Приложение Полски Тръмбеш

Депутатът Явор Божанков чу проблемите на хората на приемна в Полски Тръмбеш

Редица проблеми представиха жителите на община Полски Тръмбеш на вниманието на депутата от „БСП за България“ Явор Божанков. На провелата се през февруари приемна част от гражданите споделиха, че държавата не обръща достатъчно внимание на проблемите в малките общини. Посетителите изразиха твърдения, че водената към момента държавна политика по отношение на т.нар. изравнителна субсидия, която общините получават от републиканския бюджет, всъщност ги прави финансово подчинени. Според тях механизмът за предоставяне на субсидия не е достатъчно обективен въпреки твърденията в обратна посока от страна на Министерството на финансите.

Друга част от активните граждани в общината споделиха недоволството си от липсата на газифициране в Полски Тръмбеш. Според тях е недопустимо години наред в града да няма доставка на газ въпреки наличието на газов кран на отстояние 6 км от града.

Пред присъстващите Явор Божанков заяви:

„За мен е важно комуникацията между местната и централна власт да е активна, тъй като е от особено значение за развитието ни като общество“ и пое ангажимент да постави изложените проблеми на вниманието на Народното събрание.

One thought on “Депутатът Явор Божанков чу проблемите на хората на приемна в Полски Тръмбеш

  • капиталистът, който се представя за социалист :))

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *