Животът е по-важен от всичко!

Уважаеми читатели на вестник „Борба“, уважаеми абонати и вие, които всеки ден заедно с насъщния си купувате любимия вестник,

 

Сложната ситуация, в която се намират градът ни, страната, континентът и целият свят, ни принуждава да въведем драстични промени в списването и разпространението на вестник „Борба“. Днес вие държите в ръцете си последния за неопределен срок от време книжен брой на областния всекидневник. От утре горещите новини от областта, както и обичайните информации, обявления, дописки, интересни човешки истории и любопитни новини от света ще можете да следите онлайн на познатия ви сайт borbabg.com.

Своите тежки и радостни моменти, вълненията, тревогите и радостите си все така ще можете да споделяте с нас на имейлите на редакцията:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

 

Уважаеми читатели,

Макар и с противовирусна маска, „Борба“ остава вашият глас и приятел. „Борба“ ще направи всичко възможно да повдига вашия дух, но и обективно да ви информира за сложната обстановка в региона и страната. Горещо ви призоваваме – бъдете разумни и дисциплинирани. Мислете за себе си и за своите близки. Заредете се с търпение и сила. Предстоят ни дни на изпитания, лишения и драстични промени.

Но и това ще мине!

Бъдете здрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *