Мъж под карантина хванат с канабис у дома при полицейска проверка

Апелативна прокуратура взе под специален надзор случаите за нарушаване на домашната изолация

Мъж под карантина е заловен с 5 грама канабис у дома при полицейска проверка дали спазва предписанията на РЗИ. Горнооряховецът току-що се бил завърнал от Кралство Нидерландия и бил сложен в изолация вкъщи. От проведените допълнителни действия по разследването е изяснено, че наркотичното вещество е притежание на 19-годишно момиче, живущо на същия адрес. По случая е започнато досъдебно производство.

Друг жител на железничарския град пък е нарушил предписание на РЗИ за оставане в жилището си, установиха служители на полицейското управление . Вчера при проверка на лице, поставено под карантина в железничарския град е установено, че същото е нарушило забраната да напуска жилището си. По случая е започнато досъдебно производство.

До момента това е осмото досъдебно производство в областта за нарушаване на домашна карантина след завръщане от чужбина. Въпреки жестоките наказания и пандемията, хората явно не искат да бъдат отговорни към себе си към другите. Заради това Апелативна прокуратурата взе на специален надзор всички досъдебни производства, свързани с коронавируса на територията на петте области.

Един коментар за “Мъж под карантина хванат с канабис у дома при полицейска проверка

  • 20.03.2020 в 15:56
    Permalink

    Идиоти ! Човекът се връща от Холандия и си носи хубава „мара“, щото тази в БГ хем не става, хем парите и същите като тази в Холандия, това първо. Второ – какво ще си пуши човека, когато си е у дома, си е негова работа, на на полицията. Не я е продавал, нали ? Утре ще му забранят и да пр*дне.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *