666 четения

Вашият хороскоп за 31 март, вторник

Луната преминава от Близнаци в Рак в 14,43 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 8-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Проветрявайте редовно помещенията, в които сте. Почистете филтъра на климатика, ако се отоплявате по този начин. Вечерта избягвайте да слушате и гледате новини, които ви натоварват допълнително. Не си внушавайте болестни състояния.

Красота и външен вид: Сутринта си вземете освежителен душ, като измиете косите си с маска за коса и подходящ шампоан. В следобеда и вечерта избягвайте всякакви разкрасителни процедури в домашни условия, защото ефектът няма да ви хареса.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и на често. Можете да преминете на изцяло зеленчуково хранене днес, като включите в менюто си маслини, зехтин и авокадо. За вечеря пригответе паста с доматен сос – ще я хареса цялото семейство.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засадете билки. Вечерта подхранете цветята и растенията вкъщи с минерални торове и полейте с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Слабоактивният на пръв поглед вторник, в който Луната се предвижва от Близнаци в Рак, преминава и под съвпада на Марс и Сатурн във Водолей. Двете планети, току-що прекрачили прага на Водолея, си стискат ръцете и повдигат недоволството от ситуацията, в която попадаме в последните няколко седмици. Вместо да се бунтуваме и изразяваме негативно мнение в социалните мрежи (защото сега само там ни е разрешено), нека поработим върху себе си и помислим, как да използваме пълноценно времето на „стоп-кадъра“, в който се намираме, и какво можем да научим по негово време.


ОВЕН

Ограничението ви потиска

Очаква ви муден ден. Не сте в достатъчно добро настроение. Още в сутрешните часове успявате да се скарате с колегите и да излеете своето недоволство в първия си разговор с тях. Искате повече, отколкото може да ви се осигури. Недоволствате от всичко и от всички. Ограничението ви потиска, но трябва да се научите да живеете с него.


ТЕЛЕЦ

Страдате за малко внимание

В ден като този сте ревниви и егоистично настроени към всеки един човек, който смятате за свой близък. Независимо дали това е половинката, семейните членове, колегите или приятелите. Приемате всяка дума прекалено лично и сте готови да влезете в остър конфликт с всеки, който ви е лишил откъм внимание.


БЛИЗНАЦИ

Спестете си загубите

Запленени сте от нова идея за пари, които можете да вложите или похарчите бързо, без въобще да мислите за последствията. По този начин се стремите да преодолеете проблемите с ограниченията, които ви се налагат заради световната ситуация. Нищо обаче не е същото като преди. Само ще загубите, ако направите вложение.


РАК

Зачитайте чуждото мнение

На мнение сте, че днес всеки трябва да ви слуша и да изпълнява командите ви. Оставяте хората около себе си без лично становище. Не зачитате чуждото пространство и рязко навлизате в него. Ще си изпатите, защото със сигурност ще попаднете на по-свободолюбиви индивиди, които чрез агресия ще покажат, че им се бъркате прекалено.


ЛЪВ

Търсите подкрепа

Мислете повече, действайте по-малко. Това е мотото на днешния ден. Направете планове за дните до края на седмицата. Търсите хора съмишленици. Хора, които да ви подкрепят и да бъдат с вас в една нова промяна, която имате намерение да подемете. Обърнете повече внимание на личния си живот и близките.


ДЕВА

Забързайте темпото

Личи си вашето спокойствие. Вярвате, че имате време да свършите всички набелязани задачи и нищо няма да ви попречи. Хубаво е обаче да забързате темпото, особено ако сте решени съвсем скоро да се залавяте с нови проекти. Днес очаквайте подкрепа от по-влиятелни личности. В личен план хармонизирайте взаимоотношенията.


ВЕЗНИ

Свършете и чуждата работа

Наумили сте си да работите кротко и тихо по своите си ангажименти. Това е планът ви за протичане на днешния и утрешния ден. Съдбата обаче е решила друго. Налага се да поемете щафетата с важна задача от свой колега, който в момента не е възможно да я изпълни. Приемете го като предизвикателство.


СКОРПИОН

В подем

Обстоятелствата във вторник ви действат облагородяващо. Заредени сте с добро настроение. Имате ясен план, какво да правите както днес, така и утре. Няма причина да не го осъществите. Давайте смело напред и преборете всички трудности. Можете да го сторите. Очакват ви любов и уважение.


СТРЕЛЕЦ

Не вземайте важни решения

Потопени сте в своите собствени проблеми. Мислите ви са обременени от избора на различни пътища, които можете или не можете да поемете на този етап. Дилемите са много и всичко това ви прави разконцентрирани. Днес не е добра идея да вземате решения. Със сигурност няма да са благополучни.


КОЗИРОГ

Поправяте нередностите

Подобрете взаимоотношенията с хората около себе си. Постарайте се да разберат, че се разкайвате, ако сте ги наранили в последните няколко дни или седмици. Извинете се за грешките, допуснати през целия март. Хвърлете един поглед назад и осъзнайте къде сте стъпвали накриво. Сега можете да поправите някои нередности.


ВОДОЛЕЙ

Излизате от зоната на комфорт

За вас вече стартира доста активна работна седмица на фона на ограничителните мерки, в които се намираме от известно време. Ще ви се наложи да поработите извънредно, независимо дали го правите от дома си, или се налага да сте на работната площадка. Нещо се обърква, нещо е с краката нагоре. Пригответе се да излезете от зоната си на комфорт.


РИБИ

Трудности

Надявате се на ден, изпълнен с добро настроение и хармония. За съжаление очакванията ви се разминават с реалността. Подгответе се за ядове и конфликти. Ще се наложи да се справяте бързо с извънредни ситуации и възникнали проблеми. Не се притеснявайте, всичко се решава във ваша полза. Все пак звездите са зад гърба ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *