884 четения

Какво вещаят звездите за 27 февруари, четвъртък

Луната е в Овен. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 5-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Остават нежелани операциите в областта на черепа, главния мозък, очите, челюстите. Добре протичат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, мигрена, главоболие, болести на очите. Денят е добър за зачеване.

Красота и външен вид: Днес можете да подстрижете косите си. Растежът им ще се ускори и прическата бързо ще добие желаната форма. Денят е благоприятен за подхранване на кожата чрез маски от естествени съставки. Лек масаж на слепоочията се оказва особено ободрителен.

Хранене и диета: Денят е благоприятен за диети или за подготовка за диета. Днес белтъчините се усвояват по предназначение и бързо от организма. Хапвайте млечни продукти, яйца и леки меса, гарнирани със салати. Плодовете също се оказват особено полезни, но ги яжте между храненията, а не за десерт.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 21,25 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Овен и е в съвпад с Венера. Въпреки импулсивността, днес сме в отлични взаимоотношения и идеална кондиция. Денят е прекрасен за водене на преговори или изясняване на проблеми. Опитвайте се да изслушвате повече отсрещната страна.


ОВЕН

Добро впечатление

Днес бъдете нащрек за всякакви предложения или възможност да разговаряте с хора от висшите слоеве. Няма да забравите да изтъкнете собствените си положителни черти, както и да оправдаете личните си интереси. Ще направите отлично впечатление и мнозина от вас ще бъдат оферирани с добро предложение.


ТЕЛЕЦ

Починете си

В четвъртък се оставете на течението и не поемайте инициативата в свои ръце на работното място. Ако подемате действия, ще допуснете грешки и ще бъдете обвинени за тях. Обърнете повече внимание на душевното си състояние. Осигурете си почивка.


БЛИЗНАЦИ

Лениви сте

Ще прекарате деня в приказки и почти ненужни срещи, които губят времето ви и не го запълват с нищо съществено. Мнозина от вас не са настроени за работа и именно чрез срещите и разговорите си запълват свободното време. Не очаквайте големи промени днес. Ако ви се мързелува, просто се отдайте на ленивост.


РАК

Вярвате в себе си

Вдъхновени сте и вярвате в себе си. Можете да постигнете доста, ако поставите началото да мислите за промяна на работното място. Това засега ви стига. Ще имате явна подкрепа от хора с влиятелно положение в обществото. Не се страхувайте да реализирате разговори с някои от тях. Няма от какво да се притеснявате.


ЛЪВ

Отпуснете се

Напрягате се, защото ви притискат крайни срокове, които не сте сигурни дали ще изпълните до края на деня. Не се притеснявайте, ще си свършите работата блестящо. Днес обърнете повече внимание на себе си, на талантите, които притежавате. Вечерта отидете на кино или театър.


ДЕВА

Пас

Днес не сте в състояние да постигнете огромни успехи, а по-скоро да вървите с малки стъпки към осъществяването на ежедневните си дела. Ретроградният Меркурий не ви позволява да поставяте нови начала или да правите драстични житейски промени. Живейте така, както досега.


ВЕЗНИ

Обучение

Неочаквани предложения на работното място ще ви заинтригуват и поставят в ситуация да се чудите накъде да поемете. Но това е добра новина, защото тъкмо тези предложения ви дават шанс за бъдещо развитие и разгръщане. Стартирате нов период. Не е изключено да започнете обучение в съвсем ново житейско направление.


СКОРПИОН

Натоварен ден

Очаквайте натоварен служебен ден, който ви изправя пред нови хоризонти, но и пред стари, недовършени и нерешени навреме проблеми. Тенденциите вървят паралелно и това е причината да се чувствате объркани и претоварени. Новото ви привлича напред, но и старото ви дърпа назад, защото настоява да бъде завършено.


СТРЕЛЕЦ

Любовна среща

Чака ви период на подем и промени, които ще се окажат благотворни като цяло. В личния ви живот настъпва етап на трансформации и реформации. Ще срещнете интересен човек, който ще ви заинтригува изключително много първо на интелектуално равнище и едва след това като визия. Е, ако сте самотни, това е вашият шанс.


КОЗИРОГ

Изявете се

Време е да представите непоказвани досега заложби и таланти. Да изявите знания, които сте натрупали в продължение на години. Днес ще бъдете полезни на работното място с нещата, които умеете и знаете. В личния живот също ще се изявите като съветници. Ще покажете верния път към светлината на свой близък човек.


ВОДОЛЕЙ

Успешен ден

И в четвъртък настроението ви е отлично. Подгответе се да осъществите срещи с много хора, да разговаряте с тях на различни теми и да раздадете визитките си с надежда скоро от всичко това да се роди ново делово начало. Имате право да вярвате, защото днес правите прекрасно впечатление на всички.


РИБИ

Идеален ден

Днес разчитате на необикновен късмет, който ви залива още от сутрешните часове. Ще се справите блестящо с професионалните си ангажименти, като успешно помагате и на колегите, които се нуждаят от помощ и подкрепа. Това е благоприятен ден за вас. Ще ви дари с радост и удовлетворение.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте емоционални и чувствителни натури. Слагате под съмнение всяка дума, а и нерядко обичате да се заяждате с другите, като спорите по различни безсмислени въпроси. В любовта сте прекалено ревниви и това е най-голямата пречка да изживеете радостите на спокойната връзка. Научете се да дарявате доверието си. Не подлагайте под съмнение всяка дума или действие на любимите хора. През целия си живот сте подвластни на чуждите наставления, слушате приказките на чуждите хора. Затворете вратата на своя дом и не допускайте там лицемери. Имайте доверие в семейството си, защото единствено то няма да ви предаде в този живот. От днес за вас стартира година на стабилизация. След бурните промени, които протекоха около вас в последно време, сега се налага да забавите темпото и да запазите един по-разумен ритъм на живот. Това е прекрасна година за сключване на брак и за заздравяване на семейните отношения.

Здраве: Отслабва имунната ви система и това може да доведе до чести настинки и проблеми с гърлото, горните дихателни пътища, носа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!