Седмичен хороскоп

Бъдете по-самокритични, ако искате да сте в хармония със света около себе си

Здраве: Днес не претоварвайте стомаха с остри и люти подправки. Възможно е обостряне на колит или гастрит. Не си внушавайте болести. През уикенда да внимават всички с високо кръвно налягане. Нарастващата до пълнолуние Луна, в комбинация с движението й в Лъв, могат да доведат до сърдечно-съдови проблеми. В понеделник, вторник, а и сряда можете да отидете на профилактичен преглед при личния лекар или да насрочите дата за интервю при хомеопат, ако се възползвате от алтернативни лечебни методи. В четвъртък организмът задържа течности. Намалете приема на вода.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – събота, неделя, вторник, сряда. Неблагоприятни дни: петък, понеделник, четвъртък. Коламаска: Благоприятни дни: вторник, сряда. Масажи: Избягвайте масажите единствено в понеделник. Обеци и татуировка: Забранено е татуирането на тялото в петък и четвъртък. Сауна и парна баня: Избягвайте престой в сауна в дните от петък до неделя.

Хранене и диета: Луната е нарастваща до понеделник включително, а след това – намаляваща. Стартира четиринайсетдневен период, през който организмът по-лесно се освобождава от излишните килограми, стига да ограничавате храненето или да спазвате особен хранителен режим. Лунната диета тази седмица стартира на 9 март, понеделник точно в 19.47 часа с настъпване на фаза пълнолуние. Можете смело да започнете лека диета от уикенда, когато Луната подкрепя тази постъпка, за да я продължите и в следващите дни.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната гостува в Рак, Лъв, Дева, Везни и Скорпион. Време е да преглътнем егоизма си и да проумеем, че сме част от общото цяло, а не автономни индивиди. С колективно мислене вървим напред. Да внимават всички, родени в Рак, Лъв, Дева, Везни и Скорпион. За тях седмицата е натоварена, нервна, но и доста благополучна. И следващите дни ще бъдат спокойни, ритмични и в посока напред към осъществяване на мечтите. Разбира се, целите си ще осъществяват по-амбициозните, но и за онези, които вечно се подценяват, съдбата е подготвила шансове. В понеделник е пълнолуние в Дева. Бъдете по-самокритични, ако искате да сте в хармония с хората и света, който обитавате. Не търсете само чуждите грешки, а анализирайте и своите. От вторник Меркурий отново е в своята директна фаза, давайки зелена светлина на важните решения в деловата област. Можете да подпишете бавените договори, да кажете своя положителен отговор на запитвания за нова работа, да си купите желаната техника. Активирайте силите си и очаквайте една доста позитивна седмица. Време е за действие.


ОВЕН

Седмица на общуването

Доста позитивен е и за вас този период, защото ви предлага шансове да докажете интелекта си, като го проявите в дейността, с която се занимавате. Мислете задълбочено и анализирайте всичко, преди да вземете решение. Меркурий отново тръгва в своята директна фаза и имате нужда да общувате с приятелите си повече от всякога. Има толкова много неща, които искате да им споделите. Запленени сте и от нови контакти, навлизащи в живота ви. Слънцето гостува в Риби и от своя страна изисква да обръщате повече внимание на семейството и нуждите, потребностите на своите близки.


ТЕЛЕЦ

Време за покупки

В последните дни, когато Меркурий беше ретрограден по своята орбита, вие си набелязахте покупки, които да направите, щом той тръгне отново директно по своята орбита. От вторник отпада забраната за закупуване на техника. Ето защо е дошло време да си напазарувате всичко онова, което отлагахте от средата на февруари. Разбира се, след като сте си направили сериозен разчет дали имате възможност да си го позволите. В сферата на финансите сега имате едно рамо от Венера и то може да се прояви като допълнителна работа или предложение за нова, по-платена. Защо да не помислите? След 10 март можете спокойно да кажете „да“ и на едно такова предложение.


БЛИЗНАЦИ

Преодолейте противоречията

Предстои период, през който е нужно да вярвате единствено и само на своя вътрешен глас, тъй като интуицията няма да ви излъже по отношение на дилемите, в които попадате. Венера навлиза във Водолей и ви разкъсва от съмнения и притеснения. Често нямате основание за тях, но си ги причинявате. Пълнолунието е по оста Дева-Риби и ви прави нервни, неспокойни и прибързани. Преодолейте противоречията първо в себе си, за да можете съвсем скоро да се радвате на успех. През тази седмица общуването е сфера, която не ви е силна.


РАК

Притесненията отпадат

Във вашия живот настъпва оживление. Прекрасното влияние на планетите освобождава поведението ви и вие добивате самочувствие при водене на разговори. Внимавайте с всякакви финансови уловки, които дебнат край вас. Пазете се от хора, които искат да ви въвлекат в тайни и спекулативни договорени взаимоотношения. Седмицата предстои да бъде благоприятна за професионалното ви развитие, а и за личния ви живот. Слънцето гостува в Риби и е време да направите анализ на отминалата година. Меркурий отново навлиза в директен курс от вторник. Много притеснения ще отпаднат от плещите ви.


ЛЪВ

Време за промяна

За вас следва период на изява. Лесно разрешавате професионалните си проблеми, а и сте на мнение, че заслужавате много повече като развитие и заплащане. Имате право да мислите така, както и да искате промяна. Това е и причината мнозина от вас да се поогледат за нова и по-добра работа. Периодът е подходящ. Директно движещият се Меркурий от вторник нататък ще ви позволи да разширите контактите си и чрез тях да реализирате своите идеи. Бъдете гъвкави и адаптивни. Не позволявайте на никой да се намесва в живота ви, още по-малко да диктува правила там.


ДЕВА

Бъдете смели

И за вас тази седмица идва с добри новини и перспективи. Чувствате лекота в живота си. Общувате свободно, движите се сред свои хора и сте подкрепяни за действията си. Резултатите няма да закъснеят. Използвайте положението на Слънцето в Риби, за да потърсите по-добра служебна реализация, ако не сте доволни от настоящата си. Не прекарвайте дните си в бездействие, защото това ще ви докара до депресия и чувство за малоценност. Меркурий от вторник отново е в своя директен курс, за да отвори доста врати пред очите ви. Бъдете смели.


ВЕЗНИ

Положителна енергия

През тази седмица сте в лабилно емоционално състояние и това вреди всячески на живота, който водите. Докарвате си излишни физически болежки, които бихте преодолели само ако сте в здрава емоционална форма. Имате шанса да го постигнете. Слънцето гостува в Риби, откъдето ви дарява с живителна сила. Съгласете се с промените около себе си и заживейте с тях. Пътувайте една идея по-често и се отдайте на позитивни емоции, за да заредите съзнанието си с хубави преживявания. Тогава ще ви потръгне и в работата, и в здравословен аспект, и в любовен също.


СКОРПИОН

Реализация в службата

Не се плашете от напрежението през следващата седмица. То е съпроводено от шансове и възможности да се изявите и да постигнете просперитет на работното място. Напрегнати сте, защото сте перфекционисти и изпипвате всичко в детайли. Това изисква много време, с което не разполагате към този момент. Налага се да действате по-бързо. А и целите ви не са никак малки. В личния си живот преживявате кратък момент на застой, но той ще ви даде възможност за преоценка и пренареждане на приоритетите. Явно е дошло време за по-активна реализация в сферата на служебния живот.


СТРЕЛЕЦ

Възможности за напредък

За вас предстои период, който ще разкрие истински възможности за делови и личен напредък. Попадате на подходящи контакти, позвънявания и идеи, които ще ви се вдъхнат от вашите близки. Като цяло, не ограничавайте, а разширете контактите си. Общуването ще бъде в основата на бъдещите ви успехи. То ще ви навее на идеи за нова реализация. Използвайте уикенда тъкмо за това – за завързване на нови запознанства. Те са навсякъде около вас. Наспете се добре в неделя, за да се подготвите за една доста активна работна седмица. От понеделник започва пренареждане. Промените ще дойдат след вторник.


КОЗИРОГ

Овладейте страстите

Намирате се в променлив период и това ще окаже огромно влияние върху хороскопа ви за следващите седем дни. Възможно е да ви се случат противоречиви неща, продиктувани от ваши несъгласувани в миналото действия. В службата е добре да сте най-внимателни, защото дарявате всекиго с обещания, които не сте в състояние да изпълните. Насъбират се няколко фактора – ретроградното движение на Меркурий до вторник, вкупом с понеделнишкото пълнолуние в Дева. То ви влияе добре, но и ви зарежда с огромна доза емоционалност, от която към момента не се нуждаете. Овладейте страстите и всичко ще бъде наред.


ВОДОЛЕЙ

Прекрасен период

Напоследък трудностите около вас са нещо нормално в ежедневието. Следващите седем дни не отричат възможностите да се сблъскате с някои неудобства, които обаче ще преодолеете с лекота, и то без чужда помощ. Добре е да не правите предварителни уговорки, както и да не споделяте плановете си навсякъде. Наоколо все кръжат недоброжелатели, които с удоволствие биха ви откраднали някоя идея. В личен план периодът няма да е спокоен, но най-лошите моменти вече отминаха, така че сривове не се очакват. От вторник нататък Меркурий тръгва отново директен по своята орбита, за да ви насърчи в деловата област. Там можете да подпишете бавените до този момент договори.


РИБИ

Погрижете се за здравето си

Повечето от проблемите в следващите няколко дни ще са свързани с вашата самоувереност и надеждата, която ви дават някои хора за съвместни проекти и успехи. Нищо подобно, възможно е само да се обвържете нежелано. Нещата не вървят добре и вие самите го усещате, но не си го признавате. За да изживеете повече щастие и успехи, бъдете откровени със себе си и не се заемайте с непосилни дела. В личен план хармонията много зависи от вашите емоционални нагласи. Обърнете повече внимание на съня и почивката през тази седмица. Времето навън е променливо и това се отразява на вашия биологичен ритъм. Започнете да приемате витамини.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

6 март. Вие, които празнувате днес, сте добродушни, отворени и доста загрижени за другите хора. Обичате да помагате, да вършите добро и да сте полезни. Единствената ви цел в живота е да създадете устойчиво семейство, което ще ви даде всичко, от което се нуждаете. Първите ви години са трудни, но след това животът ви ще олекне и ще бъде прекрасен, изпълнен със стабилност и хармония. Гледайте напред и в трудностите търсете положителното в ежедневието си.

Годината, в която навлизате, ще бъде изпитателна и затова е добре да се подготвите за някои трудности. Не всичко ще върви така, както на вас ви се иска и понякога ще трябва да се съобразявате с различни обстоятелства. Никога обаче не се отказвайте от целите си, защото, макар и по-трудно, годината обещава, че ще ги постигнете.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

7 март. Основната характеристика за Рибите, родени на 7-и март, е, че те са задълбочени и разумни, но само на пръв поглед. Всъщност ако ги познавате отблизо, ще видите, че нерядко са хаотични. И те са непостоянни в идеите си, несериозни в решенията си. Важно обстоятелство за благополучния им живот е да имат добро образование и да работят по специалността, за която са учили. Наред с това ще дойде и духовната половинка, която винаги търсят. Парите за тях не са всичко, признанието е по-важно. Може би липсата на меркантилност е важна черта, която принадлежи на зодия Риби и най-много ги доближава до този знак.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

8 март. Сами сте си избрали да се родите на 8 март. Това обаче не бива да ви ласкае, а напротив. Родили сте се с мисия да разплатите някои свои кармични грешки, направени в минало прераждане. Ето откъде идват някои затруднения в този ваш живот. Въпреки че сте изключително ловки, смели и решителни в службата, невинаги успявате толкова лесно, колкото някои ваши колеги. Имайте търпение и се научете на постоянство. Приемете парите като средство за преживяване. Ако осъзнаете философията им по този начин, те сами ще дойдат при вас. Превърнете ли се обаче в скъперници като героя Чичо Скрудж, ще търпите загуба след загуба. Често най-хубавите моменти от живота ви започват след като навършите 30 – 33-годишна възраст. Тогава ви е и времето за женитба, дом и деца.

Годината, в която навлизате, все пак ще ви научи да понасяте и монотонните моменти в живота си. Тя се свързва със стабилизацията, с края на промените и временния застой, който осигурява стабилност и заздравяване на всички позиции.

Здраве: Възможни са чести настинки. Заздравете имунната система.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *