5 знака, че ТОЙ е нещастен във връзката

Никой не може да предвиди кога връзката му ще приключи. Някои имат късмета да срещнат истинската си сродна душа, с която да бъдат заедно в “болест и здраве, в бедност и богатство”. Има обаче и други, които от страх от самота, продължават да поддържат отношения, които отдавна не са такива, каквито са били в началото, пише Iwoman.bg.

Ето 5 знака, които издават, че партньорът ви вече не е щастлив с вас и трябва да сложите край, за доброто и на двамата.

1. Телефонът замества разговора

Aко партньорът ви след работа прекарва по-голямата част от вечерта пред телефона, а не в разговор или споделяне, той със сигурност е нещастен във връзката. Именно затова търси забавление в социалните мрежи, чата с приятели или просто безцелно обикаляне в различни сайтове. Ако повдигнете тази тема на преден план и не получите адекватен отговор, то със сигурност има някакъв проблем.

2. Липса на разговор за бъдещето

В началото на връзката партньорите винаги правят големи планове – за деца, семейство, брак. Дори и малки такива – какво ще правят през уикенда, в края на месеца, по Коледа. Когато обаче един от партньорите е нещастен, плановете за бъдещето отпадат. Вече има разговори само за днешния ден или най-много за утрешния.

3. Всеки излиза с неговата компания

Характеристиката на модерната двойка е свързана с общите забавления – кино, театър, вечеря. Когато те бъдат заменени от самостоятелно излизане, това със сигурност е симптом за проблем. И изречения от типа “Аз му давам свобода, не искам да го задушавам” със сигурност не са най-подходящите.

4. Вечеря самостоятелно

Вечерята е от едно от най-свещените дневни ритуали в едно семейство. Оправянето на масата, готвенето, общото миене на чинии. Все неща, които ни сплотяват. Ако партньорът ви започне все по-често да казва, че е вечерял в офиса или не е гладен, то със сигурност имате проблем във връзката и той не е щастлив в нея.

5. Изглежда самотен

Последният признак е самотата. Може би гледа в телевизора, но не следи какво предават там, или качва тъжна песен в профила си. Все неща, които издават самотата му. И може би вие не сте човекът, който може да му помогне. Без значение от различните показатели, ако единият от партньорите във връзката е нещастен в нея, тогава тя спира да съществува. Съветът ни е да поговорите открито и честно. И ако няма друго решение – всеки да продължи напред.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *