2502 четения

Търновецът Красимир Низамов влезе в шестия сезон на MasterChef

КРАСИМИР НИЗАМОВ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЩЕ СЕ БОРИ ЗА ТИТЛАТА MASTERCHEF В ЕДНОИМЕННОТО ШОУ НА BTV. Той е вторият търновец, който тази година става участник в кулинарно състезание, след като преди седмица битката за първото място започна и Михаил Йорданов, но в Hell’s kitchen БЪЛГАРИЯ по Нова телевизия.

„За мен да съм баща е голяма отговорност и голямо притеснение – аз не бях добро дете. Сега целта ми е да съм поне добър баща“, каза Красимир по време на кастинга и призна, че влиза в шоуто, защото напоследък се чувства изгубен. Готвенето е заниманието, което го прави щастлив човек, затова и той е решил да покаже своите умения в шоуто. Красимир се представи с патешко магре със сос от сини сливи.

Красимир е на 34 г., роден e в София и там е завършил гимназията по хлебни и сладкарски технологии. След това се занимава с разнообразни дейности и всички те са далеч от кулинарията. Единственото място, където готви, е вкъщи за близки и приятели, казва съпругата му Даниела Емануилова, която го е насърчила да се яви на кастинга.

Това е първо явяване за Красимир, който е баща на две деца. „Ние сме във Велико Търново от пет години. Просто искахме да избягаме от София и да създадем семейство на по-спокойно място. Покрай децата той усети, че най-правилния път за него е там, където е сърцето му, а именно в кухнята“, казва още Даниела и признава, че съпругът й има изключителен талант в кулинарното изкуство и това участие може да му донесе трайни промени в професионалното му развитие.

MasterChef е едно от най-драматичните и завладяващи състезания, превърнало се в световен телевизионен хит. За България това е шести сезон.

Шоуто е продуцирано в повече от 34 държави и на практика телевизионният формат за таланти MasterChef се излъчва всяка минута някъде по света.

Сашка АЛЕКСАНДРОВА

Сн. MasterChef

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *