Какво вещаят звездите за 5 март, четвъртък

Луната е в Рак. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 12-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Могат да се правят операции на краката, коленете и сухожилията. Благоприятен момент за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата и различни профилактични процедури на тялото. Нежелани са операциите в областта на черния дроб, жлъчния мехур, стомаха, панкреаса и гърдите.

Красота и външен вид: Не посещавайте фризьора си днес. Денят не е подходящ за манипулации и пластични операции на гърдите, за пилинг на кожата на лицето и тялото и за оформяне на маникюр и педикюр. Коламаската може да доведе до нежелани обриви.

Хранене и диета: Луната предупреждава, че сме склонни към напълняване, ако прекаляваме със сладкото, тестеното и мазното. Избягвайте приема на студени и замразени храни. Внимавайте с острите и люти подправки, които сериозно могат да раздразнят стомаха. Целият ден днес е подходящ за провеждане на лунна диета.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Полейте цветята и растенията обилно с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Рак и е в тригон със Слънцето и Нептун. Осланяйте се на интуицията си, когато се налага да вземете определени решения. Денят е доста ползотворен и благоприятен. Спазвайте добрия тон във взаимоотношенията си.


ОВЕН

Бъдете внимателни

Възхищавате се на хора от близко или далечно обкръжение, които уж са постигнали повече от вас. днес те са готови да ви отправят предложение за обща дейност или съдружие. Бъдете мнителни и не приемайте подобни крачки. Не знаете дали не искат да ви измамят и въвлекат в поредната интрига.


ТЕЛЕЦ

Неочаквани приходи

Неочаквани приходи от заеми, които вече сте отписали, са основата на доброто ви настроение днес. Не се колебайте да ги използвате за бюджет за пролетна почивка, защото така или иначе са извънредни и дошли сякаш от нищото. Усмихнете се. Днес е един доста благоприятен ден за вас.


БЛИЗНАЦИ

Свършете първо старото

Напът сте да се заемете с много големи проекти на работното място, за които все още не им е дошло времето. В същия момент не довършвате изцяло старите си задачи, започнати в миналата седмица. Ще направите микс от стари и нови дела, като объркването е пълно. Съсредоточете се и наредете приоритетите си.


РАК

Не вършите нищо съществено

Ясно е, че служебните ви ангажименти са много и няма как да ги свършите в срок до края на днешния ден. Не се разпилявайте прекалено. Имате нужда да се съсредоточите. Подавате ухо на слухове в офиса, което ви разсейва допълнително. Това е и причината да не свършите нищо съществено днес.


ЛЪВ

Спестете пари

В четвъртък е важно да бъдете по-консервативни в решенията си. Намирате се в благоприятен период, ако не издавате своите планове и не споделяте много-много за намеренията си. Избягвайте големите покупки, които могат сериозно да навредят на бюджета ви. Спестете пари, вместо да ги харчите.


ДЕВА

Освободете се от предразсъдъците

В четвъртък сте нервни, избухливи и агресивни. Зад маската си сте твърде раними и приемате навътре всяка казана дума срещу вас. Освободете се от предразсъдъците си. Имате нужда малко по малко да надскочите собствената си сянка. Днешният ден ви помага да споделите таена мъка на близък човек.


ВЕЗНИ

Не мързелувайте

Емоционални сте, защото в момента не ви се работи, но се намирате в период на засилена служебна активност. Няма как – трябва да се заемете с належащите ангажименти, без да мрънкате и недоволствате. Не отлагайте нищо, а го свършете в часовете до ранния следобед. Вечерта бъдете със семейството си.


СКОРПИОН

Вярвайте в успеха, не в провала

Страхувате се от предприемане на каквито и да е било действия. Предчувствате трудности и беди. Не осъзнавате, че с мисълта си само ги привличате към себе си. По-разумно е, ако предусещате успеха си и вярвате в него, вместо да се концентрирате толкова драматично в провала.


СТРЕЛЕЦ

Повдига се самочувствието ви

Днес е ден, през който важни контакти, запознанства или обаждания от различни хора ще повдигат и настроението, и самочувствието ви. Бъдете по-смели в мечтите си. Информация няма да ви липсва, подкрепа от хора, на които можете да вярвате – също. Като цяло, денят е благоприятен и доста позитивен.


КОЗИРОГ

Назрява моментът за промяна

В четвъртък сте емоционални и конфликтни. Липсва ви енергия и не сте толкова дееспособни, колкото ви се иска. Ангажирате всички със своите собствени задачи, като молите за помощ. Време е за промяна и поставяне на ново начало. Дошло е времето да тръгнете по нов път, колкото и да изпитвате страх от нещо подобно.


ВОДОЛЕЙ

Вземате важно решение

Днес се чувствате прекрасно. Вършите своята собствена работа и не давате на никой да разбере какво точно сте замислили. Имате нужда да останете насаме със себе си. Избягвайте разговорите. В дните около днешния ще вземете едно важно решение за бъдещите месеци.


РИБИ

Действайте по вече започнатото

Недовършени дела от вчерашния ден нарушават ритъма ви на работа днес. Готови сте да ги зарежете изцяло и да се захванете с нещо ново, необмислено и голямо. Провалът е гарантиран, защото не успявате да прецените добре силите си. Оставете се на течението и действайте по вече започнатото.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Честит рожден ден и на вас, родените на 5-о число от месец март! Вечно променливи, вие обожавате новостите, световете, изпълнени с приключения и нестандартни изживявания. Внимавайте – отдавайте повече време и внимание на значимите неща от живота, за да не се окаже някой ден, че сте живeли повърхностно. Проблемите си създавате сами, но лесно се измъквате и справяте с тях. Познавате дълбините на човешката психология и затова често влизате под кожата на другите хора. Не злоупотребявайте с това ваше качество.

Навлизате в прекрасна година, която се очертава да бъде най-щастливата, сравнена с изминалите девет години. Изживейте я с удоволствие, желание и тя ще ви донесе много щастие. Правете само позволени неща и не злоупотребявайте с доверието, което Съдбата ви дава. Пазете се от неподходящи запознанства.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *