592 четения

Какво вещаят звездите за 26 март, четвъртък

Луната преминава от Овен в Телец в 15,36 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 3-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Не се преуморявайте с много работа до ранния следобед. Свършете, каквото можете и до колкото можете. Правете упражнения с очите за по-добра концентрация и кръвоснабдяване. Облечете се добре, дори да сте вкъщи, защото в следобеда е възможно да настинете, унесени в работа или друга дейност, която извършвате по това време.

Красота и външен вид: Погрижете се сами за външния си вид. Дамите могат да помогнат с прическата на половинката си, като ги подстрижат с машинка след 16,00 часа. Коламаската в домашни условия също е позволена. Маникюр и педикюр – след 16,00 часа.

Хранене и диета: Започнете деня си с богата плодова салата, а на обяд пригответе изпечено месо със задушени зеленчуци или вкусна пилешка супа. Вечерта замислете паста, която да поднесете по интересен начин на цялото семейство.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Можете да засадите цвете, на което да се радвате дълго време. Може да посадите билки за ползване в кухнята.

Звездни аспекти за деня: Подгответе се за труден ден, в който ще бъде почти невъзможно да се справите с рутинните си ангажименти и те ще продължат да се трупат в графата „незавършени“. Целият ден е неефективен, през целия ден имаме желание за почивка и отдих и работата от вкъщи предразполага точно към това. Ако е възможно, вземете си този ден като отпуск, движете бавно някои задачи и се отпуснете.


ОВЕН

Не се разсейвайте

Не е възможно да се отпуснете, въпреки неефективния ден. Налага ви се да вършите нещо важно. Нещо, което ще правите часове наред заради своята разсеяност. По-добре се концентрирайте и го завършете бързо, без да се разсейвате с различни и паралелни дейности. Вземете витамини.


ТЕЛЕЦ

Обстрелват ви с имейли

Иска ви се да бъдете оставени намира. Да сте насаме със себе си, но това за момента се оказва невъзможно. Телефонът ви не спира да звъни, осъществявате различни срещи по скайп или вайбър, а служебните имейли валят като дъжд. Ще се справите, но интересното е, че повечето работа ще отметнете в часовете след 15,30 ч.


БЛИЗНАЦИ

Мудност

И вие няма да успеете да си вземете така желания отпуск за днес, въпреки че ефективността ви е почти равна на нула. Движите определени задачи, но с огромно закъснение и без особен успех. Въпреки всичко, трябва да свършите онова, което се иска от вас. В следобеда ще ви потръгне.


РАК

Нужда от разнообразие

Опитайте се да мислите за хубави неща. Днес свършете това, което се иска от вас и не поемайте нови ангажименти. Утолете желанието си да пътувате, като разглеждате различни места от планетата по интернет. Заредете се положителна енергия. Имате нужда от разнообразие, но в момента не можете да си го осигурите.


ЛЪВ

Не говорете за пари

Избягвайте всякакви разговори за пари и срещи, в които трябва да обсъждате възнаграждения. Ако ви се налага да се явите на интервю за работа, насрочете го за часовете след 16,00 часа, за да останете наистина удовлетворени. Сутринта се наспете добре, дори и да ви се наложи да закъснеете за работа.


ДЕВА

Спокойствие

Не избирайте този ден, за да разрешавате финансови въпроси, възникнали изведнъж и ненадейно. Отложете ги за утре или за през следващата седмица. Днешният ден е спокоен, тих и не бива да се претоварвате с излишна работа. Напротив, поработете върху своето собствено спокойствие и духовно усъвършенстване.


ВЕЗНИ

Почивка

Няма да успеете да постигнете споразумение с деловите си партньори по въпрос, който ви касае и касае бизнеса ви пряко. Отложете по-важните разговори за идната седмица. Ако е възможно, отдайте се на кратък отдих. Денят носи затишие и по-ограничен набор от възможности за работа.


СКОРПИОН

Неефективни сте

В четвъртък колкото повече бързате и се товарите със задачи, толкова повече ще затъвате в собственото си негодувание, че не се справяте. А това може да доведе само до едно – ниска самооценка, изкривена през призмата на днешния ден. Приемете, че днес сте неефективни, че има такива моменти и че в тях вие не бива да предприемате нищо.


СТРЕЛЕЦ

Не поемайте нови задачи

На пук на цялата неефективност, с която се сблъсквате днес, вие продължавате да бъдете оптимисти и да работите върху себе си. Върху собственото си личностно развитие и просперитет. Имате нужда от глътка въздух и си я поемете в един определен момент от деня. Не се претоварвайте с ангажименти. Не поемайте нови задачи.


КОЗИРОГ

Вземете си отпуск

Най-добре ще е днес да си останете вкъщи и от разстояние да свършите това, което можете. Без значение дали сте заети в администрацията, или в производството, в строителството или в друга индустрия, днес не вършите прецизно ангажиментите си. По възможност, вземете си отпуск, за да не допуснете грешки.


ВОДОЛЕЙ

Не поемайте инициативи

Имате успех единствено с личните разговори, които още от сутринта провеждате в социалните мрежи. Следите новините и сте вътре в нещата. На работното място обаче не сте достатъчно ефективни. Ще допуснете голяма грешка, ако се нагърбите с инициатива само и само да блеснете. Все още не й е дошло времето.


РИБИ

Останете си вкъщи

Отложете всякакви разговори, свързани с финанси, заплащане и предоговаряне на парични взаимоотношения днес. Останете си вкъщи и действайте само рутинните си дела от разстояние. Не подемайте инициативи, поне до ранния следобед. Насладете се на деня на топло в дома си.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родени на 26 март, сами сте си избрали кармична разплата за този живот. В това няма нищо страшно, нормално е да се разплащате за допуснати грешки в някое от миналите си прераждания. Ето откъде идват някои досадни трудности по пътя ви, често забавяне в материалното ви развитие, онази синусоида в живота ви – ту на върха, ту долу. Като цяло,  все се налага да положите повечко труд от други хора, за да постигнете целите си. От друга страна, вие сте много целенасочени и упорити, въпреки че сте Овни. Вашата цел е постигане на сигурна материална стабилност и финансова независимост. Имайте предвид, че и това ще се случи доста бавно, постепенно и с усилия. Важно предупреждение към вас е да не започвате съдружие с когото и да е било, защото в едни колективни отношения ще сте губещата страна. Работете еднолично. В личен план любовта ще закъснее в живота си, но това не бива да ви обезпокоява.

Годината, в която навлизате, все пак ще ви научи да понасяте и монотонните моменти в живота си. Тя се свързва със стабилизацията, с края на промените и временния застой, който осигурява стабилност и заздравяване на всички позиции.

Здраве: Възможни са чести настинки. Заздравете имунната система.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *