218 четения

Горнооряховските футболни фенове притеснени за „Локомотив“, искат среща с кмета на общината

Коронавирусът затваря стадионите от днес

 

Фенклубът на „Локомотив” поиска официално среща с кмета на Община Горна Оряховица – инж. Добромир Добрев, по въпросите на футбола. Привържениците на „железничарите“ искат да се обсъди състоянието на клуба и плановете на градоначалника за развитието му. Феновете са притеснени от слабото представяне на отбора през пролетта. Възпитаниците на Милчо Сирмов записаха три поредни загуби, след като през зимната пауза отборът се раздели с основни футболисти в отбраната. Според феновете кметът е заявил, че на общината не й трябва отбор във Втора лига, защото се утежнява бюджета й, а това противоречало на обещания, дадени пред тях по време на предизборната кампания. Затова се настоява за лична среща с кмета, на която да се обсъди сегашното състояние и бъдещето на „Локомотив”.

Фенклубът очаква отговор до 11 март, в който кметът да посочи удобен за него ден, в който да се организира срещата. Ако не получат отговор феновете заплашват, че ще блокират кръговото кръстовище на центъра от 17 до 19 часа в произволно избрани от тях работни дни.

Днешният двубой на „железничарите“ с „Хебър“ – Пазарджик, от 17.30 ч. ще се играе при закрити врата. Това стана ясно вчера, след като БФС разпореди двубоите от I и II лига да се провеждат без публика, считано от 9 март. Решението на футболната централа е следствие на разпорежданията на Националния оперативен щаб след потвърдените случаи на коронавирус у нас. Рестрикциите за достъп до стадионите ще бъдат в сила до второ нареждане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *