105 четения

Десет дни ваканция за футболистите на „Локомотив“

Поне десет дни ще почиват футболистите на „Локомотив“, съобщи председателят на Управителния съвет на горнооряховския клуб Иво Димитров. Решението на клубното ръководство е на базата на предприетите от държавата мерки за справяне с коронавируса.

„Вслушваме се в гласа на разума и преустановяваме тренировъчния процес. Стадионът също ще бъде затворен, за да се избегне разпространението на болестта. Школата бе разпусната още в началото на миналата седмица. Кога ще възобновим подготовката, зависи от развитието на ситуацията в страната. Възможно е срокът да бъде удължен“, коментира Иво Димитров.

Той бе категоричен, че Милчо Сирмов остава старши треньор на „железничарите“ и освобождаването му не е стояло на дневен ред, независимо от трите поредни загуби на старта на сезона. Наставникът пропусна успеха с 6:1 над „Септември“ /София/ заради здравословни проблеми, което породи различни слухове и коментари в социалните мрежи.

„Милчо Сирмов е в болнични до 17 март. Постът му не е бил дори повод за разговор в ръководството. С оглед на ситуацията в групата ние смятаме, че можем да наложим в първия отбор наши юноши, като сме наясно, че поемаме риск. Естествено, нямаме намерение да губим мачове, но имаме волята да наложим наши кадри“, заяви още Иво Димитров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *