Среща на депутата Станислава Стоянова с управниците на 15-те населени места от община Свищов

Великотърновският народен представител Станислава Стоянова проведе среща с кметовете и кметските наместници от всички 15 населени места на територията на община Свищов. Срещата в сградата на Общинската администрация е част от инициативите на депутата от ГЕРБ, с които тя цели поддържане на добра комуникация между законодателната власт и представителите на местното самоуправление в региона.

Свищовските местни управници поискаха от депутата съдействие за разрешаване на инфраструктурни въпроси – ВиК аварии и проблеми, свързани с електроснабдяването. За да се запознае на място и в детайли с казусите, Станислава Стоянова ще има изнесени приемни във всяко едно от населените места веднага с настъпването на благоприятни и здравословни условия. По време на форума бе обърнато специално внимание на епидемиологичната обстановка и предприетите превантивни мерки срещу разпространението на грип и на новия коронавирус на територията на община Свищов.

Кметовете използваха възможността да изразят своето задоволство от добрата комуникация, която кметът на общината Генчо Генчев и председателят на Общинския съвет в Свищов д-р Кристиян Кирилов поддържат с тях. Ежеседмично двамата организират срещи, на които местните управници поставят проблемите на населените си места, а в резултат на ангажираността на общинската власт казусите своевременно намират своите решения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.