65 четения

Училищното настоятелство при детска градина „Радост“ – гр. Свищов и община Свищов Ви канят да се включите в традиционния ден на подаръците – 29 февруари

Нека всички ние дарители да станем и на някого радост да доставим!

За четвърти пореден път училищното настоятелство при детска градина „Радост“ гр. Свищов, съвместно с община Свищов Ви канят да се включите в традиционния ден на подаръците 29 февруари, под надслов: „Денят за нас е подарен, нека всеки е дарен.“

Идеята, която се ражда от детска градина „Радост“ още през 2008 година, е на този ден всички желаещи фирми, учреждения, общински служби, институции, организации, училища, детски градини и други да разменят подаръци по между си, за да може всеки да получи, и подари малко радост.

Всеки желаещ да се включи в празника е необходимо да подготви символичен подарък на стойност около 50 лева, а жребий, теглен от дете, ще покаже кой, на кого ще подари и от кого ще получи мъничко радост. Желаещите да се включат в празника, който ще се състои на 29 февруари от 10 часа в зала 1 на община Свищов, трябва да заявят желанието си на телефон: 0884/30 31 59 и 0631/ 6 09 02 или в детска градина „Радост“, до 26 февруари.

На 29 февруари всички рожденици са поканени като почетни гости на събитието и тъй като е празник, а на празник е важно да се веселим, децата от детска градина „Радост“ ще се погрижат за празничното настроение на всички гости.

„Нека да запомним с добро този ден, макар и малко да е то. Нека поспрем забързаното ежедневие и посветим подарения ни ден на радостта, обичта и добротата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *