718 четения

Вашият хороскоп за 26 февруари, сряда

Луната е в Овен. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 4-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на черепа, главния мозък, очите, челюстите. Добре протичат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, мигрена, главоболие, болести на очите. Денят е добър за зачеване.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да направите почистваща процедура на кожата на лицето, да хидратирате кожата с маска. Направете упражнения за очите, особено ако престоявате дълго време пред компютър.

Хранене и диета: Денят е добър за започване на диета, която може да даде по-бързи резултати от очакваното. Избягвайте въглехидратите и наблегнете на белтъчините. Това ще спомогне ускорението на метаболизма. Три пъти в деня, на междухраненията, вземайте по един плод за тонус, енергия и потискане на глада.

Цветове, носещи късмет: Червено и оранжево.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 20,55 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Овен и е в квадратура с Марс. Аспектът дарява сили и енергия, която трябва да вложим в продуктивни дейности. Бездействието ще ражда напрежение и чувство, че пропиляваме времето си.


ОВЕН

Прекрасна нагласа

В сутрешните часове се сблъсквате с трудности, които ще разрешите със замах и без колебание. Не позволявайте на проблемите да пробият добрата ви психическа нагласа за деня. Предстои ви активна сряда и е време да вземете нещата в свои ръце. Простете на хората, които са ви сторили лошо по един или друг начин.


ТЕЛЕЦ

Притеснения

Не е изключено да ви се потърси отговорност за грешки, които допуснахте в последните няколко седмици. Предстои ви доста напрегнат ден. Притесненията ви не са никак малки, а и е нужно да контролирате емоциите си, за да не покажете слабост или липса на увереност в себе си. Общувайте с по-малко хора.


БЛИЗНАЦИ

Завършете нещо старо

Недовършени в миналото дела ви притискат и искат да бъдат свършени в срок. Това е и причината в сряда да се чувствате доста потиснати и нервни. Не правете планове да започвате нещо ново. По-скоро погледнете назад и свършете онова, което ви е изостанало. Насладете се на прекрасната вечер, заложена в днешната прогноза.


РАК

Не подемайте ново начало

В сряда работите по вече започнатите задачи. Трудностите малко по малко започват да изчезват. Нови трудности ще си създадете, ако положите ново начало, стартирате нова дейност или направите необмислена крачка встрани от вече предприетата посока. Много внимавайте, защото днес ще сте примамени да го сторите.


ЛЪВ

Вървите в правилна посока

В сряда се разместват пластовете и облаците се разсейват около вас, за да отстъпят място на слънцето и по-хубавото време в живота ви. Това е силен и благоприятен ден. Заредете се с енергия и я вложете с продуктивни действия. Имате нужда някой да ви поощри, някой да ви каже, че вървите в правилната посока.


ДЕВА

Вземете и чуждо мнение

И днес се затваряте в себе си, признавате само своето мнение за правилно и не позволявате да ви се дават никакви съвети. Вие си знаете всичко, вие планирате всяка своя стъпка и не търпите критика, ако някой изяви мнение по това, което вършите. Време е да се видите през очите на другите. Може пък и да правите грешни стъпки. Не сте застраховани…


ВЕЗНИ

Финансов бонус

Днес проявявате своя професионализъм навсякъде, където се изявявате. Вършите работата си с желание и вдъхновение. Очаквайте приходи от дейността си. Дори и те да не са с особено големи размери, са мотивиращи и действат като поощрение. Можете да правите преговори, но не и да подписвате делови споразумения или договори.


СКОРПИОН

Задоволете се с малкото

Ако днес не бъдете прекалено настъпателни, денят ви ще протече в нормалните и допустими граници. Очаква ви успех, с който можете да се задоволите. Максималистите сред вас обаче няма да са доволни и могат да надскочат възможностите си. Оттам идват и най-големите им проблеми.


СТРЕЛЕЦ

Ден за разговори

В сряда сте активни и силни. Издръжливостта ви е на много високо ниво, въпреки че и нервност не ви липсва. На работното място заложете на разговорите, които водите откровено. В момента сте справедливи – черта, която няма как да не се забележи от вашите събеседници. Можете да вземете заедно важни решения за бъдещето.


КОЗИРОГ

Бъдете по-активни

В сряда повишете своята активност. Лесно е да се каже, но е трудно да се осъществи. В момента много емоционални проблеми слагат бариера пред мислите и действията ви. Имате нужда от малко почивка, но до края на седмицата такава не се очертава. Мобилизирайте се, денят е прекрасен и носи много успехи.


ВОДОЛЕЙ

В добро настроение

В сряда получавате нужната подкрепа от хора, които с влиянието си могат да ви помогнат да задвижите колелото напред. Бъдете дружелюбни и активни. Действията ви се следят и се наблюдават отстрани. В отлично настроение сте и каквото да ви се случи, вие го приемате с отворени души и обятия.


РИБИ

Изслушвайте събеседника

И за вас сряда се оказва доста благоприятен и положителен ден. Радвате се на приходи и шансове да инвестирате пари за своето бъдеще. Не проявявайте агресия, дори и да ви извадят извън кожата. Имайте търпението да изслушвате отстранената страна, а не да я прекъсвате насредата на репликата.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Славите се като работари, които вършат добре задълженията си. Стремежът ви към високо обществено положение е разбираем. Той ще ви даде средства за качествен и пълноценен живот, които можете да споделите със своите близки. Наясно сте, че материалното е преходно и че то трябва да бъде споделено, но не по-малко подкрепяте и тезата, че то е необходимо, за да се живее. Ето защо, целият ви живот ще бъде пронизан от една тънка, почти невидима, но здрава нишка на материалното, парите и удобствата. По-добре е да сключите брак, едва след като достигнете зряла възраст. Само така ще си гарантирате пълноценното щастие с любимия човек.

Навлизате в една прекрасна година на радикални промени, активност и дееспособност. Бъдете силни, упорити и вършете винаги докрай това, с което сте се заели – важна предпоставка за успеха ви. Ако ви се налага да излезете в чужбина, това е най-подходящата за тази цел година.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхиалната система. Можете да спрете цигарите, ако решите, че му е дошло времето сега.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!