Хороскоп

Вашият хороскоп за 25 март, сряда

Луната е в Овен. Фаза – новолуние. Лунният ден е 2-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Липсата на достатъчно дневна светлина, на разходки и време, прекарано навън сред природата, вече дава своите резултати. Днес е възможно да почувстваме главоболие и неразположение, което не е свързано с грип или настинка, а тъкмо с престоя ни вкъщи пред компютъра или телевизора. Правете чест масаж на слепоочията, както и упражнения с очите си за по-добро кръвообращение в тази област.

Красота и външен вид: Не забравяйте да се грижите за външния си вид, дори и да работите от дома. Днес можете да си направите подхранваща маска на лицето. Полагането на кръгчета от краставица върху очите действа благотворно и отнема част от умората.

Хранене и диета: Плодовете са идеална храна за днес. Ще ви разтоварят от излишната тежест в стомаха и ще ви заредят с енергия.

Цветове, носещи късмет: Бежово.

Грижа за дома и градината: Денят е прекрасен за засаждане на саксийно цвете. Ще расте здраво и ще ви радва дълго време.

Звездни аспекти за деня: Все още сме под влиянието на новолунието в Овен, което настъпи вчера, но дава отражение и върху днешния ден. То е шансът да се вземат правилни решения на държавно и частно ниво. Държавата да наложи своите мерки, а ние да ги спазваме всеки сам за себе си. Това е и ключът към справяне със ситуацията, залегнала и в априлския хороскоп. Ако всеки направи малкото, което се иска от него, още през следващия месец разполагаме с шанса да стабилизираме обстановката и да продължим напред.


ОВЕН

Нов период

Очаква ви благоприятен ден. В центъра на вниманието сте, без да го искате или да се стремите към това. Обърнете повече внимание на поведението си, на думите и жестовете. Оказва се, че и днес влияете върху чуждото мнение. Стартирате един нов период и това не е никак лошо. Пожелайте си нещо.


ТЕЛЕЦ

Останете сами със себе си

Днес сте особено нервни и затова ви съветвам да се оставите на спокойствие и да не се насилвате за нищо. Изключете всякакви инициативи от графика си, не предприемайте действия. Имате нужда да останете сами със себе си, за да преодолеете един вътрешен комплекс, зародил се неотдавна в характера ви.


БЛИЗНАЦИ

Успешен ден

Радвате се на популярност сред близки и приятели, сред колеги и партньори. Активността ви е на високо ниво и можете да работите доста ползотворно. Правете го от разстояние и по възможност контактувайте по телефон или по интернет или носете предпазни средства при контакт очи в очи.


РАК

Промени

На работното място ви чака подем, тъй като се намирате в изцяло нов период и това ще ви помогне да изградите изцяло нова стратегия за работа и нов метод, който да даде линия на работния ви процес оттук насетне. Промените са нещо съвсем нормално в този момент. Не се притеснявайте да ги осъществите.


ЛЪВ

Спорен ден

И за вас денят обещава да бъде активен и спорен. Очакват ви новости и предложения. Попадате в ситуации, които изискват адекватното ви решение. Добрата новина е, че всички размествания се случват във ваша полза. Днешният ден ви дарява с късмет. Вие сте в подем. Не оставяйте недовършени дела за утре. По-добре ги свършете днес.


ДЕВА

Изгответе бюджета

В сряда свършете онова, което се изисква от вас. Не отказвайте помощта си, ако тя е поискана. Имате възможност да подадете ръка. Важно е да вкарате ред в личните и фирмените финанси. Изгответе бюджета до края на месеца. Не изпадайте в паника, ако видите, че не сте в блестящо материално състояние.


ВЕЗНИ

Активен ден в общуването

Ще общувате с хора, на които можете да имате доверие. Независимо дали работите от дома, или сте на работната площадка, говорете от разстояние и спазвайте хигиената, която е нужна. Ако ви се наложи да ходите по институции, търпеливо изчаквайте реда си и спазвайте нужната дистанция на опашката.


СКОРПИОН

Кажете „да“ на предложение

В сряда сте забързани и организирани. Можете да свършите доста работа и сте доволни от себе си. Денят е благоприятен за предприемане на действия. Можете да дадете отговора си по предложение, което получихте вчера или в предходните няколко дни. В личен план емоцията е водеща, което не е във ваша полза.


СТРЕЛЕЦ

Промените са осезаеми

Очаква ви благоприятен ден, през който можете да се отдадете на личните си дела или да се обвържете в общи каузи. Промените са осезаеми. Настроението ви е добро и приповдигнато. На работното място сте организирани. Свършете по-голямата част от работата и не оставяйте нищо за утрешния ден.


КОЗИРОГ

Получавате предложение

Заредете се с търпение. Усещате как нещата около вас малко по малко се нареждат и тръгват напред. Не мислете за загубите, независимо от какъв тип са те. Мислете за бъдещето и за следващите дни, в които оптимизмът преобладава. Очаквайте едно предложение от служебен характер, което е доста изгодно за вас.


ВОДОЛЕЙ

Добра новина

И днес контактите ви се осъществяват с пълна сила, но от необходимата дистанция. Очаква ви ден, изпълнен с много разговори и обсъждания на различни проекти и въпроси. Добрата новина е, че сте убедителни и че можете да уговорите всичко в своя полза. Чакайте добра новина в личния живот.


РИБИ

Бъдете смели и решителни

Често правите грешката да се предоверявате на хора, които не са правилните съветници. Сега е време да разберете кои точно са те и защо не бива да ги слушате повече. Направете планове за близкото си бъдеще и не позволявайте на страховете да ви причинят паника. Напротив, бъдете по-смели и решителни.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родили сте се с цялата мъдрост, която сте натрупали в своето минало и сте орисани да страдате в първите си години от живота, защото семейството, близките, приятелите и обществото ви разбира погрешно, трудно и абстрактно, а вие така и не можете да намерите средата, в която да се чувствате себе си. Извличате поука от всяко свое страдание и в крайна сметка, когато напреднете в годините, рано или късно живеете добре. Препоръката е не към вас, а към вашите близки – да ви приемат такива, каквито сте, защото те имат какво да научат от вашия интелект и потенциал.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *