Волейболистите на „Царевец – 19“ първи в Зоната

На първо място на зонален турнир за прекадети се класира отборът на ВК „Царевец – 19“. Надпреварата бе на 24 февруари в Павликени с участието на великотърновци, отбора домакин и тима на ВК „Олимпиец“ (Плевен).

В първия мач се срещнаха волейболистите на старопрестолния град и от Павликени. В първия гейм домакините се наложиха след оспорвана игра с 25:21 точки. В следващите три гейма обаче волейболистите от „Царевец – 19“ доказаха, че ненапразно са първенци от есенния кръг, като победиха противника на 15, на 19 и на 12 точки. Във втория мач възпитаниците на Диана Иванова и Марина Георгиева безапелационно надиграха силния отбор на ВК „Олимпиец“ с 3:0 гейма (25:11, 25:10 и 25:20). Така след първото място в турнира болярчетата очакват следващия си противник – победителя от двубоя между Моната и Вършец. На второто място в турнира се класира тимът от Плевен, победил домакините с 3:1 гейма.

За ВК „Царевец – 19“ играха: Али Ибришимов, Вилизар Михайлов, Георги Тодоров, Йордан Тошев, Мартин Банишки, Мартин Костадинов, Мехмед Ибришимов, Никола Николов, Пламен Божков и Самуил Тодоров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.