Какво вещаят звездите за 18 март, сряда

Луната е в Козирог. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 24-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Не се лишавайте от разходката до работа сутринта, но избягвайте струпването на хора. Ако сте вкъщи, правете гимнастика от време на време, за да раздвижите ставите и да подобрите кръвообращението.

Красота и външен вид: Поемете самостоятелна грижа за външния си вид. Измийте косите си с подхранващи маски. Можете да сложите сода върху пастата за зъби за избелване и заздравяване на венците.

Хранене и диета: Стомахът е леко чувствителен и е желателно да се мине на по-лек хранителен режим. При нуждаещите се е подходящо да се започне лечение на гастрит и язва. Хапвайте кореноплодни зеленчуци, които са особено полезни днес. Витаминозната салата от моркови, целина и ряпа е чудесен избор.

Цветове, носещи късмет: Розово.

Грижа за дома и градината: Почистете дома си от прах. Коридора и входа пред вратата минете с дезинфектиращ препарат.

Звездни аспекти за деня: Мнозина, които са си вкъщи, са настроени ваканционно, но движението на Луната в Козирог няма да им даде шанс за почивка. Задачите следват една след друга, независимо от режима, в който се намирате. Вършете ги своевременно, за да не се натрупват за по-нататък.


ОВЕН

Работите активно

Очаква ви доста благоприятен ден. Активни сте и можете да постигнете доста, стига да се устремите в правилна посока. Не се разпилявайте. Обърнете повече внимание на краткосрочните си ангажименти, които трябва да свършите до края на седмицата. В любовта се очертават промени, но дали са положителни, или не – зависи само от вас.


ТЕЛЕЦ

Нека промените не ви плашат

Начинът на живот се промени в последните няколко дни – нещо, което ви извади извън границите на комфорт и провокира у вас чувство за неудобство. Примирете се и се приспособете към новите условия – на труд, почивка и ежедневие. Приемете го философски и не си причинявайте излишен смут. Това са нещата от живота.


БЛИЗНАЦИ

Пресметнете парите си

В момента нямате възможност да започнете инициатива, която желаехте да стартирате в други условия. Примирете се и продължете да работите върху себе си. Денят е идеален да сметнете личните си финанси до края на месеца и да предвидите нуждите си от храна и продукти. Сгответе си нещо вкусно.


РАК

Спори ви

При вас се очаква сигурен напредък в деловата и личната сфери. В служебен план сте решени именно днес да свършите по-голямата част от работата, насрочена за тази седмица. Няма да сгрешите, защото в сряда ви спори, независимо дали работите от къщи или сте в офиса за няколко часа.


ЛЪВ

Преценявайте силите си

Не се отпускайте, дори и да сте вкъщи. Ще ви се наложи да мислите за работа заради многобройните телефонни обаждания, които рушат спокойствието ви. Освободете се от излишното напрежение и не се карайте с близките си. Не се нагърбвайте със задачи, които не сте в състояние да свършите бързо.


ДЕВА

Приспособете се

Напрегнати сте, защото ви се налага да живеете малко по-различен начин на живот от обичайното. Не всичко върви по ваш предварителен ред. Не всичко е така ситуирано, както вие бихте пожелали. Денят ще ви накара да се приспособите към обстоятелствата, а не вие да ги променяте.


ВЕЗНИ

Сделка по телефона

Напрежението, започнало преди няколко дни, няма да утихне и днес, но със сигурност ще бъде с минимални показания на фона на другите положителни аспекти от хороскопа. Те се изразяват в прекрасни делови възможности за работещите и от вкъщи, и от офиса. Само ограничавайте личните контакти. По телефона можете да направите голяма сделка.


СКОРПИОН

Не изпадайте в паника

Заобиколени сте от хора, на които можете да имате доверие. Би било добре, ако общувате с тях от разстояние и само по важни въпроси. На работното място бъдете предпазливи. По възможност си останете вкъщи и работете по интернет. Не изпадайте в паника и избягвайте да четете информация, която не е от официални източници.


СТРЕЛЕЦ

Гледайте философски

Сряда ви помага със спокойствието, което притежавате, да стабилизирате и хармонизирате нестабилните взаимоотношения с хората около себе си. Казано по-просто – общувате с удоволствие и изглаждате нередностите. Успокойте топката и темпото. Очевидно е, че светът изисква по-философска гледна точка. А вие я имате.


КОЗИРОГ

Предайте спокойствие

В сряда вие сте център на вниманието и е особено важно да прецезирате всяка своя дума, реплика или действие. Не всявайте паника, а напротив – успокоявайте и себе си, и хората около вас. В момента те ви слушат и ви имат за коректив. Прекрасно е, ако чувствате спокойствие и го предадете на другите.


ВОДОЛЕЙ

Отложете задачите

Чувствате се щастливи днес, но това не е най-активният ден от седмицата и поради тази причина не бива да предприемате каквито и да е било действия – нито преди обяд, нито след това. Забавете отговорите си по направени ви предложения. Свършете най-належащото и отложете отговорните задачи през април.


РИБИ

Продължете напред

Днес сте енергични и разполагате с всички шансове да преодолеете напрежението и да продължите крачка напред. Намирате се пред прага на нов период, но за да прекрачите в него, е добре да се отърсите от всички ненужни и затормозяващи ви мисли. Освободете съзнанието си от страховете и продължете напред.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Тежък кармичен урок трябва да научите вие, които сте родени на тази дата. Мисълта за вас самите и водеща през целия ви живот. Дори когато давате, скритата ви цел е по някакъв начин да си гарантирате изгодата, като направите отсрещната страна да ви е длъжна. Това ще се превърне в бумеранг, като ще стане така, че и от вас околните вечно да търсят ползата. Това ще разбие вашето сърце и чувства и усещането за самота и неразбиране от околните ще бъде най-тежкото наказание за вас, ако не се промените и ако не преиначите схващането си за междучовешките отношения.

Навлизате в година на себеанализ, поглед назад в предходните девет години и оценка на грешките, които сте допуснали. Можете да ги поправите, можете да простите на хората, които са ви наранили, както и вие самите да потърсите прошка за своите прегрешения. Това е прекрасна година за преквалификация, ако ви е нужно да учите, а също така – и за професионална реализация, ако имате нужния ценз. Ще ви оценят по достойнство и качества.

Здраве: Пазете нервната си система от изтощение. Възможни са чести бактериални инфекции. Не си внушавайте болести.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *