Младите социалисти събират стари снимки от Велико Търново и спомени за града /СНИМКИ/

СТАРИ СНИМКИ НА ВЕЛИКО ТЪРНОВО И СПОМЕНИ ЗА ВЕЛИКО ТЪРНОВО СЪБИРА МЛАДЕЖКОТО ОБЕДИНЕНИЕ НА БСП В СТАРАТА СТОЛИЦА. Идеята хрумнала на новия председател на сдружението в празничния 22 март, който тази година търновци празнуваха вкъщи заради извънредното положение, въведено в България.
„На този 22 март е пусто, усеща се притеснението, примесено с угриженост за нас самите и близките ни. Въпреки това – ние от Младежкотообединение в БСП решихме точно на този ден да стартираме кампания, чрез която искаме да вмъкнем положителна енергия сред вас и да ви накараме да се усмихнете.
На лично съобщение на страницата ни или като пост в дискусията на събитието, от днес до 31-ви март, ни изпращайте стари снимки на града (хубаво би било да се упомене от коя година са). Изпращайте ни ваши спомени под формата на текст, какво сте преживели в миналото, свързано с града ни.
Ако съберем достатъчно материал и информация, ще го извадим на хартиен носител и ще го раздадем на великотърновци до края на годината.
Включете се в нашето начинание, нека запазим усмивките и бодрия дух на болярите!“, гласи поканата към търновци.
Инициативата на младите социалисти се нарича „Велико Търново – мой роден град“. Ето и събитието, където можете да изпращате фотографии и спомени.

Снимки: Ростислав Грънчаров

https://www.facebook.com/events/213427303055226/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *