната“ на фондация JAMBA. Доброволческата структура получи награда в категорията „Посланици на промяната“ за своята мисия да повиши физическата активност на жителите на старата столица чрез разнообразни безплатни прояви и тренировки.

Номинацията на местната организация направила студентката по медицина от Горна Оряховица Габриела Панайотова, която е съмишленичка на основната идея на структурата и е сред тазгодишните стипендианти на Българския лекарски съюз.

С ПОЧЕТНА ДИПЛОМА ОТ КАМПАНИЯТА „АГЕНТ НА ПРОМЯНАТА“ БЕ УДОСТОЕНА И ПЛАТФОРМАТА „НЕ МИ СЕ ОБИЖДАЙ, НО…“ на Мануела Попова от Лясковец. Инициативата вече има близо 50 000 последователи и представя различни модели на дискриминация чрез личните истории на обиждани и отритвани от обществото хора.

Сред отличените са и фондация „Живот със синдром на Даун“, Специализираното предаване за хора с увреден слух по Българската национална телевизия, инициативата „Капачки за бъдеще“ и други.

Г. ГЕОРГИЕВА

Един коментар за “ТърновоRUNS с награда за агент на промяната

  • 24.02.2020 в 15:57
    Permalink

    Напълно съм съгласен с наградата, много повече като вас. Нека Търново да променим нещата към добро , здраве и дълголетие. Нова идея “ Парите за спорт задели , не за храни“ .

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!