715 четения

Хороскоп за 17 март, вторник

Луната е в Козирог. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 23-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Разходете се до работата си пеша, за да се насладите на хубавия ден, а и да избегнете близките контакти в градския транспорт. Това ще подейства отлично на ставите и костите ви, след като ги раздвижите и се заредите с енергия.

Красота и външен вид: Погрижете се сами за своя външен вид. Направете подхранваща маска на лицето си. Избягвайте коламаската в домашни условия.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Луната е намаляваща и благоприятства свалянето на килограми. Днес организмът се нуждае от сол, калий и калций. Пийте повече вода, за да балансирате обмена на вещества. Направете картофена салата, в която можете да добавите цвекло, моркови и майонеза.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Почистете дома си от прах и редовно почиствайте пода с препарат.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Козирог и е в хармоничен аспект с Венера. Днес предстои да се разбираме отлично с хората, с които общуваме и осъществяваме предпазливи контакти. Можем да постигнем споразумение, а в личния живот хармонията е гарантирана.

 

ОВЕН

Хиляди идеи

Денят днес може да е както успешен, така и крайно неблагоприятен. От вас зависи как ще се проявите в различните ситуации, в които попадате. Отново се радвате на популярност. Хората ви търсят. Обърнете внимание на дългосрочните си цели и идеи, които можете да реализирате, след като животът отново възвърне нормалния си ритъм.


ТЕЛЕЦ

Направете разчет

Служебните ви ангажименти са доста, но не бива да ви притеснява фактът, че няма да ги свършите днес. Разсейвате се с излишна информация, подавате ухо да чуете ненужни неща и така работата ви остава за утре. В личен аспект нещата стоят по друг начин. Там хармонията е гарантирана. Направете разчет на парите си до края на месеца.


БЛИЗНАЦИ

Убедителни сте

Напрегнатите ситуации на работното място ви дават възможност да се изявите и проявите своята съобразителност, като умело се справите с всяка пречка. Нещо се случва във ваша полза, което говори, че и късметът ви съпътства навсякъде. Заложете на чара, който притежавате. Можете да убедите хората в своето мнение.


РАК

Стабилност

Чувствителни сте, но това едва ли ще ви попречи да постигнете набелязаните цели за деня. Изберете часовете до обедната почивка за действие, защото те определено ще са по-благоприятни от следобедните. В личен план вторник предвещава стабилизация. Очаква също така и стабилност във финансов аспект.


ЛЪВ

Не мислите рационално

Днес успявате с твърдост и упоритост, но това не означава да проявявате инат във всеки един момент. Разсъждавайте трезво, когато някой ви направи предложение. Всъщност, днес не бих ви посъветвал да вземате каквито и да е решения, още по-малко да подписвате документи. Не мислите особено рационално.


ДЕВА

Заявявате мнението си

Нуждаете се от спешни промени, които да подобрят самочувствието ви в семейството, а и доходите ви за в бъдеще. В дните до края на седмицата вземете важни решения или поне ще бъдете доведени до мисълта за тях. Не се страхувайте да заявите мнението си на глас там, където трябва. Просто го направете по подходящия начин.


 

ВЕЗНИ

Ново начало в любовта

Намирате се пред избор, но е повече от ясно, че няма да го направите точно днес. Оставете интуицията да ви води. През тази седмица е активиран любовният ви живот, който ще се развива по-динамично от очакваното. Може би там ще се радвате на новото начало, от което така имате нужда вече няколко месеца.


СКОРПИОН

Добри взаимоотношения

Намирате се в период, през който по-трудно се справяте с извънредните ситуации около себе си. Ако е възможно, изолирайте ги и се заемете само със собствените си рутинни задачи. Сутрешните часове са щастливи, носят ви чувство за удовлетвореност и радост. Насладете се на добрите взаимоотношения вкъщи и на работа.


СТРЕЛЕЦ

Направете спестявания

Днешният ден се свързва с кратък стабилизационен период, който има своя смисъл на този етап. Паралелно с това се задават благоприятни възможности от делова и финансова сфера. Мнозина успяват да договорят изгодни условия, които им гарантират доход. Парите ще ви трябват в следващите месеци, така че направете спестявания.


КОЗИРОГ

Нервни сте

Доста напрегнат ще бъде вторникът за вас, защото не желаете да приемете обстоятелствата около себе си такива, каквито са. Все искате да промените съдбата, без да полагате усилия. Промените ще настъпят единствено ако ангажирате силите си и се насочите в правилния път. В момента влияете върху мнението на хората около себе си.


ВОДОЛЕЙ

Справяте се отлично

Във вторник проявете цялата мъдрост и интелигентност, която притежавате, за да се справите подобаващо с проблемите около себе си. Често обвинявате съдбата, че сте губещата позиция. Трудностите днес имат за цел да ви научат на уроци, да се вгледате в себе си и да намерите изход от ситуацията. Като цяло, денят е благоприятен.


РИБИ

Емоции

Във вторник приемате емоционално всяка една информация, независимо по какъв начин бива поднесена тя. Денят е много напрегнат в сферата на взаимоотношенията до степен да развалите важни и ключови за бизнеса си контакти. На работното място се предпазвайте от емоционални изблици. Вечерта внимавайте с чашката.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

17 март.

Избрали сте си кармична разплата за този живот. Задачата ви е да натрупате материална стабилност, която не сте успели да си позволите в минало прераждане. Целта е не вие да живеете добре, а поколението ви да бъде осигурено. Ето защо, не бива да бъдете скромни. Променете мисленето си и насочете усилията си към по-платена работа, към по-добра професионална квалификация. Превърнете парите не в цел, а в средство, което да осигури по-добър живот за онези след вас. Нека целта бъде благото на децата ви, а парите – средството, с което ще ги постигнете.

През следващата една година ще осъзнаете, че любовта, уважението и обичта са ценности, далеч по-скъпи от парите. Променете философията на своите възприятия и се научете на търпение. Ако ви предстои сватба, Венера ще бди над вашия брак.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, гласните връзки, носоглътката.

 

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *