851 четения

Вашият хороскоп за 11 март, сряда

Луната е във Везни. Фаза – пълнолуние. Лунният ден е 17-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на бъбреците и пикочния мехур. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с бъбреците, уринирането, профилирането на високо кръвно налягане и проблеми с очите.

Красота и външен вид: Днес не приемайте много вода, организмът задържа течности. Не пийте диуретични и разхлабващи вещества с цел отслабване. От процедурите на косата е разрешено само боядисването и оформянето на цветни кичури. Избягвайте всякакви масажи, защото ще се окажат особено болезнени заради водата в организма.

Хранене и диета: Днес приемайте по-малко течности. Организмът задържа вода и трудно се отводнява. Хапвайте по малко и начесто, за да подпомагате метаболизма да работи правилно. Избягвайте храните от животински произход. Хапвайте постно. Ядките са чудесна храна днес, ако почувствате глад между основните ястия.

Цветове, носещи късмет: Оранжево, розово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 20.46 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува във Везни, а Слънцето и Юпитер са в секстил. Денят обещава множество приятни изненади и добро стечение на обстоятелствата. Вече директно движещият се Меркурий позволява сключването, уговарянето на сделки и подписването на договори. Направят ли ви предложение – не мислете, а приемайте.


ОВЕН

Обсъждате договори

Очаква ви ден, изпълнен с ведра енергия и благоприятни ситуации. Доброто стечение на обстоятелствата ще ви радва през цялата работна сряда. Малко по малко ще си стъпите на краката и ще отправите поглед напред в бъдещето. Денят е отличен за нови запознанства и обсъждане на договори, които бавехте в последните седмици.


ТЕЛЕЦ

Прекрасен ден

На работното място трябва да се заемете с по-належалите задачи, които все отлагахте в последните няколко седмици. Денят е зареден с положителна енергия, а на вас не ви липсват сили и амбиции да постигнете това, което сте си наумили. С колегите бъдете в добри взаимоотношения. Не разваляйте хармонията.


БЛИЗНАЦИ

Идеи

Не подминавайте идеите, които ви хрумват през днешния ден. Имате силите и енергията да ги превърнете в реалност. Днес сте особено креативни и имате сили и възможност да поставите начало на нова линия в живота си. Прекрасен ден, зареден с положителна енергия и много приятни преживявания.


РАК

Приятен ден

Не се притеснявайте да поставите условия, ако влезете в преговори в деловата област. Не се страхувайте да кажете това, което искате да се случи. Няма нищо лошо мнението ви да се чуе и да се има предвид. Днешният ден е хубав и зареден с положителна енергия. Радвайте се на всяка минута.


ЛЪВ

Запознанства

Бъдете последователни и не си позволявайте да криволичите от правата посока, която вече поехте в последните дни. Днешният ден изисква дисциплина от вас. Не се притеснявайте да кажете мнението си в колектива, но и зачитайте чуждата гледна точка. Днес имате възможност да осъществите полезни запознанства.


ДЕВА

Не се разсейвайте

Не вършете работи, които не ви влизат в задълженията и предварителните планове. Не подавайте ухо, за да чуете какво говорят или вършат вашите колеги. Днес гледайте и отговаряйте само за себе си. Трябва да сте по-съсредоточени, защото всяко разсейване ще води до грешки, някои от които непоправими.


ВЕЗНИ

Позитивен ден

Очаква ви ведър и благоприятен ден, в който вие сте заредени позитивно и търсите възможност да се реализирате по най-добрия начин. Няма как да не правите впечатление и да не сте в центъра на хорското внимание. И все пак пазете името си, защото някой ще се опита да урони вашия престиж.


СКОРПИОН

Отпуснете се

Чувствате се прекрасно. Днес не се залавяте с нищо, а само си правите програми за действие за по-нататъшно време. Освободете се от някои страхове и предразсъдъци. Дайте спокойствие на подсъзнанието си. На работното място сте най-пълноценни, ако се заемете с рутинните си ангажименти.


СТРЕЛЕЦ

Крачка напред

Потърсете възможност да се изявите и да промените нещо в живота си. Избягвайте да разговаряте с хора, които са в лошо настроение и биха ви повлияли негативно. Днес имате нужда да бъдете мотивирани, запалени и ентусиазирани. Можете да направите сериозна крачка в своето развитие.


КОЗИРОГ

Силен ден

Доста ангажименти са ви се натрупали на главата, но ще се справите брилянтно, ако овладеете емоцията и не се притеснявате излишно за ненужни неща. Освободете се от страховете си. Разговаряйте спокойно и настойчиво. Запомнете: днес вие сте правите, независимо в какво ви убеждават другите.


ВОДОЛЕЙ

Пътувайте

Днешният ден е благоприятен за вас. Очакват ви добри новини в семейството, които ще ви зарадват и ще ви дадат мотивация да направите някои желани промени около себе си. Обмислете пътуване на близко разстояние, което да ви зареди с нова енергия и да подобри емоционалното ви състояние.


РИБИ

Ново начало

Заредете се с положителна енергия още със ставането. Очаква ви благоприятен ден, през който ще ви се случат куп хубави неща. Усмихвайте се често, за да предизвиквате същото и в околните. На работното място сте енергични и амбицирани да се заловите с нещо ново, дългосрочно и внушително на вид. Ще успеете.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Колебливи и нерешителни сте вие, родените на 11-а дата от месец март. Обичате да обвинявате другите заради собствената си отстъпчивост и колебливост. Често пропускате срокове, закъснявате с решенията си. Това е нещото, което трябва да преодолеете незабавно. Успеете ли да осъзнаете своите собствени отговорности и това, че вие можете да диктувате правилата на собствения си живот, ще се чувствате далеч по-добре. Притежавате много скрити таланти, които няма как да изявите ако сте плахи, нерешителни и стеснителни.

Пред вас стои година на завършване – слагате точката на един деветгодишен цикъл. В следващите дванайсет месеца не започвайте нищо ново, а докарайте докрай всичко, останало недовършено в живота ви, за да стартирате с новостите начисто догодина по това време.

Здраве: Пазете очите и следете кръвното си налягане.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *