2787 четения

Заради коронавирус мобилен оператор дава пакети от допълнителни минути и мобилен интернет без допълнително заплащане

Във връзка със ситуацията в страната и обявените мерки за борба с коронавируса от 18 март до 18 април мобилният оператор „Теленор“ ще предостави на клиентите си пакети за допълнителни минути и мобилен интернет без допълнително заплащане. Това съобщи пресцентърът на оператора.
Всички клиенти на „Теленор“ – абонати на договор, потребители на предплатени услуги и бизнес клиенти, ще могат да ползват без допълнително заплащане пакет от 1000 минути за разговори с всички мрежи в България, който ще могат да активират като изпратят безплатен SMS с текст „1“ до кратък номер 1234. Също така, всички клиенти на „Теленор“ могат да активират без допълнително заплащане и пакет от 10 000 MB за мобилен интернет на максимална скорост като кликнат на специалния банер в приложението MyTelenor. И двата пакета са с валидност 30 дни от датата на активиране и могат да бъдат получени еднократно за този период.
Всички клиенти на абонаментните планове на „Теленор“, включително бизнес клиентите на оператора, ще получат без допълнително заплащане достъп за период от 30 дни до всички дигитални услуги, включително Deezer, HBO GO, Play Diema Xtra, Nickelodeon, BubaPlay, Bookmate и Капитал. За целта, те трябва да активират допълнителния пакет на съответната дигитална услуга в приложението MyTelenor. След края на периода, услугите ще бъдат автоматично деактивирани, като не е нужно действие от страна на клиентите.
Бизнес клиентите на „Теленор“ могат да се възползват и от безплатен пакет SMS, с който могат да изпращат съобщения до всички свои служители, включени в съответната група. Активацията на този пакет е възможна през бизнес портала на адрес https://business.telenor.bg/.
В магазините на оператора стриктно ще бъдат спазвани правилата за предотвратяване на разпространението на вируси, включително редовна дезинфекция и ограничения в броя на посетителите, намиращи се едновременно в магазина. Магазините ще се дезинфекцират няколко пъти на ден. Ще се почистват всички работни повърхности, демонстративни устройства, компютри, дръжки на врати и др. Всички служители в магазините ще работят с ръкавици и предпазни маски.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *