34 четения

Националните дни на кариерата тази година ще са онлайн

ОНЛАЙН ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ТАИ ГОДИНА НАЦИОНАЛНИТЕ ДНИ НА КАРИЕРАТА. Тази година те трябваше да срещнат работодатели и студенти на в седем академични града. Срещата ще се състои във виртуалното пространство на 24, 25 и 26 март от 11,00 до 17,00 часа. За участие във форума се изисква единствено предварителна регистрация на адреса на изложението national.careerdays.bg.
Над 150 компании от всички сфери на бизнеса, банкови и финансови институции, производствени предприятия  са заявили участие в Националните дни на кариерата. Фирмите са упоменати в линкове на страницата на фирмата, която от години организира събитието – JobTiger.
„Подобни форуми, но в друга аудитория сме правили пет – шест години. Те протичат много спокойно, успешно и най-важното – безопасно. Всеки участва от къщи. Необходимо е единствено устройство – компютър, телефон, таблет – свързано с интернет”, обяснява основният организатор Светлозар Петров.
Виртуалната форма се налага заради обявеното извънредно положение в страната и съобразно мерките срещу разпространението на COVID-19 и разпоредбата за ограничения на масови мероприятия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!