Дневен хороскоп. Прогноза за 9 март, понеделник

Луната е в Дева. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 19.47 часа. Лунният ден е 15-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стомашно-чревния тракт. Добре протичат профилактиката и лечението на колит, гастрит, проблеми с жлъчката.

Красота и външен вид: Повишете личната си хигиена. Можете да направите домашно приготвени мехлеми за кожата си. Почистете гардероба от излишни дрехи. Денят е благоприятен за подстригване на косите, за боядисване и накъдряне.

Хранене и диета: Обърнете по-голямо внимание на храната днес, на продуктите и следете срока им на годност. Предпазвайте се от натравяния и не преяждайте, защото стомахът е особено чувствителен. По-добре хапвайте по малко и начесто, като добре сдъвквате храната. За любителите на лунната диета тя стартира днес в 19,47 часа с настъпване на фаза пълнолуние и продължава до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: До 11.04 ч.

Звездни аспекти за деня: Настъпва пълнолуние в Дева, което изисква да изчистите мислите и съзнанието си от негативизъм и страхове. Да преборите себе си и да приемете другите такива, каквито са. Да ги заобичате с техните плюсове и минуси. Само така ще живеете в хармонично обкръжение и вие ще се хармонични към хората около себе си.

 

ОВЕН

 

Не се конкурирайте

В понеделник трудно ще осъществите плановете си на сто процента. Темпото е доста забързано, а напрежението – осезаемо. Опитайте се да контролирате емоциите си и да направите нужните постъпки, за да сте в хармония с обкръжението. Бъдете колектив, а не конкуренти с колегите си. Важно е, за да успеете.


ТЕЛЕЦ

 

Отпуснете се

Напрежение ви пронизва почти през целия ден. Изправени сте пред множество възможности, но точно сега не е моментът да вземате решения накъде да тръгнете. Заели сте с промени, които никак не вървят. Оставете се на течението. Пуснете се по водата и ще видите, че тя ще ви отведе в правата посока.


БЛИЗНАЦИ

 

Важно е семейството

Не се намирате в най-активния си ден от тази седмица. Началото на работния процес е трудно. Отсрочете важните си ангажименти за дните след вторник и сряда. Днес и утре обърнете повече внимание на рутинните си ангажименти. Важни са и взаимоотношенията в семейството. Там внесете хармония.


РАК

 

Сговорчиви сте

Разговорите ви облагородяват и зареждат с положителна енергия. Днес сте решени да осъществите нови контакти и да обогатите тефтерчето си с телефонни номера, добавяйки още няколко важни и значими. Лесно влизате в разговори, лесно се сприятелявате и завладявате сърцата на хората.


ЛЪВ

 

Внимавайте

В понеделник избягвайте да коментирате неща, които опират до пари. Не подписвайте никакви договори, свързани с бъдещи финансови планове. Не давайте пари назаем и не предоговаряйте преговори. Меркурий все още е ретрограден и ще навреди сериозно на сметките ви, ако кажете „да“ точно сега.


ДЕВА

 

Енергия

Предстои ви ден, изпълнен със сили и енергия. Пълнолунието във вашия знак ви зарежда с ентусиазъм, а и излага наяве някои добри резултати от работата ви, с които вече се гордеете. Прочистете съзнанието си от вредни мисли и се опитайте да не таите злоба и жлъч към хората в своето обкръжение.


ВЕЗНИ

 

Не ви е лесно

И за вас началото на тази работна седмица е мъчно. Предстои ви ден, в който емоциите ви идват в повече. Напрегнати сте. Обиждате се лесно, засягате се. Всяка забележка, която ви се прави, приемате прекалено лично. Непринудено казана дума от колега ще ви извади извън равновесие. Не приключвайте взаимоотношения.


СКОРПИОН

 

Нови компании

Днес сте заредени сте сили и енергия. Понеделник ви дарява с възможност да общувате и да се ориентирате към компании и обществени слоеве, които са значими и с добро положение. Не се страхувайте да влизате в прослойки и да заслужите мястото си сред тях със своя интелект, чар и обаяние.


СТРЕЛЕЦ

 

Отложете решение

Силни и енергични сте днес. На работното място искате да постигнете колкото се може повече и повече успехи. Налага ви се да се заемете с важни делови задачи още от сутринта. На вас се пада честта да вземете едно сериозно решение, касаещо и колектива ви. Отложете последната си дума за утре.


КОЗИРОГ

 

Момент за изява

Започвате успешна седмица. Тя е важна за вашето лично и професионално развитие. Набележете целите, които да гоните оттук насетне. Меркурий от утре тръгва директно по своята орбита и можете спокойно да поставите важно начало, което пазихте в тайна дълго време. Заложете на личната хармония.


ВОДОЛЕЙ

 

Не сте активни

Вглъбени сте в себе си. Липсва ви мотивация и настроение да се борите с проблемите. Не стартирате седмицата с активността, която се очаква да проявите. Затова и не се залавяйте с ангажименти, които гонят последни срокове. Ще ги изпуснете. Обърнете повече внимание на вътрешния си мир и хармония.


РИБИ

 

Положете усилие

Днес сте изцяло под въздействието на емоциите, но имате шанс да преодолеете първичните си инстинкти и да мислите малко по-задълбочено по проблемите и належащите задачи. Мечтаете си за незабавна промяна, която няма как да се случи от нищото. Нужно е и вие да поработите върху нея.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Вие сте хора, които трудно биха могли да бъдат разгадани. Вашият живот е живот на крайностите. От бързия възход към бързото падение – двете неразривно свързани крайности, които се проявяват и в действията ви, и в чувствата ви. Ако не успеете да осъзнаете силата на собствените си желания и не наложите пълен контрол и самодисциплина над живота си, със сигурност ще бъдете подвластни на падението. Пътят към възхода може да бъде постигнат единствено със смирение и доброта, за което могат да ви помогнат чертите на знака Риби. Злобата, интригантството, инатът са чертите, които ви обричат на гибел, и затова не бива да ги проявявате в никакви измерения.

Навлизате в година на анализ и преоценка на изминалите девет години. Нужно е да бъдете критични към себе си и към хората около вас. От друга страна, това е година, удобна за обучение и преквалификация и вие трябва да използвате това време пълноценно.

Здраве: Възможни са проблеми с лимфните възли, кожни инфекции.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *