337 четения

Джаред Лето разбра едва сега за пандемията с COVID-19

През последните седмици тревогите около новия COVID-19 достигнаха нови пикове. Оказва се обаче, че през цялото това време един човек дори не е подозирал за съществуването на новия вирус.

Вчера Джаред Лето публикува пост в Twitter, че е приключил 12-дневната си безмълвна медитация в пустинята заедно със своето семейство и че разбира чак сега, че светът се е обърнал надолу с главата заради COVID-19, пише Vogue.

JARED LETO

@JaredLeto

Wow. 12 days ago I began a silent meditation in the desert. We were totally isolated. No phone, no communication etc. We had no idea what was happening outside the facility.

„Бяхме напълно изолирани. Без телефон, без да общуваме и т.н. Нямахме идея какво се случва извън помещението – пише Лето, който и преди се е забърквал в странни ситуации. Преди време например той знесе копие на собствената си глава на Met Ball. 48-годишният актьор е признавал, че е отгледан от хипита, тъй че фактът, че световните новини са го подминали в период, в който той се е опитвал да постигне вътрешен мир, не е особено изненадващ.

Само си представете Лето как стои безмълвен в пустинята, може би в косата му са вплетени маргаритки, може би носи туника, която се вее свободно от вятъра. Тревогите ви около коронавируса със понамаляха, нали?

На фона на всичко, случващо се днес, всички ние имаме от малко хумор. Благодарим ти, Лето, че ни го предостави.

Източник: obekti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *