393 четения

Паулина Петрова е новият председател на Младежкото обединение на БСП – Велико Търново

28-ГОДИШНАТА ПАУЛИНА ПЕТРОВА Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА МЛАДЕЖКОТО ОБЕДИНЕНИЕ НА БСП В ОБЩИНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Тя беше избрана на отчетно-изборно събрание в началото на седмицата, като нейното име беше единственото предложено по време на заседанието.

Досегашният председател Михаил Михалев не се възползва от правото си да се кандидатира за втори мандат, като призова всички добри практики през последните две години да бъдат продължени. Той направи и отчет за изминалия мандат.

Паулина Петрова работи от близо шест години в сферата на човешките ресурси и понастоящем заема длъжността „Старши експерт подбор на персонал“ в частна фирма. Завършила е „Финанси“ във „Великотърновския университет“ и магистратура „Публична администрация“.

Паулина Петрова е част от БСП още от 2009 година, а от 2014 година е приета за член на партията. Понастоящем е член на Общинския партиен съвет, член на Българския антифашистки съюз и част от ръководството на Обединението на жените социалистки във Велико Търново.

„Ще работим за приобщаването на още младежи към БСП и нейната политика, ще правим интересни и образователни акции, ще работим с всички партийни организации“, каза Паулина Петрова, след като беше избрана за председател на Младежкото обединение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *