Савов и любимите търновски певици връщат славата на култовия Maximus

Популярният великотърновски музикант Петко Савов обяви, че отново се завръща на сцената на най-стария пиано бар в старата столица – Maximus.
Това се случи неформално още в края на миналата година, когато изпълнителят бе поканен да реализира поредица от участия през ноември и декември.
Гостуванията преминаха с голям успех и при засилен интерес от страна на местната публика и гостите на града, поради което от елитния клуб решават да продължи и дори увеличи участията на изпълнителя.
Съвсем логично, заедно със Савов в култовия за поколения търновци пиано бар ще се завърнат и певиците, с които той работи през последните години.
Това са първата победителка в “Гласът на България” Стелияна Христова, младата и харизматична Християна Цветкова, както разбира се и певицата с кадифения глас – Мирела Величкова, която се е превърнала в една от живите легенди на родната пиано бар култура и емблема на култовия търновски клуб.
Трите болярки са сред най-търсените певици и без съмнение са се превърнали в любимки на местната публика. Заедно със Савов често са предпочитан музикален тандем за участия в различни частни партита и празненства. Музикантите реализират участия във всички елитни търновски клубове, а от няколко години гастролират редовно и в цялата страна.
От тази година ще гостуват буквално през седмица в “Максимус”.
Освен музикалните вечери на изпълнителите, заведението единствено в града ще предлага отново и караоке вечери, които също ще се случват през седмица, както и различни тематични партита, промоции и много изненади за своите гости.
Припомняме, че пиано барът направи кратко прекъсване за почивка и освежаване през януари и вече е готов да се върне с пълна сила и блясък в нощния живот на старата столица, като дава сериозна заявка отново да се превърне в лидер и да диктува правилата и стандартите в този род забавления.
”Максимус” е готов да разчупи стереотипа, наложил се в последните години и да продължи традицията на един истински пиано бар, предлагащ топлина и уют, интимна атмосфера, умерена сила на звука и любима музика.
Със своята атмосфера и комфорт комплексът е готов да посрещне и всяко фирмено или семейно частно парти. Съчетанието от качествена музика и напитки, възможността за осигуряване на вкусна храна и кетъринг при предварителна заявка, локацията, хотелската част и безплатен паркинг са гарант за пълното и професионално обезпечаване на всяко събитие и превръщането му в незабравимо изживяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.